masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ حتی اگر پاییز تمام درختان جهان را هم زرد کند همان آبی ست! آبی به رنگ آسمانی که تنها برای "ما" آبی ست. 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ به امروز خوب نگاه كن: ديروز رويايی بيش نيست... و فردا تنها خيال است... امروز اگر خوب زندگی كنی، از هر ديروز خاطره ای ازخوشبختی واز هر فردا چشم اندازی از اميد خواهی ساخت... 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ خداوندا ! یاد تو چون قطرات شبنم به گلبرگ نگاهم طراوت و به ویرانه دلم جوانه های زندگی می بخشد. 8 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ هرلحظه دلم برای بابام تنگ شه برم ببینمش 15 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ داشتن آرامش و انرژی مضاعف در روزها و شب های پائیزی. (24 ساعتش :ی) امیدوارم دوستان دیگر هم از این روزهای زیبا لذت ببرند. 14 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ برم حموم و آب قطع شه، برگردم اتاقم!! 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ یکی هم یه ذره قبل از خواب ایمیلشو ببینم! خیالم راحت شه... 3 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ تا چن روز برم توو کمای کتابا!! و زندگی واقعی! خسته شدم از نت! 16 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ آهنگی که خیلی وقت بود دنبالش بودم و پیدا کنم و فقط اون و گوش بدم دوباره و دوباره 16 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ وقتی مامان بزرگم دلش برام تنگ شده بگه بیا و برم پیشش 10دقیقه فقط بغلم کنه و صدای نفساشو بشنوم و از خدا بخوام تا همیشه صدای نفسشو بشنوم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 20 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ یاد مامان بزرگم بیفتم! سالهاس ک از یادم نرفته... 16 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ بچه بودیم سر درآوردن جوراب بابام رقابت تنگاتنگی با خواهرم داشتیم. عاشق بو و گرد و غباری بودم که رو جوراباش بود وقتی از سر کار میومد. الان می بینم چه لذت کوچیک بزرگی بود. 15 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ عصر هم من و علیرضا و پروین رفتیم سالن دانشگاه... یه کم سرویس زدیم و والیبال بازی کردیم...بعد دیدیم حال نمی ده سه تایی رو زمین نشستیم توپ والیبال قِل می دادیم به هم.... بعد دیدیم یه کار بهتر میشه کرد.... با توپ والیبال حلقه ی بسکت رو نشونه می گرفتیم تیم والیبال معلولان مغزی UNCC 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ یَک حال میده خونه تنها باشی و آهنگ مورد علاقتو با صدای بلند گوش بدی البته خب حواستون با همساده ها باس باشه هاااااااا 13 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ وقتی بابام خوابه ...پتو بکشم روش،5مین نگاش کنم.... 11 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ وقتي برام پيامك مياد ... ايرانسل نباشه 15 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ وقتی زنگ خونه رو میزنی و در باز میشه....برادرزاده هات بپرن بغلت وتند تند بوست کنن:hapydancsmil:و دعواشون بشه که کی زودتر بوس کنه 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده