Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ سوالی که جواب درست دادن بهش این روزا خیلی سخت شده و در عین حال جوابش میتونه خیلی مهم و سرنوشت ساز باشه " ازدواج پایان یا اغاز عشق؟؟؟؟؟؟ معمولا همه ی ازدواج ها با دوست داشتن فراوان و علاقه ی زیاد شروع میشه ولی چه اتفاقی میفته که این علاقه پایدار نمیمونه و زندگی به کام طرفین تلخ میشه ؟ حتما شما هم در اطراف خودتون شاهد همچین ازدواج هایی بودید .... سوالی که اینجا وجود داره اینه که با وجود اینکه امروزه شرایط تقریبا مهیاست برای اینکه اغاز ازدواج به پایان عشق بدل بشه ! , چه راه هایی میتونه وجود داشته باشه که این اتفاق نیفته ...؟! 14 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ عشق بدون شناخت باعث ناراحتی و جروبحث و در نهایت از بین رفتن عشق میشه چون قبل از ازدواج هنوزبطور کامل نمیشناسن همدیگر وقتی میرن زیر ی سقف میبینن ب جز عشق مشکلات دیگه ای هم هست ...اکثرا قبل از ازدواج فقط جنبه های مثبت شخصیتشونو نشون میدن 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی یکی توی جریان عشق هست براش دیدن خیلی مسائل سخت میشه. اینکه اطرافیان بهش بگن از نظر منطقی تصمیمش درسته یا نه خیلی خوبه. غیر از عشق خیلی مسائل توی زندگی هست که تنها با عشق نمیشه حل کرد. توی ازدواج هم تنها دو نفر مهم نیستن دو خونواده مهم هستن.درسته دو نفر قراره با هم زندگی کنن ولی خونواده ها و افکراشون روی زندگی بی اثر نیستن. 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ اون هيجانات و اتيش اوليه بعد ازدواج زود فرو كش ميكنه شايد به چند ماه هم نرسه مهم اون رشد و سير سلوك دو نفر كنار همه كه پاياني نداره تا اخر عمر...بستگي داره چي بخوابم. 5 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ عشق بدون شناخت باعث ناراحتی و جروبحث و در نهایت از بین رفتن عشق میشه چون قبل از ازدواج هنوزبطور کامل نمیشناسن همدیگر وقتی میرن زیر ی سقف میبینن ب جز عشق مشکلات دیگه ای هم هست ...اکثرا قبل از ازدواج فقط جنبه های مثبت شخصیتشونو نشون میدن عاشق شدن بدون شناخت که کلا اشتباهه ... ولی اینکه ما ایرانی ها مخصوصا , معمولا ظاهر همه چیزمون خیلی بهتر از باطنشه رو قبول دارمو موافقم که اول ازدواج همه فقط نکات مثبتشون رو نشون میدن ! 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ می گن پایان عشقه !! می گن بعد ازدواج انگار واسه هم عادی می شن...فقط اوایل رابطه خیلی به سمت هم کشش دارن بعدش کم کم عادی می شن... نمی دونم...میگن!! 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی یکی توی جریان عشق هست براش دیدن خیلی مسائل سخت میشه. اینکه اطرافیان بهش بگن از نظر منطقی تصمیمش درسته یا نه خیلی خوبه. غیر از عشق خیلی مسائل توی زندگی هست که تنها با عشق نمیشه حل کرد. توی ازدواج هم تنها دو نفر مهم نیستن دو خونواده مهم هستن.درسته دو نفر قراره با هم زندگی کنن ولی خونواده ها و افکراشون روی زندگی بی اثر نیستن. یعنی شما میگید حتی اگه ازدواج اغاز عشق هم باشه باز مشکلی حل نمیشه ؟! ولی خب اینو که قبول دارید هر چیزی اگه با میل و رغبت انجام بشه اسونتر میشه ..؟! 1 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ می گن پایان عشقه !! می گن بعد ازدواج انگار واسه هم عادی می شن...فقط اوایل رابطه خیلی به سمت هم کشش دارن بعدش کم کم عادی می شن... نمی دونم...میگن!! اونایی که اینو میگن احتمالا فقط به جنبه ی جنسی یه رابطه فکر میکنن ...! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ اونایی که اینو میگن احتمالا فقط به جنبه ی جنسی یه رابطه فکر میکنن ...! ممکنه از این جهت هم باشه اما در کل یه نگاهی به رابطه ها بندازین،تقریبا تو همشون اینجوریه..متاسفانه شامل همه می شه و شاید خیلی نامحسوس اتفاق بیفته 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن یه بزرگی میگفت رابطه ادما مثل یه شیشه میمونه دائم باید تمیزش کنی وگر نه غبار میگیره و وقتی این غبارا به خورده شیشه رفت دیگه پاک نمیشه 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ رابطه هاروهم دائم باید تمیز کرد دلخوریا تا بزرگ نشده باید حل بشه وگرنه وقتی برزگ شد میتونه همه چیز و خراب کنه حتی یه عشقه عمیق و....(نمیشد بیشتر از 4 خط پست داد دو تا پست دادم :دی) 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ رابطه هاروهم دائم باید تمیز کرد دلخوریا تا بزرگ نشده باید حل بشه وگرنه وقتی برزگ شد میتونه همه چیز و خراب کنه حتی یه عشقه عمیق و....(نمیشد بیشتر از 4 خط پست داد دو تا پست دادم :دی) کاملا کاملا موافقم. دلخوریا تا موقعی که کوچین باید مطرح بشن تا حلشون کنن.اما اگه این دلخوریای کوچیک روی هم تلنبار بشن، یه روزیمنفجر میشه و همه چیزو خراب میکنه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ همه این هایی که می گم برداشت شخصی بنده است: اکثر رابطه های امروزی که ممکن بعدا به ازدواج خطم بشه بیشتر با انگیزه جنسی برقرار میشه و اگه به ازدواج نیز ختم بشه تازه اول بدبختی ها و بد دلی ها و کدورت ها شروع میشه که مهمترین آنها شک به همسر برای داشتن شریک جنسی دیگه!. رابطه هایی که به این منظور نیست و با هدف ازدواج صورت می گیره بیشتر حرف های الکی و به اصطلاح امروزی ها سوسول مامانی بین آنها رد و بدل میشه دریغ از حرفی منطقی و بحث در باره زندکی آینده و پیدا کردن شناخت از همدیگر. بعضی ها نیز قبلا شناختی از هم ندارن و تنها در مراسم خواستگاری و دوران نامزدی از هم شناخت پیدا می کنند که برخی شناختها معقولانه .برخی نیز بیشتر احساسی هستند. در روابط زناشویی اگر طرفین به درک منطقی از همدیگه برسن و سعی در شناخت واقعی از همدیگه باشند بدور از پیش داوری های اولیه مطمئنن در طول زندگی همواره رابطه ای دوستانه و عاشقانه باهم خواهند داشت. در صورتی که ذوجین به شناختی واقعی از هم نرسند هرچقدر هم عاشق هم باشند با کوچکترین کدورتها و مشکلات این عشق و علاقه کمرنگ شده و رفته رفته ممکن از بین بره. پس میشه گفت خود ازدواج تاثیری اصلی روی عشق نداره بلکه ابن شناخت و درک طرفین از همدیگه است که می تونه این عشق رو شعله ور کنه یا اینکه تبدیل به خاکستر کنه. 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی شما میگید حتی اگه ازدواج اغاز عشق هم باشه باز مشکلی حل نمیشه ؟!ولی خب اینو که قبول دارید هر چیزی اگه با میل و رغبت انجام بشه اسونتر میشه ..؟! اگه ازدواج آغاز عشق باشه مشکلات راحت تر حل میشه.ولی اون اوج عشق نهایتش به نظر من 2 سال هست.به نظرم نمیشه گفت چون عاشقم با نون و عشق زندگی میکنم.ممکنه اولش بگم ولی بعد تحمل نون و عشق سخته. 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن یه بزرگی میگفت رابطه ادما مثل یه شیشه میمونه دائم باید تمیزش کنی وگر نه غبار میگیره و وقتی این غبارا به خورده شیشه رفت دیگه پاک نمیشه منم با این حرف موافقم یک مشکل ما همینه که وقتی ناراحتیم درست و واضح نمی تونیم به طرف بگیم دقیقا از چی و چرا ناراحتیم . ناراحتی ها مون رو نگه می داریم و یک جا که بزرگ شد دیگه همه رو می گیم 2 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من فکر می کنم تا قبل ازدواج و اوایل اون دو طرف چون تمام ذهنشون به سمت هم دیگه سوق داره ناخداگاه این احساس رو دارن که خواسته های طرف مقابل بر خواسته های خودشون برتری داره و سعی میکنه برای رضایت طرف مقابل مطابق خواسته های اون رو اجرا کنه اما به مرور زمان که همدیگرو بدست میارند و این مسئله عادی میشه تازه یادشون میاد خودشون هم وجود دارند پس هر کس به دنبال خواسته های خودش میره و کم کم فاصله ها زیاد میشه تا جایی که انگار عشق و علاقه ای وجود نداره... 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سوالی که جواب درست دادن بهش این روزا خیلی سخت شده و در عین حال جوابش میتونه خیلی مهم و سرنوشت ساز باشه " ازدواج پایان یا اغاز عشق؟؟؟؟؟؟ معمولا همه ی ازدواج ها با دوست داشتن فراوان و علاقه ی زیاد شروع میشه ولی چه اتفاقی میفته که این علاقه پایدار نمیمونه و زندگی به کام طرفین تلخ میشه ؟ حتما شما هم در اطراف خودتون شاهد همچین ازدواج هایی بودید .... سوالی که اینجا وجود داره اینه که با وجود اینکه امروزه شرایط تقریبا مهیاست برای اینکه اغاز ازدواج به پایان عشق بدل بشه ! , چه راه هایی میتونه وجود داشته باشه که این اتفاق نیفته ...؟! این تجربه شخصی خودمه یه وقتایی آدم دچار روزمرگی میشه یه وقتایی از مسئولیت زندگی خسته میشه هرروز نمیشه گفت من عاشقتم یا تو چقدر دوسم داری تو زندگی عشق باید اثبات کرد به قول اورامان غبار شیشه زندگی رو باید گردگیری کرد عشق تو زندگی با عشق آتشین قبل و اوایل ازدواج فرق میکنه از یه جنس دیگست تو کارها تو رفتارات باید به طرف مقابلت عشق و اثبات کنی 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سوالی که جواب درست دادن بهش این روزا خیلی سخت شده و در عین حال جوابش میتونه خیلی مهم و سرنوشت ساز باشه " ازدواج پایان یا اغاز عشق؟؟؟؟؟؟ معمولا همه ی ازدواج ها با دوست داشتن فراوان و علاقه ی زیاد شروع میشه ولی چه اتفاقی میفته که این علاقه پایدار نمیمونه و زندگی به کام طرفین تلخ میشه ؟ حتما شما هم در اطراف خودتون شاهد همچین ازدواج هایی بودید .... سوالی که اینجا وجود داره اینه که با وجود اینکه امروزه شرایط تقریبا مهیاست برای اینکه اغاز ازدواج به پایان عشق بدل بشه ! , چه راه هایی میتونه وجود داشته باشه که این اتفاق نیفته ...؟! عشقی که چن وقته سرد شه عشق نیست حوسه نیازه وگرنه عشق واقعی سرد نمیشه البته برای ازدواج نباید 100 درصد عشقی و رمانتیک عمل کرد چون پایان خوبی نداره 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو ساحل سرخ دلت اسم کسی رو حک نکن به اینکه من دوست دارم حتی یه ذره شک نکن بزار بهت گفته باشم که ماجرای ما و عشق تقصیر چشمای تو بود ، وگرنه ما کجا و عشق ؟ سرم تو لاک خودم و دلم یه جو هوس نداشت بس که یه عمر آزگار کاری به کار کس نداشت تا اینکه پیدا شدی و گفتی ازاین چشمای خیس تو دفتر ترانه هات یه قطره بارون بنویس عشقمو دست کم نگیر درسته مجنون نمیشم وقتی که گریه می کنی حریف بارون نمیشم رو ساحل سرخ دلت اسم کسی رو حک نکن به اینکه من دوست دارم حتی یه ذره شک نکن هنوز یه قطره اشکتو به صد تا دریا نمی دم یه لحظه با تو بودنو به عمر دنیا نمی دم همین روزا بخاطرت به سیم آخر می زنم قصه عاشقیمونو تو شهرمون جار می زن لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن یه بزرگی میگفت رابطه ادما مثل یه شیشه میمونه دائم باید تمیزش کنی وگر نه غبار میگیره و وقتی این غبارا به خورده شیشه رفت دیگه پاک نمیشه من با ین نظریه موافقم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده