shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ چه حالی میده میبینی با یه تاپیک آقایون انجمن عصبانی میشن 13 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اگر کسی توانست از رفقای ما را در شرق آسیا حتی با آر پی جی هم بکشه،قبول. چنانش بکوبند به گُرز گران،که فولاد کوبند آهنگران..... حاجی شما خودتو نا راحت نکن اگه نصفشون هم برن باز برای شما 3 یا 4 عقدی و چند عدی صیغه ای و تعداد بیشماری یواشکی میونه وای از دست این خانوما که به هم جنس خودشون هم خیانت میکنن 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ چه حالی میده میبینی با یه تاپیک آقایون انجمن عصبانی میشن اینا با تاپیک عصبی میشن توقع دارن ما با وجود قانونش عصبی نشیم:viannen_38: 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اینا با تاپیک عصبی میشن توقع دارن ما با وجود قانونش عصبی نشیم:viannen_38: یه لحظه پیش خودت تجسم کن که من دونه دونه سبیل های اواتارت را میکنم. 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ یه لحظه پیش خودت تجسم کن که من دونه دونه سبیل های اواتارت را میکنم. به سیبیل این بنده خدا چیکار داری؟ مرد شده می خوام بهش تکیه کنم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ به سیبیل این بنده خدا چیکار داری؟ مرد شده می خوام بهش تکیه کنم به خودت تکیه کن،مگه مردی به سبیله ! مردی به ریش نیست که به ریشه است.... 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ به خودت تکیه کن،مگه مردی به سبیله ! مردی به ریش نیست که به ریشه است.... منم اینو می گم اما دوستان در تاپیک ها و بحث های متعدد تاکید داشتن که مردی که ریش و سبیل نداره و زیر ابرو بر میداره و آرایش می کنه مرد نیست نمیشه بهش تکیه کرد مرد زندگی نیست منم رفتم دنبال کسی که سبیل داره تا بشه بهش تکیه کرد الان هم این سبیل داره می خوام بهش تکیه کنم شده مرد زندگی 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ هرکی میخواد بدونه چه جوری میشه دست خالی مرد رو کشت بیاد پیش خودم! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ منم اینو می گم اما دوستان در تاپیک ها و بحث های متعدد تاکید داشتن که مردی که ریش و سبیل نداره و زیر ابرو بر میداره و آرایش می کنه مرد نیست نمیشه بهش تکیه کرد مرد زندگی نیست منم رفتم دنبال کسی که سبیل داره تا بشه بهش تکیه کرد الان هم این سبیل داره می خوام بهش تکیه کنم شده مرد زندگی مرد هست،اما سوسول هست. یعنی مومن نیست و نمیتواند تو را هدایت کند. وگرنه به دیوار هم میشه تکیه کرد. 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ مرد هست،اما سوسول هست. یعنی مومن نیست و نمیتواند تو را هدایت کند. وگرنه به دیوار هم میشه تکیه کرد. الان که سیبیل داره مومن شده و میتونه منو هدایت کنه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ الان که سیبیل داره مومن شده و میتونه منو هدایت کنه بلی،اگر آن زلف بر هوا رفته را هم به پایین بیاورد،چنان هدایتت کند که در مسیر هدایت و سراشیبی بیوفتی به ملکوت نزدک و نزدیک تر شوی. فقط باید از آقاتون اطاعت کنی و هرچی گفت،بگی چشم آقاجان. 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ بلی،اگر آن زلف بر هوا رفته را هم به پایین بیاورد،چنان هدایتت کند که در مسیر هدایت و سراشیبی بیوفتی به ملکوت نزدک و نزدیک تر شوی. فقط باید از آقاتون اطاعت کنی و هرچی گفت،بگی چشم آقاجان. آدام این مرد مومن هر چی بگه من میگم چشم بالاخره آقامون که بد منو نمی خواد می خواد منو هدایت کنه البته ما تو شهرمون میگیم آقاش 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ آدام این مرد مومن هر چی بگه من میگم چشم بالاخره آقامون که بد منو نمی خواد می خواد منو هدایت کنه البته ما تو شهرمون میگیم آقاش حیف که آدام زن نمیگیره!شوهر میکنه:دی 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ حیف که آدام زن نمیگیره!شوهر میکنه:دی با این سبیلش تصمیم گرفته زن بگیره 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ با این سبیلش تصمیم گرفته زن بگیره اااا تغییر گرایش داد؟!؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ ااااتغییر گرایش داد؟!؟ نه من مجبورش می کنم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ نه من مجبورش می کنم اهان! کار خوبی میکنی 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ هرکی میخواد بدونه چه جوری میشه دست خالی مرد رو کشت بیاد پیش خودم! ینی ه روشی میتونه باشه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ ینی ه روشی میتونه باشه؟؟؟ بگم بگم؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اینو امروز یه جا خوندم:ws28: کیا پایه ان برن هنگ کنگ برای زندگی؟؟ :w42::w42::w42: هنگ کنگ 2 نفر...بدوئید جا نمونید.... :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: من که دارم میرم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده