Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ اینکه باآرتاش نشستیم دوساعت باهم دردو دل کردیم:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ همینکه اسما گفت:hapydancsmil:لذت خیلی خوفی بود مخصوصا اینکه دخمل گلیه:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا امسال اینقد انتظار شبای قدرو کشیدم رفتن مسجد و دعای جوشن کبیر حس خیلی خوبی بهم میده. خدایا شکرت 14 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ حرف مامی سحرمو تایید میکنم منم مثل خودش بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ شبی که خونه خودمون مراسم احیا هست..."شبه 23رمضان" لذت بزرگیه... 11 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ اینکه نذارم یه نفر به کاراش برسه 10 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ بی تفاوت بودن به یه سری چیزها... 9 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ دنبال گشتن ِ در ذهنم برای پیداکردن یک لذت کوچیک.... 6 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ اینکه خانواده خوبی دارم ،واینکه خداوند خوب ومهربانی دارم که با اینکه آن همه گناه کرده ام باز یاد آیه "ان الحسنات یذهبن السیئات "میفتم وامیدوارم میشم اینکه شیعه هستم و مطمئن از اینکه پسر فاطمه یه روزی میاد وهمه مشکلات وبی عدالتی ها وظلم وستم ها رو ریشه کن میکنه و... 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ دیروز آش نذری پختم خیلی حال خوبی داشت 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ اینکه یه روز یه دفتری داشته باشم پر از دستور آشپزی روزی یکیشو بپزم هم لذتمه هم آرزومه هم فانتزیمه! 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ خوندن وبلاگ پیچ و مهره...این زوج عالی ان... 10 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ اینو از ته دلم میگم اومدن به انجمن یه سری به بچه ها زدن ببینی کسای هستن که به فکرتن ،احوالتو میپرسن ،اینا همه افتخاره،یه لذت بزرگ تو زندگی..... 9 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ خریدن میوه ای که بقیه دوستش دارن...و سورپرایزشدنشون 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ خیلی باید زندگی کنی تا اینکه« لذت بردن از زندگی در وجود خودت هست» رو از حرف به عمل ببینی… بفهمی که فقط خودت میتونی با عوض کردن یک نگاه چیزی رو که مایه عذابت بوده به لذت و آرامش تبدیل کنی… با خوب تر دیدن چیزهایی رو که همیشه در زندگی هست و هیچ وقت بهش اهمیت نمیدی رو ببینی و ازشون لذت ببری. 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ گوش دادن به آواز مرغ عشقم ... چه زیبا میخونه 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ بعضی وقتا هیچی...واقعا هیچی... 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ دیدن یه پیرمرد هر روز ... بهم بگه سلام دخترم صبح بخیر و بهم لبخند بزنیم .... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده