VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ینی ه روشی میتونه باشه؟؟؟ شش میدونی کجاس؟تو اون قسمت تو دنده کسی ضربه بزنی به شش ضربه میخوره و ... دو طرف سر که رگ هست میتونی با دو تا ضربه دست بزنی رگا میترکه اما دو طرفو باید تو یه زمان واحد ضربه بزنیا یکی هم ضربه به نقاطه حساس یا از پشت گردنو بگیر بکش به سمت پایین عین ال کج میشه بدن اونوقت یکی بزن زیر کمر فلج میشه اینا رو واسه کشتن کسی که خیانت میکنه استفاده نکن چون به نظرم چنین ادمی لیاقت نگاه هم ندارهاینا رو تو مواقع حساس استفاده کن ضربات چاقو هم خواستی بدونی کجاها بزنی بگو بگم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ شش میدونی کجاس؟تو اون قسمت تو دنده کسی ضربه بزنی به شش ضربه میخوره و ... دو طرف سر که رگ هست میتونی با دو تا ضربه دست بزنی رگا میترکه اما دو طرفو باید تو یه زمان واحد ضربه بزنیا یکی هم ضربه به نقاطه حساس یا از پشت گردنو بگیر بکش به سمت پایین عین ال کج میشه بدن اونوقت یکی بزن زیر کمر فلج میشه اینا رو واسه کشتن کسی که خیانت میکنه استفاده نکن چون به نظرم چنین ادمی لیاقت نگاه هم ندارهاینا رو تو مواقع حساس استفاده کن ضربات چاقو هم خواستی بدونی کجاها بزنی بگو بگم :banel_smiley_52: از کجا بلدی ایناروووووووووووو؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52:از کجا بلدی ایناروووووووووووو؟ یه زمانی رزمی کار میکردم علاقه هم داشتم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ چه رزمیه خشنی کار میکردی تکواندو کار کردم یه دوره کوتاه دفاع شخصی با پسر خاله دیدم اینا هم بلدم یه مدت خیلی تو سرم بود اما همینجوری هم نیست ضربات باید کار شده باشه الان دوست دارم بوکس کار کنم اما نمیدونم به دخترا تعلیم میدن یا نه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ برو کلاس آشپزی خیاطی اینا چیه یاد میگیری؟ این کارا رو اگه یک زن بلد باشه به سلامت جامعه ضرر میزنه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ برو کلاس آشپزی خیاطی اینا چیه یاد میگیری؟ این کارا رو اگه یک زن بلد باشه به سلامت جامعه ضرر میزنه خیاطی دوست دارم نه یه جاهایی لازمه ادم بتونه از خودش دفاع کنه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ شش میدونی کجاس؟تو اون قسمت تو دنده کسی ضربه بزنی به شش ضربه میخوره و ... دو طرف سر که رگ هست میتونی با دو تا ضربه دست بزنی رگا میترکه اما دو طرفو باید تو یه زمان واحد ضربه بزنیا یکی هم ضربه به نقاطه حساس یا از پشت گردنو بگیر بکش به سمت پایین عین ال کج میشه بدن اونوقت یکی بزن زیر کمر فلج میشه اینا رو واسه کشتن کسی که خیانت میکنه استفاده نکن چون به نظرم چنین ادمی لیاقت نگاه هم ندارهاینا رو تو مواقع حساس استفاده کن ضربات چاقو هم خواستی بدونی کجاها بزنی بگو بگم دمت گرم مینی:ws28: هیچ زنی دلش نمیاد شوهرشو حتا خیانتم کردباشه بکشه.......لاقل اینطوری دلش خنک میشه و میتونه ببخشتش........چقدر زنا خوبن.... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ خیاطی دوست دارم نه یه جاهایی لازمه ادم بتونه از خودش دفاع کنه خدا به دادش برسه... :w874: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ دمت گرم مینی:ws28: هیچ زنی دلش نمیاد شوهرشو حتا خیانتم کردباشه بکشه.......لاقل اینطوری دلش خنک میشه و میتونه ببخشتش........چقدر زنا خوبن.... بزنی میتونی ببخشی؟ خدا به دادش برسه... :w874: یه مدیر روابط عمومی باید بلد باشه بدردش میخوره:ws2: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ بزنی میتونی ببخشی؟ یه مدیر روابط عمومی باید بلد باشه بدردش میخوره:ws2: اره.......نزنم نمیتونم ببخشمش 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ اره.......نزنم نمیتونم ببخشمش اما من دلم نمیاد شاید من اینقدر بد بودم که طرف رفته دیگه 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ اما من دلم نمیاد شاید من اینقدر بد بودم که طرف رفته دیگه ایـــــــــــش 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ایـــــــــــش حب مریض نیست که خیانت کنه یا من بد بودم رفته یا انتخاب من اشتباه بوده دو طرف برمیگرده به خودم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ حب مریض نیست که خیانت کنه یا من بد بودم رفته یا انتخاب من اشتباه بوده دو طرف برمیگرده به خودم ممکنه اون طرف مقابلت بد بوده باشه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ممکنه اون طرف مقابلت بد بوده باشه اونو روز اول باید چشامو باز میکردم دیگه بعدش اگه بدی کنه من خودمو حرص نمیدم خیلی راحت میزارمو میام چون دیگه ارزش نداره بخوای وقت بزاریروح و روانم مهمتره 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ اونو روز اول باید چشامو باز میکردم دیگه بعدش اگه بدی کنه من خودمو حرص نمیدم خیلی راحت میزارمو میام چون دیگه ارزش نداره بخوای وقت بزاریروح و روانم مهمتره چرا حرص بخوری می زنی از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش می کنی و با خیال راحت هر جا بخوای میری به همین راحتی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ چرا حرص بخوری می زنی از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش می کنی و با خیال راحت هر جا بخوای میری به همین راحتی با عذاب وجدانش چی کنم پدر بچه هامه () 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ اونو روز اول باید چشامو باز میکردم دیگه بعدش اگه بدی کنه من خودمو حرص نمیدم خیلی راحت میزارمو میام چون دیگه ارزش نداره بخوای وقت بزاریروح و روانم مهمتره خب اگه اون طرف خوب نباشه ممکن هست که تو بهش خیانت کنی؟چقدر احتمال میدی که اینکارو بکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ با عذاب وجدانش چی کنم پدر بچه هامه () عذاب وجدان چیه یه جامعه نجات دادی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده