.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ دیدنِ یه یار قدیمی.....حرف زدن از گذشته هااااااااا...سکوت و سکوت و سکوت 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ اذیت کردن دوستام تا حدی که به جای اشک از چشاشون خون بیاد 12 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ دیدنِ یه یار قدیمی.....حرف زدن از گذشته هااااااااا...سکوت و سکوت و سکوت دیدن پست دوستای قدیمی تو انجمن که زیاد نمیان:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ پختن ِ پیراشکی همراه ِ اجی و دوماد ِ خانواده... 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ داماد شدن دیدم که میگم کله قند شکستن واسه دومادای انجمن!!!!! کلن نقش داوش رو خوب بازی میکنم!!! هر چند که آقا سارا جان خیلی مشکوکی ولی من اینو برای خودت خودت نوشتم!!!:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ کله قند شکستن واسه دومادای انجمن!!!!! کلن نقش داوش رو خوب بازی میکنم!!! هر چند که آقا سارا جان خیلی مشکوکی ولی من اینو برای خودت خودت نوشتم!!!:icon_gol: شما نامحرمی شرمنده اخلاق کله قند سابت 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ شما نامحرمی شرمنده اخلاق کله قند سابت من خواستم برادریمو ثابت کنم اما خودت نخواستی.....کی ضرر میکنه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای آب نباتم نمیسابن دیگه!!! 1 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ من خواستم برادریمو ثابت کنم اما خودت نخواستی.....کی ضرر میکنه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای آب نباتم نمیسابن دیگه!!! لازم نکرده ، الان یک اسپریهایی اختراع شده مثل برف شادی ، مثل اسپری کله قند ، اسپری نبات و... میزنی خودش اب نبات سابیده تراوش میکنه ، توی جام جهانی هم داورها اسپریهاشون اسپری اب قند بود که جلوی پای بازیکن ها میزدن یکی از لذتهای زندگی من هم زدن اسپری برف شادی هست 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ اینکه خیلی اتفاقی یکی از بهترین دوستای دوران مدرسه رو تو تاکسی بعد 9 سال ببینی 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ بابام ببینه انجیر دوس دارم هی هر روز بره کلی انجیبر بخره که دلم شاد بشه مامانمم دعوامون کنه که تو یخجال جا نیست 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ صدای یکی از خونههای شهر که توش عروسیه (گرجه خوانندهه خیلی خزه ولی خوبه بازم) 5 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ بابام ببینه انجیر دوس دارم هی هر روز بره کلی انجیبر بخره که دلم شاد بشه مامانمم دعوامون کنه که تو یخجال جا نیست انجیر خوبه ، کار کنه و لذت بخشه 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی یکی از ارزوها و لذتهای زندگیم اینه یک تاپیک باشه عنوانش باشه " بدوین بیاین عروسی داریم و بعدشم عروس کشون و پاتختی " بعد که وارد تاپیک میشیم ببینم من بعنوان داماد معرفی شدم بعد یک دختری از همین انجمن یا کلا هر انجمن دیگه ای تو ایران عروس باشه بعد رو اسم هر کدوم کلیک میکنیم بره تو پروفایلش مثلا شاداماد : سارا 068 به همراه دوشیزه : گلاب ساسان نژاد حالا این پروفایلها یک مثاله زیاد جدی نگیرینش فرمت کلی رو گفتم 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ من باب لذتهای کوچک بنده : دیدن و خوندن پستهای ایشون یعنی یکی از ارزوها و لذتهای زندگیم اینه یک تاپیک باشه عنوانش باشه " بدوین بیاین عروسی داریم و بعدشم عروس کشون و پاتختی " بعد که وارد تاپیک میشیم ببینم من بعنوان داماد معرفی شدم بعد یک دختری از همین انجمن یا کلا هر انجمن دیگه ای تو ایران عروس باشه بعد رو اسم هر کدوم کلیک میکنیم بره تو پروفایلش مثلا شاداماد : سارا 068 به همراه دوشیزه : گلاب ساسان نژاد حالا این پروفایلها یک مثاله زیاد جدی نگیرینش فرمت کلی رو گفتم 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ این که یه دفتر داشته باشی که توش بنویسی و هیــــــــــچ کس دیگه ای هم نخوندش واسه قسمت دومش به فکرم رسیده اولش بنویسم: « کسی که اینو باز کردی بدون من راضی نیستم بخونی. حالا اگه میخوای شرعا گناه کنی پا خودت» 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ اینکه دفتر مریمو پیدا کنم صفحه اول و دومشو رد کنم که حرفشو نبینم بعد با خیال راحت همشو بخونم 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ اینکه دفتر مریمو پیدا کنم صفحه اول و دومشو رد کنم که حرفشو نبینم بعد با خیال راحت همشو بخونم :ws28: پس واجب شد بالای هر صفحه با خودکار قرمز بنویسم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ :ws28:پس واجب شد بالای هر صفحه با خودکار قرمز بنویسم خودکار قرمزرو هم نمیخونم کلا یه کلمه شو بخونم ببینم اینجوری چیزی نوشتی هی میگم ندیدم ندیدم من هیچی ندیدم بعد راحت ادامه ی متنو میخونم اینا اسپم نیستا اینا لذتای بزرگین 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ مادر من از آدمایه که فیلم میبینه کل فیلمو خوابه منم هر وقت میخوابه منم محکم دستامو میزنم به هم از خواب میپره میترسه بنده خدا ولی خدایی خیلی حال میده همچین آدم مردم آزاریم من 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده