partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ نه دیگه میگه پری دریایی نیست ...شاید دوست پری باشه... حالا دوست پری کیه؟؟؟ اصلا اینجا چند تا پری دریایی داریم؟؟؟ عه ... من کی گفتم؟ :167: یک عدد پری داریم فقط ... ستاره کاربر ویژه مجله برق رشته الکترونیک نه گلم ... :icon_pf (34): راهنمایی! خودت رو کنترل کن... پست اول ویرایش شد ... لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ خوب من که هیچ کس رو ندیدم .. بیاید از داده ها نتیجه گیری کنیم .. من گفتم ستاره .. گفتید کدوم ستاره چرا نگفت کدوم شقایق؟؟؟ پس یه ربطی به ستاره داره حدس دوم به گروه برق ربطی نداره از گروه های دیگست حالا کدوم ستاره هست که در گروهی خیلی فعاله که با رشتش مرطبته ...:thk: من که نمیشناسم کمک کنید لطفا... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ خوب من که هیچ کس رو ندیدم ..بیاید از داده ها نتیجه گیری کنیم .. من گفتم ستاره .. گفتید کدوم ستاره چرا نگفت کدوم شقایق؟؟؟ پس یه ربطی به ستاره داره حدس دوم به گروه برق ربطی نداره از گروه های دیگست حالا کدوم ستاره هست که در گروهی خیلی فعاله که با رشتش مرطبته ...:thk: من که نمیشناسم کمک کنید لطفا... بسیار بسیار عالی ... ولی خب اشاره کنم ... ممکنه گمراهتون کنم ، ولی اصلاً راهنمایی اشتباه نمی کنم ... اینم اضافه کنم .. ستاره نیست ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ببین گلم ... وقتی می گم فعاله ، در تالار مربوط به رشته خودش فعالیت می کنه ، احتمالاً یا کاربر ویژه ست، یا متخصص، یا روابط عمومی، یا مدیر، یا همکار مدیر ... لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ Artiiist مدید روابط عمومی شهرسازی لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بازم کمه راهنمایی!!! کمممممممممممممممممممممک! yasi*m نبوووود؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ Artiiist مدید روابط عمومی شهرسازی این دفعه پیش بووود مهندس:icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ این دفعه پیش بووود مهندس:icon_pf (34)::icon_pf (34): ااااااااااااا ببخشید ... خوب من تازه واردم قول میدم زیاد سوتی ندم لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ااااااااااااا ببخشید ... خوب من تازه واردم قول میدم زیاد سوتی ندم اشکال نداره بابا! لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من میخوام بازم حدس بزنم unique1366 کاربر ویژه پزشکی نیست؟؟؟:banel_smiley_52: sookut کاربر ویژه محیط زیست؟؟؟ یه چیزی بگم کسی ایندفعه انتخاب شده خیلی معروفه همه میشناسنش به جز تازه وارد ها آخه اینجا خیلی سوت و کوره و هر کی میشناسه ساکته پس حتما مدیره... اما کیه؟؟؟ نمی دونم که !!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بازم کمه راهنمایی!!!کمممممممممممممممممممممک! yasi*m نبوووود؟ نوچ ... من میخوام بازم حدس بزنم unique1366 کاربر ویژه پزشکی نیست؟؟؟:banel_smiley_52: sookut کاربر ویژه محیط زیست؟؟؟ یه چیزی بگم کسی ایندفعه انتخاب شده خیلی معروفه همه میشناسنش به جز تازه وارد ها آخه اینجا خیلی سوت و کوره و هر کی میشناسه ساکته پس حتما مدیره... اما کیه؟؟؟ نمی دونم که !!!!!!!!!!! شما کاراگاه نیستی؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ شما کاراگاه نیستی؟ :jc_thinking: کارگاه که نظر لطفتونه ... خوب یکم راهنمایی کنید دیگه ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اورامان؟ستی؟ حدس بعدی ... :icon_pf (34): کارگاه که نظر لطفتونه ... خوب یکم راهنمایی کنید دیگه ... کارگاه نه ... کاراگاه ... در یکی از میتینگ های سایت بود ... شما حدسات رو بزن ، شب اعلام می کنم ... لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون از غلط املایی چقدر هم که ما میتینگ شرکت کردیم!!!!! لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من بحدسم؟ هانيه نيست؟ viola odorota اينه يوزرش قبلا هم حاني بوده فكر كنم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون از غلط املاییچقدر هم که ما میتینگ شرکت کردیم!!!!! خوب ... یه راهنمایی دیگه ... اسم کاربریش به انگلیسیه ... از کاربران قدیمی هستن ... من بحدسم؟ هانيه نيست؟ viola odorota اينه يوزرش قبلا هم حاني بوده فكر كنم نخیرم ... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ زهرا حضورش تو ميتينگي كه ميگي پررنگ بوده يا كمرنگ؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده