B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عطر گل هاي رز كه خواهرم خريده! 18 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چند روز پیش یه اتفاق افتاد یه عالمه حال کردم یه درسو اصلا نرفته بودم سرکلاسش استاد میخواستش حذفم کنه هرچی به استاد اصرار میکردم میگفت حذفی برو همه بچه هام میگفتن بسه دیگه برو ترم بعد باید برداری ولی بعد کلاس رفتم مخه استادو تیلیت کردم گفت حله 18 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ی هندونه ی n کیلویی بخری بدون شرط کارد. بشکنی ببینی وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چقد قرمزه...........ازون بهتر از بس شیرینه پشمکی شده :(50): از ظهرتاحالا احساس میکنم تو بهشتم 18 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیدن فیلم حوض نقاشی و تو نقش بکشی به حوض نقاشی خود با نقاش . . . . 17 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دعوت به ناهار توسط دوستی تازه 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بوي خوشمزه كارخونه كيك و كلوچه ... وقتي تو جاده تهران_كرج ميريم و برميگرديم!از 100 متر قبل بوش مياد،آدمو مست ميكنه!!:mornincoffee: يني اون موقع لِه لِه ام!!! 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی الان اس ام اس بده بگه خوابتو دیدم... 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گوجه سبز هم مگه داریم؟ خوردن پشمک 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گوجه سبز هم مگه داریم؟خوردن پشمک گوجه سبز 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گوجه سبز این که آلوچه هست فاطمه 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این که آلوچه هست فاطمه آلوچه که مشکیه علی :icon_pf (34): البته فک کنم به گوجه سبز الوچه هم میگن ولی مطمئنم گوجه سبز همونیه که گذاشتم 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آلوچه که مشکیه علی :icon_pf (34): البته فک کنم به گوجه سبز الوچه هم میگن ولی مطمئنم گوجه سبز همونیه که گذاشتم ای خدا اینایی که گذاشتی همه خشک شده ان.. به هر حال گوجه فقط قرمز داریم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پیدا کردن دوستای قدیمی و صحبت باهاشون 12 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو شبای سرد از خواب بیدار شی فک کنی شیش صبحه ، بعدش ساعت ببینی دو و نیم نصفه شبه ، بری زیر لحاف .... برعکسش فاجعه قیامته .... 10 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تهرانی ها به آلوچه میگن گوجه سبز اینکه سرگرم کار باشی و یه هو به خودت بیای ببینی تو لحظه دلتنگیت دوستتو که نزدیک به یک ساله ندیدیش جلو روت وایساده از شدت ذوق بپری و بغلش کنی و بعض و گریه و این حرفا ... 11 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لذت یعنی زندگی. زندگی یعنی لواشک:hapydancsmil: لواشک یعنی زندگی:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده