partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ زهرا مسابقه بعدی رو بزار خوب من یه صدا میگم بگو صدا کیه!باشه؟ رشتش چیه؟ در مورد رشته فعلاً نمیشه چیزی گفت ... دختره یا پسر؟ دختر ... دختر 18 تا سوال دیگه میتونی بپرسی پري درياييهمون بهار :girl_yes2: شما هم برو حدس بعدی ...:icon_pf (34): دیر گفتی دیگه فایده نداره ولي نه پري نيستنظرم عوض شد خب ... حدست چی هست؟ :JC_thinking: بگو بگو... نطرت رو منه سپیده مگه نه؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ کجاش مشکوکه؟ خود پری هست بچه ها شک نکنید من امتیازمو می خوام.......:w00: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ قضیه مشکوکه!انوشه نیست؟ شما هم برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): کجاش مشکوکه؟خود پری هست بچه ها شک نکنید من امتیازمو می خوام.......:w00: اقا چرا داد میزنی؟ :167: شما حدس درست بزن، ما امتیاز میدیم ... کتایون بگو چه صدایی بود لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ عکس بچگیای پری که تو پروفش هست این راهنماییا کمه خو یکم بیشترش کنید اهله ادبیاته ؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ پری دریایی حدس بعدی ... عکس بچگیای پری که تو پروفش هست این راهنماییا کمه خو یکم بیشترش کنید اهله ادبیاته ؟ بقیه راهنماییا باشه واسه فردا ... ادبیات ...؟ کمی تا قسمتی ... شهرسازه؟ گفتم که، رشته رو نمیشه بگم... چیه چیزی شده؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ :w00: آقا داد و بیداد نکن ...ملت خوابن... :w00: منم ميدونم :dancegirl2: چی میدونی شما؟ :167: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من می شناسمش؟:ws2: نمیدونم .... شاید .. احتمالش هست ...:JC_thinking: فردا بررسی می کنم .. امتیازمو می خوام درست حدس بزن تا امتیاز بدیم پسرم ... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ چی میدونی شما؟ :167: ميدونم كه منم :dancegirl2: لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ چرا من دیر رسیدم... میدونستم کیه pari daryayi لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ شایدم یکتا .م باشه ولی خوده پری هست چونه هم نزنید:167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده