دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ من اینجا یه دوست خیلی خوب دارم.واقعا دوسش دارم خودشم میدونه کیه.اما باز هم میگم آ ر ت ا ش:aghosh: وقتی با هم حرف میزنیم خیلی لذت میبرم 11 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تلاش برای فروکش کردن عصبانیت وناراحتی 8 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ پرتاب کردن دارت وقتی اعصابم خورده 8 لینک به دیدگاه
s_aa مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ گشتن دنبال یک لذت ِ کوچیک ،برای نوشتن درهمچین تاپیکی.. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ کم شدن این روزا ولی فکر میکنم این روزا سکوت و شنیدن صدای گنجشک ها شاید شنیدن آهنگ قاصدک که یراحی میخونه 8 لینک به دیدگاه
ll3arg 643 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ از این برچسبا بزنم به دیوار اتاقم 13 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی خودم رو لوس میکنم وقتی بستنی میخورم و دوستم میگه انقدر دستاتو کثیف نکن وقتی میدونم سرم شلوغه اما بی خیالم مث الان وقتی دوستم شام درست میکنه و میاره دم اتاق بهم میده وقتی خودم تنهام تو اتاق وقتی بچه ها تو اتاقم جمع میشن و مسخره بازی در میارن اووووووففففف وقتی امتحان کنسل میکنیم 15 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی که بیخیال میشم واسه یه لحظه از همه چی:icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ یه خیال راحت دوستت بهت شب بخیر بگه ساعت 8کلاس نداشته باشی و تخت بخوابی کلاستو بپیچونی وبخوابی بعد بفهمی استاد نیومد تو و دوستت هردوتا به یه آهنگ علاقه داشته باشین و یه سره بذاریدش رو ریپیت با گوشی دوستت انگری بردز بازی کنید نوبتی وقتی مامانم اینا واسم شارژ میفرستن وقتی چایی تازه دم اتاقمون به راهه وقتی اینجا میام و با مینا کل کل میکنم 15 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ از باتو بودن هرلحظه هر ثانیه هر دقیقه 11 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ / یه خیابون بی انتها / یه نسیم خنک / و فقط و فقط من ... 14 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ خوابیدن اونم تو مدت کم اما خواب عمیق و آروم 10 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی صدام از رادیو پخش میشه !!!!! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده