Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می کنند. چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند. 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خب چرا بچه ی مردم رو به شک میندازین؟؟! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند. پند پیرانه دهد واعظ شهرم لیکن من نه آنم که دگر پند کسی بپذیرم 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر تو اين انجمن همفكر دارم :4chsmu1: ادامه دارد... منم اومدم یه ایضا بذارم زیر بقیه!!:persiana__hahaha: پند پیرانه دهد واعظ شهرم لیکن من نه آنم که دگر پند کسی بپذیرم ز گهواره تا گور دانش بجوی حتی هنگام کوهنوردی 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ منم اومدم یه ایضا بذارم زیر بقیه!!:persiana__hahaha: ز گهواره تا گور دانش بجوی حتی هنگام کوهنوردی خلق گویند که عابدی سخن اسی نیوش سالخورده میی امروز به از صد پیرم 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ منم فکر کردم عابدی خودمونه من و صلاح و سلامت کس این گمان نبرد که کس به رند خرابات ظن آن نبرد 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ کار هر بُز نیست بر کوه رفتن عابدی میخواهد و اسی کهن. 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ حالا نوترون کوهنورد شده یا شاعر؟! 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ کار هر بُز نیست بر کوه رفتن عابدی میخواهد و اسی کهن. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ حالا نوترون کوهنورد شده یا شاعر؟! شاعر عارف مسلک کوهنورد غار نشین! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من کُشته مُرده اینجور تاپیک هام.... که همه بحث هایی توش مطرح میشه و مصداق واقعی گفتگوی آزاد و میزگرد نواندیشانه است. آرند که عابدی سخنور بر مجلس وعظ سايه گستر... از دفتر عشق نکته می راند وافسانۀ عاشقی همی خواند. اسی گم شدهای بر او گذر کرد وز گمشدۀ خودش خبر کرد زد بانگ که: " کيست حاضر امروز کز عشق نبوده خاطر افروز؟ نی محنت عشق ديده هرگز نی جور بتان کشيده هرگز؟ " برخاست ز جای نو اندیشی هرگز ز دلش نزاده دردی کان کس منم ای ستودۀ دهر کز عشق نبوده هرگزم بهر اسی گم شده را بخواند کای يار اينک اسی و تو، بيار افسار... 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من کُشته مُرده اینجور تاپیک هام.... که همه بحث هایی توش مطرح میشه و مصداق واقعی گفتگوی آزاد و میزگرد نواندیشانه است. آرند که عابدی سخنور بر مجلس وعظ سايه گستر... از دفتر عشق نکته می راند وافسانۀ عاشقی همی خواند. اسی گم شدهای بر او گذر کرد وز گمشدۀ خودش خبر کرد زد بانگ که: " کيست حاضر امروز کز عشق نبوده خاطر افروز؟ نی محنت عشق ديده هرگز نی جور بتان کشيده هرگز؟ " برخاست ز جای نو اندیشی هرگز ز دلش نزاده دردی کان کس منم ای ستودۀ دهر کز عشق نبوده هرگزم بهر اسی گم شده را بخواند کای يار اينک اسی و تو، بيار افسار... یادش بخیر! تو دبیرستان از اینا میخوندیم! مهارت میخواد به روز کردن شعر!! 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ شاعر عارف مسلک کوهنورد غار نشین! عجب!! 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ :JC_thinking: کسی داستان رو تا آخر خوند؟ 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خلق گویند که عابدی سخن اسی نیوش سالخورده میی امروز به از صد پیرم کار هر بُز نیست بر کوه رفتن عابدی میخواهد و اسی کهن. آن شنیدستی که در اقصای غور بار عابدی بیفتاد از ستور گفت چشم تنگ دنیا دوست را یا قناعت پر کند یا خاک گور 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ دو کلمه حرف هم از ننه عروس: تا باشه از این سوءتفاهمات باشه. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ یا اسی علیک الرحمه! از سخنت نعره ای بزدمی و سر به بیابان گذاشتمی و شعری سرودمی. باشد که مقبول صاحتت باشدی. اسی چون ز پیش خلق برخاست امامت خلق عالم را ازو راست اسی اندر جهان مقصود راهست سراسر رهروان را او پناهست دلیل راه حق دان اسی را براه او شناسا شو خدا را اگر بشناسی او را ای برادر چه میپرسی ز ترسا و ز کافر خدا را در جهان مقصود او بود همیشه عابدی مخلص او بود سخن کوتاه کن عابد میدان مگو با نواندیشان اسرار پنهان دگر پرسی که ناجی کیست در راه جز اسی کیست از اسرار آگاه؟ 6 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ این روز ها همه جا حرف از عابدیه....شما چطور؟؟ :w58: 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ یه تشابه اسمی ببین تا چه حد میتونه یه تاپیک رو ارزشمند کنه. 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده