nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ اینکه یه کاری انجام بدی بعد وقتی همه از تجارباشون میگن این حس بهت دست بده که بهترین کار انجام داری... یه چیزی میگم هااا خیلی شیرینه 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ خوردن چیزای خوشمزه مثل: تمر هندی لواشک آبگوشت آش رشته بستنی قیفی سیب زمینی سرخ کرده با سس فالوده و خیلی چیزای دیگه 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ لیوان چای خالی بنوشماینو فقط یه سری درک میکنن:ws28: 8 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ این لذت کوچیکی نیست بی نهایت هم بزرگه اونم این که با اسطوره زندگیت تمام روز و بگذرونی با هم بازی کنیم اون جر بزنه وباهم توی سرمای زمستون بستنی بخوریم و اون از شیطونت های جونیش بگه و بخندیم.... 10 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ وقتی داداشم بهم میگه موش موشی من 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ بعد از سه روز بي خوابي، كارتو تحويل بدي. بعد بياي تخت بخوابي تا شب! هيچ كس ام بهت گير نده كه چرا انقدر ميخوابي! :hapydancsmil: (يني تو اون سه روز مرگ رو جلو چشمام ديدم...) 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ از لذت های کوچک. زنگ خونه مردم زدن و فرار کردن 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ یه نفرو بزنم لهش کنم:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ موندن تو خونه واسه روزای طولانی ..... اصلا دلم نمیخواد از خونه بزنم بیرون :( دوس دارم روزها تو خونمون بمونم 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ از اینا داشتم میشستم میخوردم. چه حالی میده. دهنتون اب افتادخوب من چیکار کنم. چون خودمم غش کردم اینو دیدم...:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ شنیدن این جمله از کسی که مثلا باهاش قهری -هنوز قهری؟ 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ یادگاری های نوشته شده توی جزوه ها وکتاب هات 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ وقتی بعد از سال ها از کوچه بچگی هات میگذری 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ اینکه بعد از سال ها بفهمی ی نفر خیلی دوستت داشته ولی هرگز متوجه نشی اون کیه... + لذت داره ولی اگه میدونستی اسم اون طرفو لذتش بیشتر میبود... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده