حسین بهمن 98 ارسال شده در 13 مهر، 2014 ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم یکم توضیح بدین بررسی تاثیرات وضعیت اجتماعی و فرهنگی حاشیه نشینان بر توانمندسازی اقتصادی منطقه مورد مطالعه 1
حسین بهمن 98 ارسال شده در 13 مهر، 2014 این چکیدهه هنوز اصلاح نشده؟تاپیکای این تیپی خوبنا این چکیده رفته گل بچینه واسه اونه 1
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2014 بررسی تاثیرات وضعیت اجتماعی و فرهنگی حاشیه نشینان بر توانمندسازی اقتصادی منطقه مورد مطالعه آره خوبه ولی غرض بیان موضوع به این صورت رو هم توی توضیحات گفتم خواستم آموزشی و یادگیری برای بیان موضوعات به صورت دو تیتره باشه وگرنه درسته میتونیم یکیش هم بکنیم 2
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2014 این چکیده رفته گل بچینه واسه اونه بچه ها یکم استقبالشون کم بود وگرنه من همچنان آمادگی ادامه این بحث رو دارم اگه بچه ها بخوان 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 مهر، 2014 بچه ها یکم استقبالشون کم بود وگرنه من همچنان آمادگی ادامه این بحث رو دارم اگه بچه ها بخوان حمید کسی هم نیومد من هستم ، بیا من و تو بحث کنیم 2
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2014 حمید کسی هم نیومد من هستم ، بیا من و تو بحث کنیم ممنون فاطمه خانوم تو همین چند روزی حتما شروع میکنم 2
ارسال های توصیه شده