Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ ظهر ساعت 2از خواب بیدارشم.... 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ ظهر ساعت 2از خواب بیدارشم.... 2 دیگه بی مزه میشه . بین 10 تا 12 عالیه . من از صبح زود بیدار شدن متنفرم ، عاشق شب زنده داری و بیدار موندن تا صبحم . 4 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ همش منتظر باشی تا یکی بیاد . . . . . خب دیگه معلومه . بعد یه دفعه به جای یه کلمه چند تا خط پ.خ. بفرسته برات . بعد یه بار بخونیش ، معنیش رو بفهمی،دو باره بخونیش مفهومش رو بفهمی، سه باره بخونی جوابش رو بدی ، . . خلاصه اینم شده دنیای ما. 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اینکه کــــــــلی کادو مادو برا دوستم بخرم و خوشگل مشگل کادوشون کنم... بعد خودمو بزنم اون راه که تولدشو یادم رفته بعد یهویی سورپرایزش کنم کاش 19 مهر زودتر برسه 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ یه کاسه سوپ موقع سرماخوردگی 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ فقط و فقط بخاطر تو برم فیس بوک چرا واقعا؟ 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ عکس انداختن...:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اینکه یه اخلاق گندی دارم دوستام میدونن ومراعات میکنن 7 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اینکه فهمیدم تنها فرد توی خانواده هستم ک هیچ وقت تولدم فراموش نمیشه :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ همینجوری اتفاقی ببینی لباسات با هم ست شدن خعلی حال میده 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ پروفه یه دوست پر انرزی که شادم میکنه و انرزی میگیرم 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ پروفه یه دوست پر انرزی که شادم میکنه و انرزی میگیرم آدرس پروفشم میذاشتی ما هم میرفتیم رفیق میشدیم شاد میشدیم خسبس:icon_razz: یکی از لذتهای کوچیکم خوابه ک توی سه شبانه روز گذشته بخاطر تب دخترم چهار ساعت خوابیدم خوابم ارزوست 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ اها تو پست بالا یادم رفت بگم یه لذت کوچیک دیگه هم هستش دوست دارم میلیاردر بشم بعد خواب راحت کنم 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ تولد عزیزتر از جانم امروز 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ خواهرم ببوسم و فرار کنم...اونم جیغ بنفش بکشه...:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ اینکه بدون هیچ تعارفی تو پروفایل مریم حرف میزنم و اون هم خیلی ریلکس تر جوابم رو میده عالیه 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ از کسایی باشی که همیشه تو کیفشون خوراکی پیدا میشه یا با کسایی باشه که همیشه تو کیفشون خوراکی پیدا میشه و مورد دومی خیــــلی بیشتر حال میده 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده