azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ لذت کوچیک .... هر لذتی اگر اذت باشه و آرامش بده بزرگترن لذته عالمه ...... الان بزرگترین لدت برای من اینه که گربه کوچولویی که یه روز اومد تو حیاط ما و چند روز بود مریض بود بعد از دارو ریختن داخل غذاش خوب شده :hapydancsmil: سرحال شده :hapydancsmil: 16 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ یکی بجز خودم...برام سوپ و جوشونده درست کنه 17 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ گاهی اوقات حتی گریه هم لذت داره........ 17 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ قدم زدن زير درخت در پاييز و پا گذاشتن رو برگهاي خشك زير آن و شنيدن اون صداي خُرد شدن برگ! 18 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ دعوت شدن به عروسی داداش دوستم :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه با بچه ها بشینیم فیلم ببینیم وغش غش بخندیم نه به فیلم به دیوونه بازی بچه ها 11 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ متر کردن خیابان ها بدون دلیل و برهان! 16 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ بی اینکه بفهمی کی.... خوابت ببره این خواب میچسبه 8 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ اهنگی که نابودت میکنه رو بتونی برای اولین بار با گیتار بزنی... بعدشم زنگ بزنی و با 3 تا از بهترین دوستات بری بیرون... 13 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه یهویی زنگ بزنه بهت بگه بیخیال دعوای چندروزه پیش...بریم امشب گنجنامه؟:hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ دیدین امتیاز مدیریتیم بعد چند روز دلم برا دیدنش تنگ شده بود اصن یه وضعیااااا 12 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ یکی رو الکی عصبی کنم پس این کلا توی ذاتته البته منم اینجوری هستمدست خودم نیس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه بعد از مدت ها دعوت بشیم خونه ی یکی از اقوام و دور هم باشیم...شام و بقیه ی چیزا هم ک دیگه نور علی نور 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ قطار زندگیم اینقد سربالایی بره.....تا برسه سرازیری... اون سرازیری بعد از اون همه سربالایی..خیلی لذت بخش... ارزش صبر رو داره.. 11 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ توی این روزهـا که ناراحت و کلافه ام؛ توجه و محبت دوستـانم بهم آرامش میــده...! این هم یک بخشی از لذت های کوچک که نمی توان گفت؛ لذت بزرگ زندگی ام هست. 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده