sama-sh 6913 ارسال شده در 29 مرداد، 2015 همینکه صب با یه حس قشنگ و لبخند روی لبت بیدار میشی! تا شب دیگه حالت خوبه... 6
sama-sh 6913 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 نگاه کردن بصورت مامانم,بوسیدنش,سرمو بذارم روپاهاش.....خدایا خیلیییی شکرت واااای لذت بخش ترین حس دنیاس! آهای همه کساییکه مادرتون کنارتونه...ازین لذت بزرگ هم بی نصیب نمونید 6
sigari 704 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 یکی از بهترین لذتهام وقتیه تو یه جای شلوغ میرم بعد همون موقع یه ماشین از تو پارک در میاد و من میرم سر جاش گلاب به روی دوستان خر کیف میشم 10
sigari 704 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 یکی از بزرگترین عشق و حال های دنیا وقتیه که داری با ماشین از کنار یه باغ رد میشی, بعد از یه درخت پرتغال آویزون به طوری که دستت رو دراز کنی میتونی بچینی چند تا, بعد همونجا تو ماشین سرعتت رو کم میکنی, اروم به درخت نزدیک میشی, بعد میچنی, شروع میکنی به پوست کندن و بعد میخوری, وقتی هم داری میخوری چند آبش از کنار لب و لوچت میریزه و دستات طوری خیس میشه که کل فرمون رو آبیاری میکنی, بعدش هم گلاب به روتون یه نخ سیگار در میاری و شیشه رو یکم میدی پایین میری تو فضا .... 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 تاب و کتاب حافظ و بارون و رعدوبرق صدای مادری گلم تمنااااااااا صدا کردنش که برم داخل... آخرش تسلیم میشه یه پتو تابستونی میندازه طرف و یه اخم ناز میکنه و میره قربونش برم... من و تاب و بوی گل نسترن و زندگییییییییی... عاشقتم خدااااااااا 7
yanāl 2221 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 امروز یه گودزیلا دیدم اصلا دلمو برد:icon_pf (34):اولین گودزیلایی بود که دلم میخواست لهش کنم نمیدونم چطور تا الان سالم مونده اون بچه ی من بود الان شبیه کف گیر شده بود از بس فشارش میدادم بچه هم اینقدر بانمک آخههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 6
nastaran1r 263 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 من قبلنا از این لذت می بردم که پاشم یه عصرونه درست کنم :pot::pot::ws3:وقتی آماده شد حین خوردنم TV ببینم چند سالی میشه نمیتونم از این کارا بکنم بیشتر علایق دوران طلایی زمان مدرسه بود پ.ن : نخند بابا نمیدونم چرا خیلی باحال بود برام این حرکت 5
eng.l.s 5684 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 لذت بخشه وقتی داری به خاله بابا کمک میکنی تا از پله ها بره بالا بگه ببخشید همش مزاحمت ایجاد میکنم تو بگی : خواهش میکنم خاله جان وجود شما برای ما یه نعمته !! اصلا انتظار اون چهره رو نداشتم برگشت منو نیگاه کرد تو چشاش یه برق خاصی بود لبخندش ته خوشحالی ( انگار قشنگ ترین جمله ای بود که میتونست اون لحظه بشنوه )خیلی قشنگ بود لبخندش . :hapydancsmil::hapydancsmil: 8
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 بالاخره یه روزی استرس درس و کنکور و امتحان و شیت و طرح و کار تموم بشه با خیال راحت ( یه چیزی میگم یه چی میشنوی) راحت بخوابی. فیلم ببینی .بری بیرون .آشپزی کنی. سفر بری. مهمونی. کتاب بخونی :icon_razz: البته همه ی اینا موقعی میچسبه که زحماتت نتیجه داده باشه 4
ارسال های توصیه شده