کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ شب هایی که دور هم جمع میشیم و تا صبح می گیمو می خندیم آخره لذته مثل امشب 13 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ از کَلکَل کردن موتور سواری با دوستان جمع شدن ... 12 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ برای خرید یه سری وسایل دلم نمی خواست از پدرم پول بگیرم و تمام عزم و ارادم رو جمع کردم تا توی یک ماه پولی رو که می خوام جمع کنم توی این یک ماه تمام مسیر هایی رو که می شد پیاده رفتم و مسیر هایی رو هم که پیاده نمی شد رفت با اتوبوس طی کردم و غذا و خوراکی از خونه با خودم بردم تا بالاخره مبلغی که می خواستم جمع شد و دیروز رفتم و خریدهام رو انجام دادم من زیاد خرید کردن رو دوست ندارم و حوصله اش رو هم ندارم اما دیروز خرید واقعا لذت بخش بود 11 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ وقتی میبینم این همه دوست دارم که کنارشون میتونم بدون هیچ دغدغه ای یه روز عالی داشته باشم فارغ از تمام مشکلات روزانه به معنی واقعی لذت میبرم.... 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ باپارسا روی کف آشپزخونه لیزبازی کردیم از ذوقش دلم شاد شد 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ وقتی یکی میاد می پرسه : حات دلت خوبه؟ 11 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ دیشب کلی گریه کردم ... آخرش احساس لذت خوبی داشت... :biggrin: 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از احساس دوست داشتن کسی لذت میبرم کسی که همین حوالی ست 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از اینکه صبح ها زودتر از بقیه مغازه مو باز میکنم بعدش جلوی مغازه رو آب وجارو میکنم لذت میبرم از شنیدن صدای اذان مغرب لذت میبرم از شکست دادن شکست لذت میبرم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اینکه بری سر کلاس و بگن کلاس تشکیل نمیشه اینکه تو کارگاه باشی بخوای قطغه بتراشی برق بره کلاس تعطیل شه اینکه استاد از برق نیاد تا دوباره غر بزنه 10 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اینکه بری سر کلاس هیچ دختری وجود نداشته باشه 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ این که بعد از حمام یکی ماساژت بده 8 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اینکه یکی از دوستات بعد سالها بهت زنگ بزنه ... 8 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ زير نم نم بارون آهسته قدم بزنم و براي لحظه اي به چيزي جز زيبايي بارون فكر نكنم شاعرانه شد:دي 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یه آهنگ شاد گوش بدم :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ اینکه از یکی که بیخبری خبر دار بشی 8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ وقتی حرفام یکی که خیلی خسته است و آروم میکنه 5 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ هیچی به اندازه اسپم منو آروم نمی کنه و برام لذت بخش نیست :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده