Arpak 8511 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 به به ما اومدیم مهمونی خیلی خوش اومدین از کجا تشریف آوردین؟ 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 خیلی خوش اومدین از کجا تشریف آوردین؟ ممنونم مهمان نواز مهمون داشتیم از مرداد ماهی ها بانو مریم گفتم نیام سر بزنم ناراحت می شه 3
Arpak 8511 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 ممنونم مهمان نواز مهمون داشتیم از مرداد ماهی ها بانو مریم گفتم نیام سر بزنم ناراحت می شه خواهش میشه حتما ناراحت میشد،شانس آوردی اومتی 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 بله خیلی خونگرمن ... از طرف کلی تعریف می کنن، بعدش یهو یه چیزی میپرونن همینجوری میمونی ... وای که چقدر این مردادی ها مغروووورن ... البته همیشه استثنا هستا ... دنباله هیچی ... فقط می خوام ببینم کیا مردادین ... آره زهرا جان.غرور جز خصوصیات مرداد ماهی هاست............ولی باید کنترلش کرد زحمت نشه یه وقت؟راضی نیستم به خدا... نه تو رو خدا..........حالا بگو کیه به به ما اومدیم مهمونی خوش اومدی عزیزم.......:hapydancsmil: ممنونم مهمان نواز مهمون داشتیم از مرداد ماهی ها بانو مریم گفتم نیام سر بزنم ناراحت می شه اگه نمی یومدی ناراحت میشدم.......... خواهش میشهحتما ناراحت میشد،شانس آوردی اومتی قربونت که هوای من رو داری............. 5
captain 9274 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 زحمت نشه یه وقت؟راضی نیستم به خدا... خواهش می کنم. قابلی نداره.. این هم روی سوغاتی خارج از کشور که ازت طلبکارم 2
کتایون 15176 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من این جا چه قدر احساس راحتی می کنم دیگه.... سوغاتیاتون محفوظه:hapydancsmil: 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من این جا چه قدر احساس راحتی می کنم دیگه.... سوغاتیاتون محفوظه:hapydancsmil: خونه خودته....:hapydancsmil: کی میدی؟ 1
کتایون 15176 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 خونه خودته....:hapydancsmil: کی میدی؟ صاحب خونه باصفاس...:hapydancsmil: هنوز ندارم که...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 صاحب خونه باصفاس...:hapydancsmil:هنوز ندارم که...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از صفای خود مهمانه.......:hapydancsmil: آها.پس خوشگلاشو رو واسه من بزار 1
کتایون 15176 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 از صفای خود مهمانه.......:hapydancsmil: آها.پس خوشگلاشو رو واسه من بزار من دیگه نمک گیر شدم این جا... چشــــــــــــــــــــــــــــم... 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 سلاااااااااااااممممم سلااااااااااااااااممممم من چرا در خواب غفلت به سر میبردم ؟ تاپیک مرداد ماهی ها بدون من؟ مرداد ماهی هارو عخشههههههههههههههههههههههههه 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 سلاااااااااااااممممم سلااااااااااااااااممممممن چرا در خواب غفلت به سر میبردم ؟ تاپیک مرداد ماهی ها بدون من؟ مرداد ماهی هارو عخشههههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil: خوش اومدی................چندم مردادی؟ بچه ها یه سوال....حرف دوم فلوید انگلیسی رو با کدوم کلید صفحه کلید می نویسن............واسه نوشتن یه دستور در متلب به این حرف احتیاج دارم 2
Construction 4752 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 قالو یه اردیبهشتی: از مرداد ی ها بیشتر از این هم انتظار نمیره بلد نیستن اسم خودشون را هم بنویسن رو صفحه کلید من دکمه SHIFT + دکمه پ (ژ) اینطوری:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| F|UID 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 قالو یه اردیبهشتی:از مرداد ی ها بیشتر از این هم انتظار نمیره بلد نیستن اسم خودشون را هم بنویسن رو صفحه کلید من دکمه SHIFT + دکمه پ (ژ) اینطوری:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| F|UID از بس گرفتاری دارن ...حواس براشون نمی مونه..ممنون 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خوش اومدی................چندم مردادی؟ بچه ها یه سوال....حرف دوم فلوید انگلیسی رو با کدوم کلید صفحه کلید می نویسن............واسه نوشتن یه دستور در متلب به این حرف احتیاج دارم 24 مردادممم من که بلد نبودم .. اما construction جواب داد ... از بس مرداد ماهی های خوبن 2
ارسال های توصیه شده