partow 25305 ارسال شده در 7 تیر، 2012 منم asp.net به زبان c# بلدم ... ولی در حد مبتدی ... راسنی جاوا این ترم میخونم ... 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 تیر، 2012 منم asp.net به زبان c# بلدم ... ولی در حد مبتدی ... راسنی جاوا این ترم میخونم ... زهراییییییی به ما هم جاوا یاد میدی؟ منم دوست دارم یاد بگیرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 تیر، 2012 با سلامممنون میشم پی دی افش رو بذارید/// مرسی راستش سرعتم خیلی کمه ببینم چکار میکنم
masoume 5751 ارسال شده در 8 تیر، 2012 با سلامممنون میشم پی دی افش رو بذارید/// مرسی گلنار جان سرچ بزنی اموزش c# هاشمیان برات میاد .
partow 25305 ارسال شده در 8 تیر، 2012 زهرایییییییبه ما هم جاوا یاد میدی؟ منم دوست دارم یاد بگیرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا وایسا خودم شروع کنم ...
sarevan 9753 ارسال شده در 8 تیر، 2012 گلنار جان سرچ بزنی اموزش c# هاشمیان برات میاد . مرسی... درحال یادگیری سی شارپ هستم..و سعی میکنم از رفرنس انگلیسی شروع کنم من اگه چیز مفیدی پیداکردم میذارم... پاینده باشید 1
masoume 5751 ارسال شده در 8 تیر، 2012 مرسی...درحال یادگیری سی شارپ هستم..و سعی میکنم از رفرنس انگلیسی شروع کنم من اگه چیز مفیدی پیداکردم میذارم... پاینده باشید اگر داری شروع میکنی فارسی بخونی بهتره . ولی میتوانی از اینجا تقریبا همه ی رفرنسای c#2010 که تو نت هست رو دانلود کنی . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه حجمش برای دانلود زیاد بود ،اونایی که میخوای رو بگو برات بذارم . موفق باشی 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 11 تیر، 2012 دوستان....... کسی قصد داره شروع کنه یا نه؟ من خودم شروع میکنم:w16: 1 برنامه واسه انبار.1 کاریه که خیلی پرکاربرده.البته بیشتر تحت ویندوز استفاده میشه. اگه کسی دوست داشت بنویسه .همینجا هم رفع اشکال باشه خوبه؟ 1
masoume 5751 ارسال شده در 12 تیر، 2012 دوستان.......کسی قصد داره شروع کنه یا نه؟ من خودم شروع میکنم:w16: 1 برنامه واسه انبار.1 کاریه که خیلی پرکاربرده.البته بیشتر تحت ویندوز استفاده میشه. اگه کسی دوست داشت بنویسه .همینجا هم رفع اشکال باشه خوبه؟ فکر کنم یه تاپیک پرسش و پاسخ برای asp بزنی بهتره باشه . یه تاپیکم برای نکاتی که جوابش رو پیدا کردیم به قول پرتو 1001 نکته asp.net . اینجا جاش خوب نیس . من یه پروجه دارم . اینو وقت نمیکنم بنویشم . ولی برای رفع اشکال و کمک و یادگیری هستم . 2
ارسال های توصیه شده