- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ مرخصی باشی و همکارات زنگ بزنن حالتو بپرسن 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ نون تازه ،مربای زردآلو؛ چای داغ 15 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ با بغل دستیت تو اتوبوس صحبتت گرم بگیره طوری که دوست داشته باشی مسیرو چند برابر کنی تا مقصدت 12 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ تو یه سالن که کفش از سرامیک باشه ... قدم بزنم و به صدای قدم هام گوش کنم ... تنهای تنها ... حتی صدای بال زدن یه پشه هم نیاد .... تنهای تنها ... 15 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ بغضم بشکنه خیلی حس بدیه که هی گریه کنی و بغضت خالی نشه 13 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ خیابون _ نصف شب _ بارون _ سیگار _.... قدم زدن تا ...... البته این سکانس دو نفرش قابل وصف نیست و الانم دونفری نیست و خلاصله.... یه بطری تو دستم یادم رفت ... 7 لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ با گچ روی تخته سیاه بنویسم. بعد آخرشو خورد کنم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ هرماه هی به خودم بگم این ماه سرم خلوت میشه به بقیه کارام میرسم ... ولی انگار اون ماهه نمیخواد بیاد عجب کلاهی سر خودم میذارم 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ حالا گفتن نداره ولي خب يك اخلاق سگي هم لذت خاص خودشو داره 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ وقتی مامانت بگه با اون حرفی که فلان جا زدی کلی بزرگم کردی و بهت افتخار کردم......... 12 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ جایی که نباید،نقل قول بگیری:gnugghender: اینجوری: با مرضیه چت کنمآی میخندیم آی میخندیماونم واسه چیزای الکی :aghosh: 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ شیطنت این کودک درونه من کی بخسبه خدا میدونه، هر چقدم تنبیه میشه انگار نه انگاره :icon_pf (34): 14 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ وقتی دستامو میبرم رو کلاوی های پیانو و یه اهنگ خلق میکنم ....... اینقدر لذت بخشه که ساعتها همینطوری از عمرم میگذرونم...ولی همیشه مزه ی غم توی همه ی کارام هست و نمیدونم چرا 13 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ وقتی میری برای یه نی نی کوچولو لباس میخری...و تا وقتی خریدات تموم شه انقد غشو ضعف کنی که کارت به اب قند بکشه...:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده