آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اذیت کردن بابام و شلوغی کردن وای قربونش برم 17 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عذرخواهی کردن از کوچیکتر از خودت 14 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوست دارم امروز بارون بباره ودوستم از سفر برگرده وبهم زنگ بزنه 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گوش کردن به دردو دل های یه نفر و همدردی کردن باهاش 16 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینکه بشینم پیش دخترخاله کوچولوم و اون با کلی ذوق و خوشحالی موهامو درست کنه و آرایشم کنه :heartshape2: 19 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرم رو بذارم رو پای مامانم......کلی از دلتنگیام براش بگم........ 17 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شنیدن صدای محمد معتمدی در بیات افشار 14 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گوش دادن ب موزیک پیج mim-shimi اصن مو ب تنم سیخ میشه هروقت اینو گوش میدم.نمیدونم چرا؟؟؟ شاید ی جور ترس از عواقب کارای بد خودم دارم.... ولی برام لذت بخشه پ.ن:اسمشم نمیدونم..معروفه......برید گوشش کنید 15 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوردن چای دم نوش ترش ، در کافه شیراز یک روز بهاری وقتی که دیگر برای خودم نیستم وقتی که خودم نیستم پ.ن: ابری ترین هوا رو . . . . 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اتمامِ یک دفتر دیگه از واژه هام.... و پیدا کردن یک نفر که واژه هام لیاقت پیدا کردن که برن پیشش... . . . یک توضیح کوچیک:هر وقت دست نوشته هام تو یک دفتر تموم می شه،اون دفتر رو هدیه می دم به دوستام... اینکه واژه هام لیاقت هدیه دادن به یک دوست رو پیدا می کنن...از لذت های کوچیک کوچیک زندگیم هست... 17 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ افتادم تو کار بافتنی از مانتو و پالتو و لباس واسه خودم و شوهرم و بچه و خانواده گرفته یعنی عشقم شده بافتنی :hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه بار دیگه اسمش رو توی گشیم ببینم حتی اگه به اشتباه اس ام اس داده باشه... 14 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برم اصفهان گوش فیل با دوغ بخورم 8 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرگرم گلا تو باغچه تمام عصرهای تابستون :hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تابلوی ِ نقاشیم امروز صبح تموم شد. 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیدن پس از دلتنگی . . . 15 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لای در خونه رو باز کنم به دوقلوها بگم میاید خونمون؟ اونام با مغز بپرن تو...:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده