Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ "تبریز" همین الان... اءل گلی.... بهشته. 95/5/12 00:12 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ بین یک تپه از ایمیل های اسپم یک ایمیل از یک دوست قدیمی پیدا کنی و بگی ارزشش رو داشت که ایمیل هام رو چک کردم باز نشر این ایمیل که با تصویر مربوط به اون هست: کوچیک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم، کاش دلامون به بزرگی بچگی بود . به همین سادگی ......... 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ برم کنار ساحل ولی دست به اب دریا نزنم 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ تو اوج دلتنگی، بیقراری از اینکه دیگه نمیتونم ببینمش خوابشو ببینم مث وقتایی که زنده بود مثل وقتایی که بهم میگفت کوچلوی خودم نمیدونید چقدر لذت بخشه مخصوصا وقتی حالش بهتر از قبل خوب باشه... من نوه ی تو من کوچلوی تو بدون که بیشتر از قبل عاشقتم و بهت نزدیکترم.به 40 روز دوریت قسم:hapydancsmil: هستی هستی هستی 13 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ یه حسی بیاد سراغت بعد بغض خفت کنه و نتونی رو پات وایستی انقد اعصابت داغون شه که فقط دادو گریه بتونه ارومت کنه تو این حال پدرمادرت تنهات نذارن حتی بابات بهت بگه عمرا بذارم به چیزای مزخرف فکر کنی خودم تا خود صبح انقد تو خیابونا میچرخونمت تا بهتر شی و بگی خسته شدم بریم خونه عاشقتونم مامان بابای عزیزم 11 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ چای / سیگار / علیرضا آذر 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ الی فک میکنه من همه چی دونم تو هرچی اشکال داره از من میپرسه برا اینکه دلشو نشکنم کارم دوبرابر شده مجبورم برای سوالای اون(درسی) برم کلی مطالعه کنم0-o با اینکه اذیت میشم اما نوع رفتارش لذت بخشه مخصوصا وقتی هنگ میکنه ;DDDDDDD دوست خل و چل باحاللللللللللللللللللللللللللللللللللل 9 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ طعم ِ موندگار و پرخاطره من از دَلال: مخلوطی ازسبزی های معطر شمال که من رو برد به برگ قدیم زندگی م... عالیه... 9 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ توی نمایشگاه گل قدم زدن… دست تو دست یار … و پخش همزمان این اهنگ دستم تو دست یاره قلبم چه بی قراره به به به به چی می شه امشب بارون اگر بباره چه شاعرانه یه چتر خیس و دریا کنارو پرسه های عاشقانه زل می زنم به چشمای مستت 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ برگردی و ببینی یه عده از بودنت خیلی خوشحال هستند . این لذت بزرگی هست چه در دنیای واقعی چه در نیای مجازی لذت موندگاری یادت با خاطره خوش برای اطرافیانت یکی از بهترین لذتهای زندگی هست. دوستتون دارم دوستانم 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ دوست دارم کودکیِ درون حسین پناهی رو.. کودکی در رفتار و گفتار... کودکی عاقل... لطافت کم میارم می رم یکم نوشته هاش رو می خونم...بسی لذت داره.. مهمون من باشین: من از این می ترسم که دوست داشتن را مثل مسواک زدن بچه ها به من و تو تذکر بدهند ! حسین پناهی 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ وقتی بهم میگه: ارغوان! شاخهی همخون جدا ماندهی من آسمان تو چه رنگ است امروز؟ 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ خدا از اون اسمون بیاد پایین بگه غصه نخوریا خودم کنارتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ برم فالوده بخورم ولی یاد اون حرفی بیفتم که بهم میگفت : هر بار که پروژه جدید گرفتم فالوده مهمون من با هرچی که خواستی مهمون من 11 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ هوای ابری... دیدن یاکریم ها وقتی براشون غذا میذارم... گلهام جوونه بزنن...(: 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ قدم زدن تو خیابونای پاییزی ولیعصر انقلاب … دلم میخاد بازم تکرار بشه! 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ دیدن خوابای رنگی ولی ندونی تعبیرش چیه تا صبح بیدار بمونی و واسه خودت همون جوری که دوس داری بشه تعبیر کنی... 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ پایاننامم تموم شه:5c6ipag2mnshmsf5ju3دفاع کنم... 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ توخیابون برسم به یک پرنده .یاکریم یا گنجشک یا ازین پرنده خوش صداها که رنگشون مشکی طوسی سفیده...بعد بدون ترس کنارم راه بره و راه بریم ...( : 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده