رفتن به مطلب

ازلذتهای کوچک زندگیت بگو........

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

شب برم پياده روي واقعا برام لذت بخش.

• Like 16
ارسال شده در

خسته ی کار باشه ولی از اس ام اس بازی آخر شب باهات خسته نشه وبا همون خستگی بهت پیام بده

• Like 16
ارسال شده در

دیدن عکس های قدیمی خودت و زنده شدن خاطره ها ...

• Like 15
ارسال شده در

برم هندوانه بخرم... اونم از خوش شانسیت خوش رنگ و شیرین از آب در بیاد.........:ws3:

• Like 15
ارسال شده در
برم هندوانه بخرم... اونم از خوش شانسیت خوش رنگ و شیرین از آب در بیاد.........:ws3:

عزیزم به شانس بستگی نداره تجربیه :ws3: به روایتی باید صدای طبل دهل یه همچین چیزایی بده:w16:

• Like 10
ارسال شده در

راستی یه لذت زندگی که خیلی وقتها بهمون حال خوب میده چایی :ws3:

• Like 14
ارسال شده در
عزیزم به شانس بستگی نداره تجربیه :ws3: به روایتی باید صدای طبل دهل یه همچین چیزایی بده:w16:

آخه من اینو دقیقا شانسی خریدم و اصلا تجربه نداشتم........:ws3: (میدونم اسپم ممنوعه.....5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif)

• Like 6
ارسال شده در

توی یه مهمونی باشی حس کنی دخترا حواسشون به توئه... احساس خوش تیپی کنی... تو هم اصلا توجه نکنی... :ws3:

• Like 9
ارسال شده در

آب پاشی حیاط و بوی خاک:ws37:

• Like 10
ارسال شده در

شب با دوستات بری ددر، شیر پسته بخوری hapydancsmil.gif:ws3:

• Like 5
ارسال شده در

اینکه فوتبال دختران ،لیگ قهرمانان اروپا دوره نیمه نهایی نروژ ببره و از خوشحالی کنترل تی وی رو بکوبم به دیوار...:whistle:

• Like 14
ارسال شده در

لحظه افطار....

اینکه بدونی یکی هست سر سفره افطار واسه سلامتیت دعا کنهhanghead.gif

• Like 14
ارسال شده در

گوش دادن یه آهنگ در مورد مادر و بلند کردنش تا حدی که مـــامـــانتم بتونه بشنوه :icon_redface:

:hapydancsmil:

• Like 10
ارسال شده در

لیموووووووووووو ترش:hapydancsmil:یا شربت آبلیموی تازه:gnugghender:محشره.........خدایا شکرت:ws37:

• Like 10
ارسال شده در

اگر نگید دیوونه هستم ولی 2 ، 3 تا چیز برام جالبه، یکیش وقتی سرماخوردی و حتی لباست که به بدنت میخوره دردت میاد، این درد برام لذت بخشه (آخه من دختر سختیها هستم)!!!!!! بقیه اش باشه بعدا :)

• Like 11
ارسال شده در

اینکه تو جمع خانوادگی بتونی سر به سره همه بزاری و صدای خندشونو بشنوی!!...وای که عاشق همشونم:ws37:

خدایا شکرت

• Like 12
ارسال شده در

حلیم داغ..........

• Like 8
ارسال شده در

با دوستات بری انقلاب و اش بخری .

و بعد از مدتها که منتظر ارزون شدن دلاری ولی همچنان دلار گرونه بری پاستل بخرییییییییییییhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

• Like 10
ارسال شده در

وقتی مامانم داره آشپزی میکنه،یهو بپرم وماچش کنم اونم اول یه اخمی کنه وبگه چته دختر ترسیدم بعد خودشم بوسم کنه:ws3:

• Like 9
ارسال شده در

سن خودت رو اندازه 3ساله ها کنی و با بچه ها ورجه وورجه کنی مدام ببوسیشون:w16::hapydancsmil:

• Like 11
  • اضافه کردن...