کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ به قول خودت عشقت تو حلقم من دوست دارم ولی بهت نمیگم...دست سردمو به دست تو نمیدم... فصل سوم سریال قهرمانان:aghosh: یک و دوش چی میشه اون وقت؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ فصل 1 و 2 رو از دوستم گرفتم دیدم.... فصل 3 شو نداره!!!!!!!!! خیلی قشنگهه .... بسی سرگرم بودم خسته شدم از بس فیلمای این زمزمه رو دیدم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ من دوست دارم ولی بهت نمیگم...دست سردمو به دست تو نمیدم... یک و دوش چی میشه اون وقت؟!!!! یاران چه غریبانه رفتند از این خانه نه داده ام به کس دل..........نه داده کس به من دل.............. دلم گرفته ای دوست..........هوای گریه دارم............... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ شما مرداد ماهی های عزیز رو در این شب زمستونیه گوگولی به خدای بزرگ میسپارم... برم یه چی درست کنم بخورم.... ولنتاین چی میگههههههههههههههههه؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یاران چه غریبانه رفتند از این خانه نه داده ام به کس دل..........نه داده کس به من دل.............. دلم گرفته ای دوست..........هوای گریه دارم............... انقد غصه نخور فلویدیییییییییییی...... خودم برات فصل سوم سریال قهرمانان رو میخرممممم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ شما مرداد ماهی های عزیز رو در این شب زمستونیه گوگولی به خدای بزرگ میسپارم... برم یه چی درست کنم بخورم.... ولنتاین چی میگههههههههههههههههه؟!!!! ناهار چی خوردی؟ منم برم باز نون و پنیرم رو بخورم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ انقد غصه نخور فلویدیییییییییییی...... خودم برات فصل سوم سریال قهرمانان رو میخرممممم به حرفایی همیشه هست...که از عمق نگات پیداست.................خودم فهمیدم میخوای برام کادو بخری 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ به حرفایی همیشه هست...که از عمق نگات پیداست.................خودم فهمیدم میخوای برام کادو بخری چی دوست داری؟ خودم برات دوتاشو میخرم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ شما مرداد ماهی های عزیز رو در این شب زمستونیه گوگولی به خدای بزرگ میسپارم... برم یه چی درست کنم بخورم.... ولنتاین چی میگههههههههههههههههه؟!!!! به سلامت عسیسممم میگههههه کادووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ خوشم میاد بر و بچ مرداد ماهی هنوز این تاپیک رو ول نکردن، بابا دمتون گرم. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ خوشم میاد بر و بچ مرداد ماهی هنوز این تاپیک رو ول نکردن، بابا دمتون گرم. مهندس شما سایتون سنگین شده نیستید 2 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ فک نمیکردم کسی اینجا سر بزنه، یهویی گذرم از اینجا افتاد از این به بعد میام خدمتتون داره دیر میشه، صبح ساعت 6 باید پاشم ، شب خوش مردادی های باهوش 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ فک نمیکردم کسی اینجا سر بزنه، یهویی گذرم از اینجا افتاداز این به بعد میام خدمتتون داره دیر میشه، صبح ساعت 6 باید پاشم ، شب خوش مردادی های باهوش آخه بقیه ماهها واسمون شاخ شدن مهندس...........شبتون قشنگ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ میگم چرا مردادیها توی خونه خودشون نمیشینند چایی بخورند؟ خب یکیتون پاشید چایی دم بذارید آواره نشید جاهای دیگه والله بخدا با این نوناشون 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ میگم چرا مردادیها توی خونه خودشون نمیشینند چایی بخورند؟خب یکیتون پاشید چایی دم بذارید آواره نشید جاهای دیگه والله بخدا با این نوناشون منتظر بودیم همسایمون بیاد دم کنه.............من خرما میخورم...سیاه نریزی ها 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ منتظر بودیم همسایمون بیاد دم کنه.............من خرما میخورم...سیاه نریزی ها کی من؟ من دم نمیکنم پاشو خودت بیار سرباز ندیده هم باشه ها ...... مثل همونهایی که پسرم دم میکنه خوشرنگ باشه آب زیپو نباشه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ کی من؟من دم نمیکنم پاشو خودت بیار سرباز ندیده هم باشه ها ...... مثل همونهایی که پسرم دم میکنه خوشرنگ باشه آب زیپو نباشه من که چایی دوست ندارم....... ولی واسه شما که خیلی ماهی یه چایی تو استکان کمر باریک میریزم............سرباز هم نمیدونم دیدش یا نه بفرمایید 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ من که چایی دوست ندارم....... ولی واسه شما که خیلی ماهی یه چایی تو استکان کمر باریک میریزم............سرباز هم نمیدونم دیدش یا نه بفرمایید مرسی این چایی اونهایی که رنگ به رو ندارند سرباز دیده هستند 1 لینک به دیدگاه
yasihood 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااام بچه ها میدونم دیر شده اما منم مردادی بیدم 22 مرداد به دنیا اومدم البته میدونین که درستش امرداد هست که نماد فناناپذیریه ولی به اشتباه مرداد میگن که دقیقا معنای نیستی میده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده