نفحات 1395 ارسال شده در 17 مهر، 2019 دیدی مثلا توی پارک نشستی پرنده ها میان کنارت میشنن . حس خاص بودن بهت دست میده :)) 1
leo.unique 432 ارسال شده در 17 مهر، 2019 در 1 ساعت قبل، نفحات گفته است : دیدی مثلا توی پارک نشستی پرنده ها میان کنارت میشنن . حس خاص بودن بهت دست میده :)) حس حضرت سلیمان بودن به آدم دست میده چند شب پیش روی سکو نشسته بودم و داشتم آش میخوردم که یهو دیدم یه گربه داره از پله-ها میاد بالا ! بهش گفتم این غذا باب میل تو نیست کیتی خیلی دلم براش سوخید 1
نفحات 1395 ارسال شده در 17 مهر، 2019 در 3 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : حس حضرت سلیمان بودن به آدم دست میده چند شب پیش روی سکو نشسته بودم و داشتم آش میخوردم که یهو دیدم یه گربه داره از پله-ها میاد بالا ! بهش گفتم این غذا باب میل تو نیست کیتی خیلی دلم براش سوخید نازک دل ? منم هر موقع پرنده ها میان طرفم فکر میکنم ببینم اونروز حواسم نبوده چه کار خوبی کردم که طبیعت بهم حس خوب داره باهام راحته :)) 1
leo.unique 432 ارسال شده در 17 مهر، 2019 در ۱ ساعت قبل، نفحات گفته است : نازک دل ? منم هر موقع پرنده ها میان طرفم فکر میکنم ببینم اونروز حواسم نبوده چه کار خوبی کردم که طبیعت بهم حس خوب داره باهام راحته :)) آخه مشخص بود خیلی گرسنه-ست ! وگرنه همچین ریسکی نمیکرد 1
نفحات 1395 ارسال شده در 19 مهر، 2019 غلط های تایپی کاربرا که کلمه ها رو با نمک میکنه :)) مثل فندسفری :))
'Chic' 6 ارسال شده در 19 مهر، 2019 ادامس لامی +یه لیوان اب سرد (قرچ قرچ صدا بده *_* ) خیلی تباهم ، میدونم'_' 3
سین.دخت 366 ارسال شده در 9 آبان، 2019 انجیر سیاه و دیگر هیچ -__________- و تو چه میدانی که انجیر سیاه چیست؟ -__- 2
leo.unique 432 ارسال شده در 12 آبان، 2019 در در 20 مرداد 1398 در 11:15، نفحات گفته است : ته دیگ ! صحبت اضافه ای نباید فقط ته دیگ سیب زمینی ماکارونی حرفم نباشه 1
Anabolic 250 ارسال شده در 30 آبان، 2019 گاز گرفتن این سیاه گوشه وقتی اعصاب داره میشه باهاش بازی کرد 2
ارسال های توصیه شده