کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من فیس بوک رو دوست دارم... بهش معتاد نیستم به هیچ وجه... اما خوبه و البته الان google plus ام هست كه بد نیست... همه ی ادمای افراطی تو این فضاها بعد از یه مدت اکانتشونو غیر اکتیو می کنن...واقعا چرا؟ چون نمی دونن هدف از تشکیل این فضاها چیه... دنیای این روزا واقعا گسترده اس...و به این محیط ها نیازه... من بارها از طریق فیس بوک تونستم تو فضاهایی شرکت کنم که بعید می دونم در فضایی غیر از فیس بوک می تونستم به این راحتی بهشون دسترسی پیدا کنم... البته این جا چیز دیگه ایه... 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سخت باهاش ارتباط برقرار میکنم 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ البته بجز اونایی که به اجازه نیاز ندارند مسئولین فیسبوک منظورتونه؟! اونها یه تعداد مشخصن و با ما کاربرای عادی کاری ندارن! تو مملکت ماست که دموکراسی مطلق برقراره!! تو باید کتک بخوری :دی :3384s:رابط کاربری لینوکس اصلا مزخرف نیست. لینوکسم مثل ویندوز نسخه های متفاوتی داره و دو نوع رابط کاربری گرافیکی فوق العاده قدرتمند . کسی که نتونسته از محیط خشک و بی معنی ویندوز دل بکنه دلیلی بر بد بودن لینوکس نمیشه. یه مثال ساده میزنم برات : من تا چند وقت پیش پشت پراید مینشستم و رانندگی میکردم. وقتی برای اولین بار پشت پژو 206 نشستم اولین چیزی که از دهنم خارج شد این بود : چه ماشین مزخرفی! اصلا به کاپوت و جلوی ماشین دید ندارم!!!! ( البته من گواهی نامه ندارم :دی ) این ینی 206 مزخرفه!؟ یه ماه از این ماشین استفاده کنی میبینی چقدر با پراید تفاوت داره! دل کندن از ویندوز به لینوکس هم همینطوریه! لینوکس نسخه های مختلفی داره : SUSE ، Mandrike ، ّFedora core و . . . هر نسخه هم کارایی و سختی و آسونی خاص خودش رو داره. برو بابا :3384s: خب باشه قبول حق با تو و سامانه من نمیدونم این مدلی که داداشم ریخته چیه. ولی درهرحال کلی رفت رو اعصابم و اصلا نتونستم باهاش کار کنم و خوشم نیومد از لینوکس! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من فیس بوک رو دوست دارم...خیلی امکانات به درد بخوری داره و میشه استفاده های خیلی خوبی ازش کرد 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر منم اولاش بهتر بود. یه جورایی داره به سمت خاله زنک بازی و دوس دختر دوس پسر بازی میره. البته نمیدونم جوش تو بقیه کشورا چه جوریه. خودمم خیلی کم میرم.روزی یه بار،اونم واسه چک کردن پیجم. 5 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سخت باهاش ارتباط برقرار میکنم چرا سختتتتتتتتتتتتتتتت؟ 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من فیس بوک رو دوست دارم...خیلی امکانات به درد بخوری داره و میشه استفاده های خیلی خوبی ازش کرد ممنونم که نظرتو گفتی ؟ اره خوب بعضی ها ازش استفاده های خوبی می کنن 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر منم اولاش بهتر بود.یه جورایی داره به سمت خاله زنک بازی و دوس دختر دوس پسر بازی میره. البته نمیدونم جوش تو بقیه کشورا چه جوریه. خودمم خیلی کم میرم.روزی یه بار،اونم واسه چک کردن پیجم. ممنونم از نظرت 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ فیس بوک....مشکلش چیه؟؟؟ اگه ما بلد نیستیم ازش درست استفاده کنیم و سواستفاده می کنیم یا بی جنبه بازی در میاریم، دلیلی نمی شه که بگیم چیز خوبی نیست... من اونجا با دوستان قدیمیم که دیگه نمی بینمشون در ارتباطم..با بستگان راه دورم شاید دو بار در سال همو ببنینیم یا رفتن خارج از کشور که همون سالی یه بار هم نمی شه دیدشون چیزی که خیلی تو فیس بوک باعث شد ذوق کنم این بود که دوست صمیمی و جون جونی اول ابتداییمو که بعدش از هم جدا شدیم، تو فیس بوک پیدا کردم.(البته اون منو پیدا کرد ) و بقیه دوستای قدیمیم فیس بوک را دوست می دارم 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من خودم نیم ساعت بیشتر نمیتونم توش فعالیت کنم خسته میشم زود تازه اگه خیلی دوستات زیاد باشه میتونی یه خورده توش بچرخی در کل بیشتر بدرد تفریح میخوره 5 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ فیس بوک....مشکلش چیه؟؟؟اگه ما بلد نیستیم ازش درست استفاده کنیم و سواستفاده می کنیم یا بی جنبه بازی در میاریم، دلیلی نمی شه که بگیم چیز خوبی نیست... من اونجا با دوستان قدیمیم که دیگه نمی بینمشون در ارتباطم..با بستگان راه دورم شاید دو بار در سال همو ببنینیم یا رفتن خارج از کشور که همون سالی یه بار هم نمی شه دیدشون چیزی که خیلی تو فیس بوک باعث شد ذوق کنم این بود که دوست صمیمی و جون جونی اول ابتداییمو که بعدش از هم جدا شدیم، تو فیس بوک پیدا کردم.(البته اون منو پیدا کرد ) و بقیه دوستای قدیمیم فیس بوک را دوست می دارم ممنونم که اومدی نظرتو گفتی . 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من خودم نیم ساعت بیشتر نمیتونم توش فعالیت کنم خسته میشم زود تازه اگه خیلی دوستات زیاد باشه میتونی یه خورده توش بچرخی در کل بیشتر بدرد تفریح میخوره ممنونم که نظر دادی . 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من نواندیشان را بیشتر از فیسبـــوک دوست دارم. فیسبوک همه جور آدم توش هست،از خراب تا درست. اما نواندیشان خواص بیشتر هستند تا عوام..... منم اینجا رو بیشتر دوست دارم! البته دلیلم خوب و بد بودن آدما نیست! چون آدم خودش انتخاب میکنه با کی در ارتباط باشه! 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام من عضو نیستم و دوست ندارم که عضو بشم اصلا خوشم نمیاد ... من بیشتر دوس دارم اینجا باشم و تو رشته خودم فعالیت کنم چیزهای دیگه و اینکه عکستو بزاریو و الکی با دیگران حرف بزنی اصلا خوشم نمیاد میگن محیطشم اصلا خوب نیست 6 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ منم اینجا رو بیشتر دوست دارم!البته دلیلم خوب و بد بودن آدما نیست! چون آدم خودش انتخاب میکنه با کی در ارتباط باشه! دقیقا ... 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ با سلاممن عضو نیستم و دوست ندارم که عضو بشم اصلا خوشم نمیاد ... من بیشتر دوس دارم اینجا باشم و تو رشته خودم فعالیت کنم چیزهای دیگه و اینکه عکستو بزاریو و الکی با دیگران حرف بزنی اصلا خوشم نمیاد میگن محیطشم اصلا خوب نیست ممنونم که نظرتو گفتی ابجیه گلم 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ با سلاممن عضو نیستم و دوست ندارم که عضو بشم اصلا خوشم نمیاد ... من بیشتر دوس دارم اینجا باشم و تو رشته خودم فعالیت کنم چیزهای دیگه و اینکه عکستو بزاریو و الکی با دیگران حرف بزنی اصلا خوشم نمیاد میگن محیطشم اصلا خوب نیست محیطش اونقدرا هم که بهت گفتن بد نیست عزیزم.تو که عضو نیستی اونجا. می تونی تمام اطلاعات شخصیتو حتی عکسایی که می زاری جوری تنظیم کنی که فقط افرادی که دوست داری بتونن ببینن(حتی از بین دوستات هم می تونی انتخاب کنی) من خودم عکسام و .. فقط واسه عده محدودی قابل رؤیت می باشد 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ با سلاممن عضو نیستم و دوست ندارم که عضو بشم اصلا خوشم نمیاد ... من بیشتر دوس دارم اینجا باشم و تو رشته خودم فعالیت کنم چیزهای دیگه و اینکه عکستو بزاریو و الکی با دیگران حرف بزنی اصلا خوشم نمیاد میگن محیطشم اصلا خوب نیست تو فیسبوک همه چی رو خودت تعیین میکنی فعالیت و نوعش رو هم همچنین فیسبوک به خودی خودش چیزی نداره. دوستانتن که فعالیتشون برات ثبت میشه و میبینی. گروهایی که عضو میشی هستن که فعالیتشون برات نشون داده میشه و ... برای همین هرچی ببینی خودت تعیین کردی!! یکی که میگه محیطش خوب نیست گروههای خوبی عضو نشده یا دوستان خوبی نداره! شما میتونی تو گروههای تخصصی مربوط به رشتت عضو بشی و فعالیت کنی یا فقط از مطالبی که به اشتراک میذارن استفاده کنی یا سایر علایقت. گروهی هست که معرفی کتابه. گروهی هست که مطالب علمی میذاره. گروهی هست که اموزش زبانه و ... همه اینها بستگی به این داره که شما محدوده کارتو چطور تنظیم کنی. اگه اینکارهارو نکنی صفحه فیسبوک خالی خالیه و هیچ محیطی نداره که بخواد بد یا خوب باشه 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ تو فیسبوک همه چی رو خودت تعیین میکنی فعالیت و نوعش رو هم همچنین فیسبوک به خودی خودش چیزی نداره. دوستانتن که فعالیتشون برات ثبت میشه و میبینی. گروهایی که عضو میشی هستن که فعالیتشون برات نشون داده میشه و ... برای همین هرچی ببینی خودت تعیین کردی!! یکی که میگه محیطش خوب نیست گروههای خوبی عضو نشده یا دوستان خوبی نداره! شما میتونی تو گروههای تخصصی مربوط به رشتت عضو بشی و فعالیت کنی یا فقط از مطالبی که به اشتراک میذارن استفاده کنی یا سایر علایقت. گروهی هست که معرفی کتابه. گروهی هست که مطالب علمی میذاره. گروهی هست که اموزش زبانه و ... همه اینها بستگی به این داره که شما محدوده کارتو چطور تنظیم کنی. اگه اینکارهارو نکنی صفحه فیسبوک خالی خالیه و هیچ محیطی نداره که بخواد بد یا خوب باشه این گروههایی که گفتی خیلی عالیه من خودم دنبالش بودم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم میشه بگی چطوری میگردی این گروهها رو پیدا میکنی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی هیچی پیدا نکردی؟ من کلمات کلیدی موضوع مورد نظرمو سرچ میکنم و تعیین میکنم فقط تو گروهها بگرده مثلا اگه درباره هنر و معماری میخوام : art, architecture, design , interior design، هنر، معماری و ... رو سرچ میکنم یا مثلا اسم شخص مطرح تواون رشته رو سرچ میکنم یا سبک بخصوص و ... خلاصه هرچی به ذهنم برسه بعدم تو هرگروهی که عضو بشی معمولا گروههای دیگه رو هم تبلیغ میکنن و میتونی از اونجا هم با گروهها اشنا بشی و عضو بشی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده