دختر باران 18625 ارسال شده در 3 تیر، 2014 من اینجا یه دوست خیلی خوب دارم.واقعا دوسش دارم خودشم میدونه کیه.اما باز هم میگم آ ر ت ا ش:aghosh: وقتی با هم حرف میزنیم خیلی لذت میبرم 11
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 تیر، 2014 کم شدن این روزا ولی فکر میکنم این روزا سکوت و شنیدن صدای گنجشک ها شاید شنیدن آهنگ قاصدک که یراحی میخونه 8
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 تیر، 2014 وقتی خودم رو لوس میکنم وقتی بستنی میخورم و دوستم میگه انقدر دستاتو کثیف نکن وقتی میدونم سرم شلوغه اما بی خیالم مث الان وقتی دوستم شام درست میکنه و میاره دم اتاق بهم میده وقتی خودم تنهام تو اتاق وقتی بچه ها تو اتاقم جمع میشن و مسخره بازی در میارن اووووووففففف وقتی امتحان کنسل میکنیم 15
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 12 تیر، 2014 یه خیال راحت دوستت بهت شب بخیر بگه ساعت 8کلاس نداشته باشی و تخت بخوابی کلاستو بپیچونی وبخوابی بعد بفهمی استاد نیومد تو و دوستت هردوتا به یه آهنگ علاقه داشته باشین و یه سره بذاریدش رو ریپیت با گوشی دوستت انگری بردز بازی کنید نوبتی وقتی مامانم اینا واسم شارژ میفرستن وقتی چایی تازه دم اتاقمون به راهه وقتی اینجا میام و با مینا کل کل میکنم 15
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 13 تیر، 2014 / یه خیابون بی انتها / یه نسیم خنک / و فقط و فقط من ... 14
ارسال های توصیه شده