* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااام سلااااااام :62izy85: خانوم مهندسا ، آقا مهندسا؛ بیاین ببینم چه اطلاعاتی راجع به ارشد دارین؛:62izy85: اصلا میخونین برای ارشد یا ادامه نمیدین؟؟؟ یا نه دارین میخونین؟ از کِی میخونین؟؟ از چی میخونین؟؟؟ تو چه گرایشی میخواین برین؟؟؟؟ از امتحانش چیا میدونین؟؟؟ کی هست امتحانش؟؟؟ اسکیساش چطوره؟؟؟ و کلیییییییییی سوال دیگه:w14: ( راستی؛ فقط تشکر نزنید بعد برید ها؛ هر چی از ارشد میدونید بگین لطفا، حتی شما دوست عزیز ) پستای مهم این تاپیک : سوالات اسکیس : پست 2 رتبه هاي معماري تو سال 88 و درصد هاش: پست 15 ريز سوالات بخش معماري : پست 56 نکات مهم کنکور مرمت : پست 58 منابع : پست 104 ؛ 92 ؛ 89 ظرفیت دانشگاه ها در مقطع کارشناسی ارشد معماری : پست 114 درصد های اسکیس :پست 167 منابع كنكور كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد : پست 194 منابع كنكور ارشد دانشگاه دولتي معماري : پست 195 نکته : پست 248 لیست منابع کارشناسی ارشد 1391 : پست 255 منابع : #452 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ تاپيك جالبيه هستش...ممنون.. . اينم سوالات اسكيس... . http://up.iranblog.com/http://up.iranblog.com/images/0t04o8oryw959banu0bn.pdfimages/0t04o8oryw959banu0bn.pdf لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ تاپيك جالبيه هستش...ممنون... اينم سوالات اسكيس... . http://up.iranblog.com/http://up.iranblog.com/images/0t04o8oryw959banu0bn.pdfimages/0t04o8oryw959banu0bn.pdf وااااای میسی که سوالات رو گذاشتی،:w14: اما نمیدونم چرا دانلود نمیشه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ ببين اين ميشه... Skis-Arshad(www.jamerando.com).rar لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ ببين اين ميشه... آره ؛ شد؛ ممنون:w14: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ در مورد بقيه ي سري اطلاعات دارم... ولي اونايي كه شركت كردن بهتر ميدونن.... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ در مورد بقيه ي سري اطلاعات دارم...ولي اونايي كه شركت كردن بهتر ميدونن.... خب هر چی اطلاعات داری بگو دیگه ؛ تو هم آزاد شرکت کردی؛ آزمونش کی بود؟ اسکیس که همون روز نبود؟؟؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ خوب چه جای خوبی بیاید اطلاعات بدهید تا من هم استفاده کنم اه یادم رفت سلام بچه ها من اگر وقت کردم برای طراحی شهرسازی میخوام بخونم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ خوب چه جای خوبیبیاید اطلاعات بدهید تا من هم استفاده کنم اه یادم رفت سلام بچه ها من اگر وقت کردم برای طراحی شهرسازی میخوام بخونم طراحی شهرسازی؟؟؟ از گرایش های معماری که نیست؟؟؟هست؟؟؟ اگه بخوای طراحی شهرسازی بخونی، باید کتابا و... اونا رو برا کنکورش بخونی؟؟؟ سخت نیست؟؟؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ طراحی شهرسازی؟؟؟ از گرایش های معماری که نیست؟؟؟هست؟؟؟ اگه بخوای طراحی شهرسازی بخونی، باید کتابا و... اونا رو برا کنکورش بخونی؟؟؟ سخت نیست؟؟؟ نه از گرایش های شهرسازی هست آره باید کتابهای شهرسازی ها رو بخونم:4chsmu1: نمیدونم ممکنه سخت هم باشه ممکنه نباشه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اوه خوب منم قراره معماری معماری بدم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ نه از گرایش های شهرسازی هستآره باید کتابهای شهرسازی ها رو بخونم:4chsmu1: نمیدونم ممکنه سخت هم باشه ممکنه نباشه آهان ؛ پس باید شهرسازا هم بیان و کمکت کنن که چیکا کنی و چی بخونی لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ خب هر چی اطلاعات داری بگو دیگه ؛ تو هم آزاد شرکت کردی؛ آزمونش کی بود؟ اسکیس که همون روز نبود؟؟؟ براي ازاد همون روز اسكيس ميدي... براي سراسري بايد مجاز بشي كه جوابش ارديبهشت مياد... . ازمون سراسر اخر بهمن نتيجه اولي وسط ارديبهشت... اسكيس اواخر تير(فك كنم) ازمون ازاد 20 ارديبهشت(حدودا؟) لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اوهخوب منم قراره معماری معماری بدم منم میخوام معماری معماری بدم مثل اینکه گیلان فقط 7 نفر میگیره لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ رتبه هاي معماري تو سال 88 و درصد هاش: رتبه 1: زبان:45 فني:73 تاريخ:75 درك:70 منظر:45 درصد اسكيس:91 . رتبه 15: زبان:23 فني:50: تاريخ:51 درك:45 منظر30 درصد اسكيس:82 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ براي ازاد همون روز اسكيس ميدي...براي سراسري بايد مجاز بشي كه جوابش ارديبهشت مياد... . ازمون سراسر اخر بهمن نتيجه اولي وسط ارديبهشت... اسكيس اواخر تير(فك كنم) ازمون ازاد 20 ارديبهشت(حدودا؟) برا آزمون چیا با خودت بردی؟؟؟ من که سوال اسکیس رو دیدم، یکی نوشته بود که رو مقوا a3، یکی رو 4 تا a4، اینارو قبلش میگن بیارین؟؟ لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ براي ازاد بايد تخته شاسي و وسايل راندو ببري.... مقوا رو خودشون ميدن... براي ازاد 5 تا a3ميدن... . براي سرسري مقوا a2ميدن... . فك كنم سه برابر پذيرش ،براي ارشد مجاز شركت در اسكيس ميشن... در كل : 155نفر روزانه 44 نفر شبانه 45 غير دولتي ميگيرن . البته شايد دوره ما بيشتر بشه پذيرش... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ براي ازاد بايد تخته شاسي و وسايل راندو ببري....مقوا رو خودشون ميدن... براي ازاد 5 تا a3ميدن... . براي سرسري مقوا a2ميدن... . فك كنم سه برابر پذيرش ،براي ارشد مجاز شركت در اسكيس ميشن... در كل : 155نفر روزانه 44 نفر شبانه 45 غير دولتي ميگيرن . البته شايد دوره ما بيشتر بشه پذيرش... امیدوارم بیشتر بشه، این همه لیسانسه معماری؛ کلا 250 نفر میگیرن، خیلیییییییییییی کمه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اين اطلاعات رو موقع ازمون ارشد ازاد به صورت يه جزوه رايگان به ما داد از طرف اكادمي تخصصي معماري... . بيشتر سياهي لشكرن..... البته خودم تو سياه لشكريم.... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اين اطلاعات رو موقع ازمون ارشد ازاد به صورت يه جزوه رايگان به ما داد از طرف اكادمي تخصصي معماري.... بيشتر سياهي لشكرن..... البته خودم تو سياه لشكريم.... نگو اینو:banel_smiley_52: امیدوارم بتونیم ارشد قبول شیم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده