Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کمک ب مامانم....دعام کنه فقط... 9 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوردن یه ناهار لذت بخش با خانواده در ظهر یک روز تعطیل... 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از لذتهای کوچیک زندگیتون لذت ببرید دوستم چند روز پیش بهم میگفت خوش بحالت که از اتفاقای کوچیک زندگیت لذت میبری :5c6ipag2mnshmsf5ju3میگه چندساله تلاش میکنم اما چیزای کویچک برام ارزش ندارن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو سال چند بار اتفاق بزرگ تو زندگی میفته؟میشه به امید اونا موند و از لحظه ی لحظه ی زندگی لذت نبرد؟ بزرگترین لذت زندگی لذت بردن از لذتهای کوچیکه:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رفتن سر خاک پدربزرگم خیلی برام لذتبخشه با اینکه از فضای قبرستان بدم میاد اما تنها جایی که حس میکنم بازم کنارمه همونجاس. دیروز دو سه ساعت باهاش حرف زدم ریز به ریز اتفاقات زندگیمو براش تعریف کردم. کاش بیاد به خوابم و جواب حرفامو بده. به نظر من حق هر انسانیه که پدربزرگ داشته باشه. اگه پدربزرگ دارید از بودن کنارش لذت ببرید.گرفتن دستای چروکش،بوسیدن صورتش،اماده کردن قرصاش،دادن عصا به دستش یا وقتی راه میره مواظبش بودن خیلی لذتبخشه. 12 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یادگرفتن پخت شله زرد...طوری که همه کارای پختشو خودم انجام دادم:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بيخيال بابا.. لذتي ديگه وجود نداره به نظر من.. البته براي من.. ميگن تلقينه .. نه.. اينا همش حرفه 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نخود فرنگی پاک کنی بعد کوچولوها و شیریناشو بخوری.:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همین که پنجره اتاقم رو به فضای سبز و کلی درخت باز میشه و یه روز اردیبهشتی، عاشقشم یعنی 7 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دو سه ساعت خواب ،بعد چند شب بیخوابی 11 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رفتن توحال هوای قدیم.کوچه پس کوچه های ایران وشفافیت هوای بدون ریزگرد......کافه نبود,ولی سفره ها...... 8 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پماد زدن رو زخم های دستای بابام که زود تر خوب بشه ! در کل محبت کردن به ادمایی که لیاقت محبتو دارن قشنگ ترین لذته ! 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وقتی به خواهرم نیگا میکنم لذت میبرم چقدر موفق و خاصه ایول داره:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ غذا دادن به بچه 1ساله و کل خونه رو دنبالش گشتن تا یه قاشق بزاری دهنش...کلی بخنده با اون دندونای نازش..... 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ رقصیدن با فرانه تو عروسیش :dancegirl2: 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده