hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اینکه دوستی داشته باشی که همیشه هواتو داره ... دوستی که اونقدر باهاته که حتی فکر کردناتونم شبیه همه....نه بودن ازجنس بعد مکان بلکه بودن ازیک جنس فوق مکانی شاید ذهنی ،فکری ،حتی قلبی .... اینکه دو تا با هم در یک زمان به یک موضوع مشترک فکر کنید و وقتی میخوای اون رو بهش بگی میبینی اونم همین رو میخواسته بهت بگه و شاید هم قبل از تو گفته ... لذت بخشه که کسی رو که حتی یکبار ندیدی ،برات مهم باشه و براش مهم باشی.... دوستی با تو برام لذت بخشه دوستم ،ممنون که هستی .... 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ وقتی میرم pinterest و کلی ایدهی جدید میگیرم عالیه توصیه میکنم حتما papercraft هاشو ببینید اینم نمونه اش: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ کناره داداش مهربونم بشینم...قربونش برم...خدا حفظش کنه... 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ کوچکترین لذتمون نشستن داش مهدی رو صندلی داغه... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ خواهرم اذیت کنم:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ شب باشه همه خواب باشن تنهایی فیلم ترسناک نگاه کنی و بدونی نباید در هیچ حالت جیغ بزنی 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ حرف زدن با کسایی که بهترینن... 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ حرف زدن با هستی1988:icon_redface: 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ با فرنوش موافقم حرف زدن با هستی و ریسه رفتن، وای که چقد خندیدم یکی از بهترین شبای زندگیم بود 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ حرف زدن با هستی 98 پیرو صحبت دوستمون باید بگم اذیت کردن آرتاش و Gandom.E به شدت حال میدهد:biggrin::evilsmile: 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اذیت کردن جوزفو بگوووووووووووووووو به اندازه تمام عمرش اگه منو اذیت میکرد این اذیت کردننای من تلافی هست 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ توی بازار تهرن یه جایی هست پراز لوازم التحریره قدم بزنم توی این قسمت و عین بچه ها ذوق کنم و کلی چیزای قشنگ بخرم واسه خودم:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ لذت بزرگه برای من.. کنار خواهرام باشم. 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ نگاه کردن به لباسایی که واسه عروسیا گرفتم.... 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ حرف زدن با هستی1988:icon_redface: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 همین 7 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ به مدادام نگا کنم...و یه دونه دیگه بتونم بهشون اضافه کنم.... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده