Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ به به ما اومدیم مهمونی خیلی خوش اومدین از کجا تشریف آوردین؟ 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی خوش اومدین از کجا تشریف آوردین؟ ممنونم مهمان نواز مهمون داشتیم از مرداد ماهی ها بانو مریم گفتم نیام سر بزنم ناراحت می شه 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ممنونم مهمان نواز مهمون داشتیم از مرداد ماهی ها بانو مریم گفتم نیام سر بزنم ناراحت می شه خواهش میشه حتما ناراحت میشد،شانس آوردی اومتی 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ بله خیلی خونگرمن ... از طرف کلی تعریف می کنن، بعدش یهو یه چیزی میپرونن همینجوری میمونی ... وای که چقدر این مردادی ها مغروووورن ... البته همیشه استثنا هستا ... دنباله هیچی ... فقط می خوام ببینم کیا مردادین ... آره زهرا جان.غرور جز خصوصیات مرداد ماهی هاست............ولی باید کنترلش کرد زحمت نشه یه وقت؟راضی نیستم به خدا... نه تو رو خدا..........حالا بگو کیه به به ما اومدیم مهمونی خوش اومدی عزیزم.......:hapydancsmil: ممنونم مهمان نواز مهمون داشتیم از مرداد ماهی ها بانو مریم گفتم نیام سر بزنم ناراحت می شه اگه نمی یومدی ناراحت میشدم.......... خواهش میشهحتما ناراحت میشد،شانس آوردی اومتی قربونت که هوای من رو داری............. 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ زحمت نشه یه وقت؟راضی نیستم به خدا... خواهش می کنم. قابلی نداره.. این هم روی سوغاتی خارج از کشور که ازت طلبکارم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ من این جا چه قدر احساس راحتی می کنم دیگه.... سوغاتیاتون محفوظه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ من این جا چه قدر احساس راحتی می کنم دیگه.... سوغاتیاتون محفوظه:hapydancsmil: خونه خودته....:hapydancsmil: کی میدی؟ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ خونه خودته....:hapydancsmil: کی میدی؟ صاحب خونه باصفاس...:hapydancsmil: هنوز ندارم که...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ صاحب خونه باصفاس...:hapydancsmil:هنوز ندارم که...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از صفای خود مهمانه.......:hapydancsmil: آها.پس خوشگلاشو رو واسه من بزار 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ از صفای خود مهمانه.......:hapydancsmil: آها.پس خوشگلاشو رو واسه من بزار من دیگه نمک گیر شدم این جا... چشــــــــــــــــــــــــــــم... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااممممم سلااااااااااااااااممممم من چرا در خواب غفلت به سر میبردم ؟ تاپیک مرداد ماهی ها بدون من؟ مرداد ماهی هارو عخشههههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااممممم سلااااااااااااااااممممممن چرا در خواب غفلت به سر میبردم ؟ تاپیک مرداد ماهی ها بدون من؟ مرداد ماهی هارو عخشههههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil: خوش اومدی................چندم مردادی؟ بچه ها یه سوال....حرف دوم فلوید انگلیسی رو با کدوم کلید صفحه کلید می نویسن............واسه نوشتن یه دستور در متلب به این حرف احتیاج دارم 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ قالو یه اردیبهشتی: از مرداد ی ها بیشتر از این هم انتظار نمیره بلد نیستن اسم خودشون را هم بنویسن رو صفحه کلید من دکمه SHIFT + دکمه پ (ژ) اینطوری:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| F|UID 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ قالو یه اردیبهشتی:از مرداد ی ها بیشتر از این هم انتظار نمیره بلد نیستن اسم خودشون را هم بنویسن رو صفحه کلید من دکمه SHIFT + دکمه پ (ژ) اینطوری:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| F|UID از بس گرفتاری دارن ...حواس براشون نمی مونه..ممنون 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خوش اومدی................چندم مردادی؟ بچه ها یه سوال....حرف دوم فلوید انگلیسی رو با کدوم کلید صفحه کلید می نویسن............واسه نوشتن یه دستور در متلب به این حرف احتیاج دارم 24 مردادممم من که بلد نبودم .. اما construction جواب داد ... از بس مرداد ماهی های خوبن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده