رفتن به مطلب

بلاخره مدینه فاضله بانوان کشف شد!!!!

ارسال های توصیه شده

ینی ه روشی میتونه باشه؟؟؟:whistle:

شش میدونی کجاس؟تو اون قسمت تو دنده کسی ضربه بزنی به شش ضربه میخوره و ...

دو طرف سر که رگ هست میتونی با دو تا ضربه دست بزنی رگا میترکه اما دو طرفو باید تو یه زمان واحد ضربه بزنیا

یکی هم ضربه به نقاطه حساس

یا از پشت گردنو بگیر بکش به سمت پایین عین ال کج میشه بدن اونوقت یکی بزن زیر کمر فلج میشه

اینا رو واسه کشتن کسی که خیانت میکنه استفاده نکن چون به نظرم چنین ادمی لیاقت نگاه هم نداره:banel_smiley_4:اینا رو تو مواقع حساس استفاده کن :ws37:

ضربات چاقو هم خواستی بدونی کجاها بزنی بگو بگم

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 76
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دو طرف سر که رگ هست میتونی با دو تا ضربه دست بزنی رگا میترکه اما دو طرفو باید تو یه زمان واحد ضربه بزنیا

یا از پشت گردنو بگیر بکش به سمت پایین عین ال کج میشه بدن اونوقت یکی بزن زیر کمر فلج میشه

اینا رو واسه کشتن کسی که خیانت میکنه استفاده نکن چون به نظرم چنین ادمی لیاقت نگاه هم نداره:banel_smiley_4:اینا رو تو مواقع حساس استفاده کن :ws37:

:banel_smiley_52:

از کجا بلدی ایناروووووووووووو؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
چه رزمیه خشنی کار میکردی:banel_smiley_4:

تکواندو کار کردم

یه دوره کوتاه دفاع شخصی با پسر خاله دیدم

اینا هم بلدم یه مدت خیلی تو سرم بود اما همینجوری هم نیست ضربات باید کار شده باشه

الان دوست دارم بوکس کار کنم اما نمیدونم به دخترا تعلیم میدن یا نه

لینک به دیدگاه
برو کلاس آشپزی خیاطی اینا چیه یاد میگیری؟ این کارا رو اگه یک زن بلد باشه به سلامت جامعه ضرر میزنه:ws3:

خیاطی دوست دارم :ws37: نه یه جاهایی لازمه ادم بتونه از خودش دفاع کنه:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دمت گرم مینی:ws28::ws28:

هیچ زنی دلش نمیاد شوهرشو حتا خیانتم کردباشه بکشه.......لاقل اینطوری دلش خنک میشه و میتونه ببخشتش........چقدر زنا خوبن....:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دمت گرم مینی:ws28::ws28:

هیچ زنی دلش نمیاد شوهرشو حتا خیانتم کردباشه بکشه.......لاقل اینطوری دلش خنک میشه و میتونه ببخشتش........چقدر زنا خوبن....:hanghead:

بزنی میتونی ببخشی؟ :ws52:

خدا به دادش برسه... :w874:

یه مدیر روابط عمومی باید بلد باشه بدردش میخوره:ws2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ایـــــــــــش :banel_smiley_4:

:ws3:

حب مریض نیست که خیانت کنه

یا من بد بودم رفته

یا انتخاب من اشتباه بوده

دو طرف برمیگرده به خودم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممکنه اون طرف مقابلت بد بوده باشه

اونو روز اول باید چشامو باز میکردم دیگه:ws37:

بعدش اگه بدی کنه من خودمو حرص نمیدم خیلی راحت میزارمو میام چون دیگه ارزش نداره بخوای وقت بزاری:ws37:روح و روانم مهمتره:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بعدش اگه بدی کنه من خودمو حرص نمیدم خیلی راحت میزارمو میام چون دیگه ارزش نداره بخوای وقت بزاری:ws37:روح و روانم مهمتره:ws37:

چرا حرص بخوری می زنی از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش می کنی و با خیال راحت هر جا بخوای میری به همین راحتی :ws37::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا حرص بخوری می زنی از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش می کنی و با خیال راحت هر جا بخوای میری به همین راحتی :ws37::ws3:

با عذاب وجدانش چی کنم:ws44:

پدر بچه هامه :ws44:(:ws3:)

• Like 1
لینک به دیدگاه

خب اگه اون طرف خوب نباشه ممکن هست که تو بهش خیانت کنی؟چقدر احتمال میدی که اینکارو بکنی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...