کتایون 15176 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 به قول خودت عشقت تو حلقم من دوست دارم ولی بهت نمیگم...دست سردمو به دست تو نمیدم... فصل سوم سریال قهرمانان:aghosh: یک و دوش چی میشه اون وقت؟!!!! 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 فصل 1 و 2 رو از دوستم گرفتم دیدم.... فصل 3 شو نداره!!!!!!!!! خیلی قشنگهه .... بسی سرگرم بودم خسته شدم از بس فیلمای این زمزمه رو دیدم 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 من دوست دارم ولی بهت نمیگم...دست سردمو به دست تو نمیدم... یک و دوش چی میشه اون وقت؟!!!! یاران چه غریبانه رفتند از این خانه نه داده ام به کس دل..........نه داده کس به من دل.............. دلم گرفته ای دوست..........هوای گریه دارم............... 2
کتایون 15176 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 شما مرداد ماهی های عزیز رو در این شب زمستونیه گوگولی به خدای بزرگ میسپارم... برم یه چی درست کنم بخورم.... ولنتاین چی میگههههههههههههههههه؟!!!! 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 یاران چه غریبانه رفتند از این خانه نه داده ام به کس دل..........نه داده کس به من دل.............. دلم گرفته ای دوست..........هوای گریه دارم............... انقد غصه نخور فلویدیییییییییییی...... خودم برات فصل سوم سریال قهرمانان رو میخرممممم 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 شما مرداد ماهی های عزیز رو در این شب زمستونیه گوگولی به خدای بزرگ میسپارم... برم یه چی درست کنم بخورم.... ولنتاین چی میگههههههههههههههههه؟!!!! ناهار چی خوردی؟ منم برم باز نون و پنیرم رو بخورم 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 انقد غصه نخور فلویدیییییییییییی...... خودم برات فصل سوم سریال قهرمانان رو میخرممممم به حرفایی همیشه هست...که از عمق نگات پیداست.................خودم فهمیدم میخوای برام کادو بخری 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 به حرفایی همیشه هست...که از عمق نگات پیداست.................خودم فهمیدم میخوای برام کادو بخری چی دوست داری؟ خودم برات دوتاشو میخرم 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 شما مرداد ماهی های عزیز رو در این شب زمستونیه گوگولی به خدای بزرگ میسپارم... برم یه چی درست کنم بخورم.... ولنتاین چی میگههههههههههههههههه؟!!!! به سلامت عسیسممم میگههههه کادووووووووووو 2
omid vakili 6395 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 خوشم میاد بر و بچ مرداد ماهی هنوز این تاپیک رو ول نکردن، بابا دمتون گرم. 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 خوشم میاد بر و بچ مرداد ماهی هنوز این تاپیک رو ول نکردن، بابا دمتون گرم. مهندس شما سایتون سنگین شده نیستید 2
omid vakili 6395 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 فک نمیکردم کسی اینجا سر بزنه، یهویی گذرم از اینجا افتاد از این به بعد میام خدمتتون داره دیر میشه، صبح ساعت 6 باید پاشم ، شب خوش مردادی های باهوش 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 فک نمیکردم کسی اینجا سر بزنه، یهویی گذرم از اینجا افتاداز این به بعد میام خدمتتون داره دیر میشه، صبح ساعت 6 باید پاشم ، شب خوش مردادی های باهوش آخه بقیه ماهها واسمون شاخ شدن مهندس...........شبتون قشنگ
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 میگم چرا مردادیها توی خونه خودشون نمیشینند چایی بخورند؟ خب یکیتون پاشید چایی دم بذارید آواره نشید جاهای دیگه والله بخدا با این نوناشون 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 میگم چرا مردادیها توی خونه خودشون نمیشینند چایی بخورند؟خب یکیتون پاشید چایی دم بذارید آواره نشید جاهای دیگه والله بخدا با این نوناشون منتظر بودیم همسایمون بیاد دم کنه.............من خرما میخورم...سیاه نریزی ها 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 منتظر بودیم همسایمون بیاد دم کنه.............من خرما میخورم...سیاه نریزی ها کی من؟ من دم نمیکنم پاشو خودت بیار سرباز ندیده هم باشه ها ...... مثل همونهایی که پسرم دم میکنه خوشرنگ باشه آب زیپو نباشه 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 کی من؟من دم نمیکنم پاشو خودت بیار سرباز ندیده هم باشه ها ...... مثل همونهایی که پسرم دم میکنه خوشرنگ باشه آب زیپو نباشه من که چایی دوست ندارم....... ولی واسه شما که خیلی ماهی یه چایی تو استکان کمر باریک میریزم............سرباز هم نمیدونم دیدش یا نه بفرمایید 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 من که چایی دوست ندارم....... ولی واسه شما که خیلی ماهی یه چایی تو استکان کمر باریک میریزم............سرباز هم نمیدونم دیدش یا نه بفرمایید مرسی این چایی اونهایی که رنگ به رو ندارند سرباز دیده هستند 1
yasihood 67 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 سلااااااام بچه ها میدونم دیر شده اما منم مردادی بیدم 22 مرداد به دنیا اومدم البته میدونین که درستش امرداد هست که نماد فناناپذیریه ولی به اشتباه مرداد میگن که دقیقا معنای نیستی میده
ارسال های توصیه شده