haminhala 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ این که خوب باشم..حتی یه لحظه کوچیک 12 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ از ته دلم بخندم به تمام دل شکستگی هام به تمام اشکام به تمام هق هق هایی که تو گلوم خفه کردم به تماما بی ارزش شدن هام به تمام اون لباس های خاکیم به صدای گرفته م که دیگه در نمیومد به تمام اون عزیزم گفتن های دروغی به غروری که از دستش دادم به تمام جنگیدنهای تنهاییم 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ از ته دلم بخندم به تمام دل شکستگی هام به تمام اشکام به تمام هق هق هایی که تو گلوم خفه کردمبه تماما بی ارزش شدن هام به تمام اون لباس های خاکیم به صدای گرفته م که دیگه در نمیومد به تمام اون عزیزم گفتن های دروغی به غروری که از دستش دادم به تمام جنگیدنهای تنهاییم خیلی معذرت راضیه جان اینجا نقل قول میگیرم کسی با دوست داشتن غرورش رو از دست نمیده...دختری قوی مثل تو هیچ زمانی غرورش نمیشکنه اونایی غرورشون باید از دست رفته باشه که روزی به یک رنگ در میان... 11 لینک به دیدگاه
H-ade-S 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ وقتي تو دانشكده پشت يه سيستم ميشينم ... فلش رو باز كنه 8 لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ وقتی تو اتوبان لایی میکشم پلیس جلومو نگیره 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ يكي از چيزايي كه دوست دارم اتفاق بيوفته ولي نميشه، اينه كه صبح كه ميخوام برم داشگاه به جاي اينكه به سمت غرب حركت كنيم، به سمت شرق(جايي كه هر روز صبح اشعه هاي نور خورشيد كه تازه داره طلوع ميكنه بهم انرژي زندگي ميده) بريم خورشيد پاييز خيلي زيباست! اصلا پاييز خيلي زيباست! 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ وقتی میبینم هنوز نسل آدمای ساده و دل پاک منقرض نشده...خیلی لذت بخشه..خیلی 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ بدون برنامه یکی دعوتت کنه سینما 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ حس کردن پاییز وقتی زیر بارون خیسه خیس میشم......به یاد روزی که با هم زیر بارون عاشقانه میگفتیم.... 6 لینک به دیدگاه
H-ade-S 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ آهنگ مورد علاقه مو با صدای بلند گوش کنم 7 لینک به دیدگاه
H-ade-S 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ با اونی که دوسش دارم دو کلمه حرف خصوصی بزنم 9 لینک به دیدگاه
H-ade-S 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ اینی که میگم لذت کوچیک نیست ... خیلی بزرگه رتبش امسال تک رقمی بشه .... بیاد پیش خودم 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ با دوستای صمیمیم تو دانشگاه فقط بخندیم وشوخی کنیم ،استادم برای خودش درس بده 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ از قصد با خودت چتر نبری و بزاری بارون لطافتشو بهت نشون بده 10 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ نی نی کوچولوی دوستت رو که تازه به دنیا اومده ببینی:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ اینکه یه مخاطب داشته باشی که بتونی اینا رو بهش بگی: مثل هواپیمایی که با سرعت هزار کیلومتردر اوج چندهزار پایی آسمانناگهان دلش از کابین بی خلبان می گیردو هوس می کند به روی زمینی پر از صخره فرود بیاید..بدون تو حال من اینچنین استتو که ترکم کنیدیوانه می شوم..حالا خلبانِ بی فکر منباز هم من را تنها می گذاری؟ 11 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ یه بار میرفتم استادیوم بازی پرسپولیسو میدیدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده