Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 وقتی داری تو کوچه های قدیمی کاشان قدم میزنی بعد یهو بارون نم نم شروع کنه به باریدن اونم درست وقتی از امامزاده میای بیرون واقعا لذتش عجیبه 10
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 اینکه جیبت پر پول باشه و با افتخار و سربلندی وارد خونه بشی و بگی عزیزم چی می خوای برات بخرم 10
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 اینکه جیبت پر پول باشه و با افتخار و سربلندی وارد خونه بشی و بگی عزیزم چی می خوای برات بخرم ای گفتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 8
maryam39 8211 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 بستنی سه اسکوپه یه اسکوپش وانیلی باشه یکیش سنتی باشه آخریشم کره ای گردویی باشه وای خداااا 10
masi eng 47044 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 از لذتهای کوچیک زندگیم الان این شده بی تفاوت باشم بخصوص دربرابر گریه هایی که نمیدونم برای چیه البته تایه حدودی میدونم ولی چیکار کنم ...باید ببینم ولبخند بزنم اینم شده لذت کوچکی از زندگیم.... 9
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 وقتی خندیدن کسی از جوکی که تعریف کرده ، خنده دار تره متوجه بشی لباست جیب داره پیدا کردن یه دستخط از بچگی هات 8
Paroshat 6378 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 وقتی میخوای به یکی حرص بدی از ته دل به یه موضوع بخندی و اون حرص بخوره نمیدونی که چه لذتی داره 8
maryam39 8211 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 بوی خاک نم خورده ای که وقتی کولرو برای اولین بار روشن میکنی میپیچه تو خونه این ساعت روز زیر باد کولر 7
victoria_r 7682 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 گذروندن این روزهای پر از عشق و امید البته اصلا لذت کوچیکی نیست لذت بزرگیه که تشکیل شده از کلی لذت کوچیک موچیک خوشگل :gnugghender: من که راضیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم از زندگیم با این همه لذت کوچیک و بزرگ :girl_in_dreams: 9
m@f 1923 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 زندگی این چند وقت من پر از لذت و عشقه....از کدومش بگم؟............:ha5t4lmd53df3cpu2lq 9
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 وقتی خندیدن کسی از جوکی که تعریف کرده ، خنده دار تره متوجه بشی لباست جیب داره پیدا کردن یه دستخط از بچگی هات راستی جیب گفتی یه کت قدیمی داشته باشی و می خوای یه نگاهی بهش بندازی موقع گشتن ببینی تو جیبش 5 تا تراول 50 های باشه اینقده کیف میده میگ چیه اره آب نطلبیده مراده:hapydancsmil: 7
*Mars* 5292 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 وقتی به یادش باشی و همون موقع اس بده یا زنگ بزنه انگار دنیا رو بهت دادن وقتی تو اوج دلتنگی یه خاطرات قشنگ بیاد تو ذهنت و فقط لبخند بزنی ************************************* وقتی بیای خونه و همون غذایی که هوس کرده بودی مامان درست کرده باشه وقتی خسته از بیرون بیای و یه چای دبش و یه آهنگ لایت و دراااااز بشی روی تخت ************************************* وقتی توی یه جمع نشسته باشی و یکهو بیاد تو گوشت بگه دوستت دارم 10
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 :coffee: الان این منم ... لذت میبرم دیگه:icon_pf (34): 7
ms13 1488 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 وقتی به یادش باشی و همون موقع اس بده یا زنگ بزنه انگار دنیا رو بهت دادن وقتی تو اوج دلتنگی یه خاطرات قشنگ بیاد تو ذهنت و فقط لبخند بزنی ************************************* وقتی بیای خونه و همون غذایی که هوس کرده بودی مامان درست کرده باشه وقتی خسته از بیرون بیای و یه چای دبش و یه آهنگ لایت و دراااااز بشی روی تخت ************************************* وقتی توی یه جمع نشسته باشی و یکهو بیاد تو گوشت بگه دوستت دارم اینا کوچیک نیس... خیلی بزرگه... 8
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 بارون شستن شیشه روبرو منظره سکوت چایی لیوانی بخار چایی روی اینور شیشه بعد بستن چشمها رفتن تا ..................................... بابا سهند شاعر 6
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 حس ارامش.. تولد دوباره... خیلی خوبه خیلی:hapydancsmil: کاش همیشه جای این شکلک باشیم:hapydancsmil:یا اینو اینحتی این 9
ارسال های توصیه شده