حسین بهمن 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم یکم توضیح بدین بررسی تاثیرات وضعیت اجتماعی و فرهنگی حاشیه نشینان بر توانمندسازی اقتصادی منطقه مورد مطالعه 1 لینک به دیدگاه
حسین بهمن 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ این چکیدهه هنوز اصلاح نشده؟تاپیکای این تیپی خوبنا این چکیده رفته گل بچینه واسه اونه 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ بررسی تاثیرات وضعیت اجتماعی و فرهنگی حاشیه نشینان بر توانمندسازی اقتصادی منطقه مورد مطالعه آره خوبه ولی غرض بیان موضوع به این صورت رو هم توی توضیحات گفتم خواستم آموزشی و یادگیری برای بیان موضوعات به صورت دو تیتره باشه وگرنه درسته میتونیم یکیش هم بکنیم 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ این چکیده رفته گل بچینه واسه اونه بچه ها یکم استقبالشون کم بود وگرنه من همچنان آمادگی ادامه این بحث رو دارم اگه بچه ها بخوان 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ بچه ها یکم استقبالشون کم بود وگرنه من همچنان آمادگی ادامه این بحث رو دارم اگه بچه ها بخوان حمید کسی هم نیومد من هستم ، بیا من و تو بحث کنیم 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ حمید کسی هم نیومد من هستم ، بیا من و تو بحث کنیم ممنون فاطمه خانوم تو همین چند روزی حتما شروع میکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده