Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 از ته دلم بخندم به تمام دل شکستگی هام به تمام اشکام به تمام هق هق هایی که تو گلوم خفه کردم به تماما بی ارزش شدن هام به تمام اون لباس های خاکیم به صدای گرفته م که دیگه در نمیومد به تمام اون عزیزم گفتن های دروغی به غروری که از دستش دادم به تمام جنگیدنهای تنهاییم 11
دختر باران 18625 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 از ته دلم بخندم به تمام دل شکستگی هام به تمام اشکام به تمام هق هق هایی که تو گلوم خفه کردمبه تماما بی ارزش شدن هام به تمام اون لباس های خاکیم به صدای گرفته م که دیگه در نمیومد به تمام اون عزیزم گفتن های دروغی به غروری که از دستش دادم به تمام جنگیدنهای تنهاییم خیلی معذرت راضیه جان اینجا نقل قول میگیرم کسی با دوست داشتن غرورش رو از دست نمیده...دختری قوی مثل تو هیچ زمانی غرورش نمیشکنه اونایی غرورشون باید از دست رفته باشه که روزی به یک رنگ در میان... 11
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 يكي از چيزايي كه دوست دارم اتفاق بيوفته ولي نميشه، اينه كه صبح كه ميخوام برم داشگاه به جاي اينكه به سمت غرب حركت كنيم، به سمت شرق(جايي كه هر روز صبح اشعه هاي نور خورشيد كه تازه داره طلوع ميكنه بهم انرژي زندگي ميده) بريم خورشيد پاييز خيلي زيباست! اصلا پاييز خيلي زيباست! 5
دل مانده 7714 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 وقتی میبینم هنوز نسل آدمای ساده و دل پاک منقرض نشده...خیلی لذت بخشه..خیلی 5
MahSa.92 2151 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 حس کردن پاییز وقتی زیر بارون خیسه خیس میشم......به یاد روزی که با هم زیر بارون عاشقانه میگفتیم.... 6
H-ade-S 96 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 اینی که میگم لذت کوچیک نیست ... خیلی بزرگه رتبش امسال تک رقمی بشه .... بیاد پیش خودم 10
ایلین1366 5544 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 با دوستای صمیمیم تو دانشگاه فقط بخندیم وشوخی کنیم ،استادم برای خودش درس بده 11
sahar 91 9480 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 از قصد با خودت چتر نبری و بزاری بارون لطافتشو بهت نشون بده 10
mahnaz 7584 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 نی نی کوچولوی دوستت رو که تازه به دنیا اومده ببینی:hapydancsmil: 13
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 اینکه یه مخاطب داشته باشی که بتونی اینا رو بهش بگی: مثل هواپیمایی که با سرعت هزار کیلومتردر اوج چندهزار پایی آسمانناگهان دلش از کابین بی خلبان می گیردو هوس می کند به روی زمینی پر از صخره فرود بیاید..بدون تو حال من اینچنین استتو که ترکم کنیدیوانه می شوم..حالا خلبانِ بی فکر منباز هم من را تنها می گذاری؟ 11
ارسال های توصیه شده