sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۷ اینکه مامان موخوره های موهام رو بگیره... شونه کنه و دست بکشه به موهام.. آخ که اگه ببافه... اگه ببافه... 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۷ تیــــراندازی علاقــه یه ســاله من 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۷ چایِ خونه ی ماامی جانم(مادربزرگ) 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۷ شبای تولد افراد خانواده گزارش ها و تعریف های یواشکی لبخند های بی صدا و اروم:girl_in_dreams: 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۷ خوشحال کردن دیگران و فکر اینکه میخوام خلاص بشم از پایان نامه ......آزادی :gnugghender::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۷ سوار تاکسی بشم و رانندش بداخلاق نباشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۷ همسايمون كولرش خاموش كنه من فقط يه شب بتونم بخوابم:( صداي تراكتور خراب ميده:( 8 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۷ پیاده روی و قدم زدن تو پارک شب ها و با خودم حرف زدن 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۷ پياماي پروفايلم برگرده اينجا:( 2 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۷ بهترین دلخوشی من گاها تو متن کتابهایی است که میخونم گاها بعضی جملات ناب هستش که وقتی میخونم خیلی لذت میبرم. از اون حرفا که بیشتر تو رمان ها زده میشه. 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۷ نقل قول جلوی موهام رو کوتاه کنم وهی دست بکشم روش... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۸ انجمن.... اينجا... دوستام... فقط فقط اينجا تا ابد 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۸ بعد از یک عمر به انجمن سر بزنم ... ولی انقد فرق کرده که آدم احساس غریبی میکنه ? یادش بخیر که چقدر دوس داشتم قالب قبلی رو ? 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۸ تمام هفته رو صبر کنی بازی تیم محبوبت پرسپولیسو ببینی❤️❤️❤️❤️❤️❤️ شاید بشه گفت بعد از خانواده و اینجور چیزا تنها دلخوشیم تو زندگی دیدن بازیای پرسپولیسه❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ولی حیف که به لطف نا داوری از آسیا حذف شد 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۸ دلخوشی ینی زیتون پرورده بیارن سوغاتی :)) 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۸ تماشای خواهرازده ی فسقلی که برای مامانم خط و نشون میکشه تا براش کوفته درست کنه :)) 2 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده