آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ هم کلاسی اول دبیرستانمو تو باشگاه دیدم:hapydancsmil:باورم نمیشه اون دختر شیطون تبدیل شده به یه فرد آروم 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ به عشق ودوست داشتن اصلا فکر نکنی و راحت برای خودت زندگی کنی تنهایی تنها این بزرگترین ارامش ولذت دنیاست برای من 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ هی به وزن و تیپ ایده الم نزدیک شم لذت بخش ترش اینه هرکی میبینه تشویقت میکنه دهنشونم وا میمونه خدایا این خوشیارو نگیر از ما 7 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اینکه گفت دوسم داره خیلییییییی خوشحالم کرد .. ازت ممنونم دیوونه 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ یادم می اد در دوران شباب! از تفریحات سالممون میس کال انداختن به گوشی رفقا بود... در صدم ثانیه میس کال می نداختیم پشت سرهم..به گونه ای که طرف حتی فرصت اینکه بتونه تلافی کنه هم نداشت! در مونده که می شد...به گوشی خونه زنگ می زد می گفت: تسلیم ناهار فردا پای من! رکورد 70 میس کال در دقیقه رو داشتیم! امروز به یک نفر که خیلی وقت بود دنبالش می گشتم...و تلفنش رو از یکی از بچه ها پیدا کرده بودم...شروع کردم همون میس کال زدن... بعد از ثبت 70 تا میس کال...بهم پیام داد نوشت: سام!خودتی نه؟! تویی دراز بی قواره؟! فقط یک دیوانه می شناسم اینطوری میس کال بندازه...بزار حرف بزنیم لامذهب!!! تمیز یک ساعت حرف زدیم...من این سر ایران..و رفیقم..اون سر ایران بود... . . . میس کال انداختنِ شیطنت آمیز...شد لذت کوچک امروز من... پ.ن: همچین موجودات سر خوش و بیخودی بودیم ما بعععله 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ دیشب ساعت سه و نیم نصف شب وسط کلافگی بیخوابی به سرم زد برم بستنی بخورم. تو اون تاریکی،کورمال کورمال رفتم بستنی مورد علاقهام رو از تو فریزر ورداشتم و بازم تو تاریکی به حالت خوابیده خوردم. چوبشم گذاشتم کنار تخت که زحمت تو سطل آشغال انداختنش رو نکشم احساس کردم خیلی به خودم حال دادم:ws3: 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ یادم می اد در دوران شباب!از تفریحات سالممون میس کال انداختن به گوشی رفقا بود... در صدم ثانیه میس کال می نداختیم پشت سرهم..به گونه ای که طرف حتی فرصت اینکه بتونه تلافی کنه هم نداشت! در مونده که می شد...به گوشی خونه زنگ می زد می گفت: تسلیم ناهار فردا پای من! رکورد 70 میس کال در دقیقه رو داشتیم! امروز به یک نفر که خیلی وقت بود دنبالش می گشتم...و تلفنش رو از یکی از بچه ها پیدا کرده بودم...شروع کردم همون میس کال زدن... بعد از ثبت 70 تا میس کال...بهم پیام داد نوشت: سام!خودتی نه؟! تویی دراز بی قواره؟! فقط یک دیوانه می شناسم اینطوری میس کال بندازه...بزار حرف بزنیم لامذهب!!! تمیز یک ساعت حرف زدیم...من این سر ایران..و رفیقم..اون سر ایران بود... . . . میس کال انداختنِ شیطنت آمیز...شد لذت کوچک امروز من... پ.ن: همچین موجودات سر خوش و بیخودی بودیم ما بعععله وااااای منم ازین کارا میکردم دمت گرم:hapydancsmil: خاطراتم تداعی شد...لذتی بردیم زیاد از تداعیشون 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ امروز ناهار ابگوشت درست كردم واسه دل خودم با ترشي و سبزي و پياز و ماست چكيده كفير خونگي يعني چسبيدها امروز خيلي خوردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 الانم مريم گفت بستني يادم افتاد يه دونه براي روز مبادا گذاشتم فريزر برم اونم بخورم پرخوري امروزم تكميل بشه 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ کماکان سیگارم کتابم لیوان چایم 11 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۵ شبها دیر بخوابم ،ساعت 2 شب برای خودم یانگوم ببینیم وهمه خواب باشن ،دوست داشته باشم مثل یانگوم باشم دراینده برم کره جنوبی وژاپن قربون صدقه بابام برم براش شعر بخونم 9 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ لذت بزرگیه فهمیدن اینکه آیا جمله "دل به دل راه داره" واقعا درسته یا نه 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ لذت بزرگیه فهمیدن اینکه آیا جمله "دل به دل راه داره" واقعا درسته یا نه راه داشتنش بهم هیچ سود و منفعتی نداره 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ دوتا خواهر زاده...از نوع پسر.....به خصوص دومی که تپلی و گردالو است ولاغیر 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ به کسی هدیه بدم و اونم ازش با لذت استفاده کنه. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده