archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ شب برم پياده روي واقعا برام لذت بخش. 16 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ خسته ی کار باشه ولی از اس ام اس بازی آخر شب باهات خسته نشه وبا همون خستگی بهت پیام بده 16 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ دیدن عکس های قدیمی خودت و زنده شدن خاطره ها ... 15 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ برم هندوانه بخرم... اونم از خوش شانسیت خوش رنگ و شیرین از آب در بیاد......... 15 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ برم هندوانه بخرم... اونم از خوش شانسیت خوش رنگ و شیرین از آب در بیاد......... عزیزم به شانس بستگی نداره تجربیه به روایتی باید صدای طبل دهل یه همچین چیزایی بده 10 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ راستی یه لذت زندگی که خیلی وقتها بهمون حال خوب میده چایی 14 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ عزیزم به شانس بستگی نداره تجربیه به روایتی باید صدای طبل دهل یه همچین چیزایی بده آخه من اینو دقیقا شانسی خریدم و اصلا تجربه نداشتم........ (میدونم اسپم ممنوعه.....) 6 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ توی یه مهمونی باشی حس کنی دخترا حواسشون به توئه... احساس خوش تیپی کنی... تو هم اصلا توجه نکنی... 9 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ شب با دوستات بری ددر، شیر پسته بخوری 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ اینکه فوتبال دختران ،لیگ قهرمانان اروپا دوره نیمه نهایی نروژ ببره و از خوشحالی کنترل تی وی رو بکوبم به دیوار... 14 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ لحظه افطار.... اینکه بدونی یکی هست سر سفره افطار واسه سلامتیت دعا کنه 14 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ گوش دادن یه آهنگ در مورد مادر و بلند کردنش تا حدی که مـــامـــانتم بتونه بشنوه :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ لیموووووووووووو ترش:hapydancsmil:یا شربت آبلیموی تازه:gnugghender:محشره.........خدایا شکرت 10 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ اگر نگید دیوونه هستم ولی 2 ، 3 تا چیز برام جالبه، یکیش وقتی سرماخوردی و حتی لباست که به بدنت میخوره دردت میاد، این درد برام لذت بخشه (آخه من دختر سختیها هستم)!!!!!! بقیه اش باشه بعدا :) 11 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ اینکه تو جمع خانوادگی بتونی سر به سره همه بزاری و صدای خندشونو بشنوی!!...وای که عاشق همشونم خدایا شکرت 12 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ با دوستات بری انقلاب و اش بخری . و بعد از مدتها که منتظر ارزون شدن دلاری ولی همچنان دلار گرونه بری پاستل بخریییییییییییی 10 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی مامانم داره آشپزی میکنه،یهو بپرم وماچش کنم اونم اول یه اخمی کنه وبگه چته دختر ترسیدم بعد خودشم بوسم کنه 9 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ سن خودت رو اندازه 3ساله ها کنی و با بچه ها ورجه وورجه کنی مدام ببوسیشون:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده