نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۸ دیدی مثلا توی پارک نشستی پرنده ها میان کنارت میشنن . حس خاص بودن بهت دست میده :)) 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، نفحات گفته است : دیدی مثلا توی پارک نشستی پرنده ها میان کنارت میشنن . حس خاص بودن بهت دست میده :)) حس حضرت سلیمان بودن به آدم دست میده چند شب پیش روی سکو نشسته بودم و داشتم آش میخوردم که یهو دیدم یه گربه داره از پله-ها میاد بالا ! بهش گفتم این غذا باب میل تو نیست کیتی خیلی دلم براش سوخید 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۸ در 3 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : حس حضرت سلیمان بودن به آدم دست میده چند شب پیش روی سکو نشسته بودم و داشتم آش میخوردم که یهو دیدم یه گربه داره از پله-ها میاد بالا ! بهش گفتم این غذا باب میل تو نیست کیتی خیلی دلم براش سوخید نازک دل ? منم هر موقع پرنده ها میان طرفم فکر میکنم ببینم اونروز حواسم نبوده چه کار خوبی کردم که طبیعت بهم حس خوب داره باهام راحته :)) 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، نفحات گفته است : نازک دل ? منم هر موقع پرنده ها میان طرفم فکر میکنم ببینم اونروز حواسم نبوده چه کار خوبی کردم که طبیعت بهم حس خوب داره باهام راحته :)) آخه مشخص بود خیلی گرسنه-ست ! وگرنه همچین ریسکی نمیکرد 1 لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۸ راه رفتن ولی به شرط اینکه سیم فندسفری رو مخم نره لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ غلط های تایپی کاربرا که کلمه ها رو با نمک میکنه :)) مثل فندسفری :)) لینک به دیدگاه
'Chic' 6 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ ادامس لامی +یه لیوان اب سرد (قرچ قرچ صدا بده *_* ) خیلی تباهم ، میدونم'_' 3 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ قند رو تو چایی خیس کردن و خوردن! 3 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ انجیر سیاه و دیگر هیچ -__________- و تو چه میدانی که انجیر سیاه چیست؟ -__- 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۸ رو کل صـــورتتـــ ی نقاشی دارکـــ بکشـــی 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۸ در در 20 مرداد 1398 در 11:15، نفحات گفته است : ته دیگ ! صحبت اضافه ای نباید فقط ته دیگ سیب زمینی ماکارونی حرفم نباشه 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۸ وقنی یه عالمه وسیله دستته یکی اسانسورو برات نگه داره:) 3 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۸ خوابهای معنا داری که راه نشون میدن : } 1 لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۸ گاز گرفتن این سیاه گوشه وقتی اعصاب داره میشه باهاش بازی کرد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده