afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ ممنون سامان عزيز ..........خيلي خوب و شكيل بود !!!! دستت درد نكنه از پيمان هم تشكر ميكنم . فقط چند نكته : از شماره هاي بعدي بايد سعي كنيم مطالبي در مجله درج بشه كه در تالار قبلا ارسال نشده باشه در بخش رايطه خانوادگي نيازي ني كه بنويسي ادامه از گذشته خوبه كه بزني رايطه خانوادگي (2) پاراگراف بندي و نظم خط ها بيشتر بشه يعني انتهاي سطرها در يه محل بهتره بخش اشپزي به اخرين بخش منتقل بشه قبل از سخن پاياني ممنون موفق باشي 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ الان درمغازه هستم باگوشی دانلودکردم درست نشدببینم اماچیزی که دیدم بسیارکارقوی وخوبی ازآب درآمده بود.دستت دردنکنه سامان جان واقعاخسته نباشید نمیشه خانه فیروزه ای پس زمینه کمی کمرنگترباشه؟ گمان کنم یه کم تمرکزخواننده روازش میگیره و بیشترازمتن تو چشم میزنه...... درموردادامه ازشماره قبلفکرنکنم مشکلی باشه اگه شماره بخوره به نظرمن معنی دنباله رونمیرسونه فکر کنم همین خوب باشه...سایرمواردروشب ازتوخونه میبینم نظرم رومیگم امادرکلخوب شده 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ ممنون سامان عزيز ..........خيلي خوب و شكيل بود !!!! دستت درد نكنه از پيمان هم تشكر ميكنم . فقط چند نكته : از شماره هاي بعدي بايد سعي كنيم مطالبي در مجله درج بشه كه در تالار قبلا ارسال نشده باشه من قبل از این که مطالب وارد مجله کنم از شما نظر خواستم ... در بخش رايطه خانوادگي نيازي ني كه بنويسي ادامه از گذشته خوبه كه بزني رايطه خانوادگي (2) در این مورد با نظر پیمان موافقم پاراگراف بندي و نظم خط ها بيشتر بشه يعني انتهاي سطرها در يه محل تا اونجا که بتونم درستش میکنم بهتره بخش اشپزي به اخرين بخش منتقل بشه قبل از سخن پاياني انجام میشه ممنون موفق باشي مرسی و اما در مورد رنگ این رنگ کمرنگ ترین رنگ آبی موجوده هست اما اگر کمرنگ تر پیدا کردم حتما این کارو میکنم . 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ رنگ خانه ی فیروزه ای کمرنگ شد بخش آشپزی به بعد از متفرقه منتقل شد اما در مورد پاراگراف بعضی از پاراگرافا رو اصلاح کردم اما بعضیاشون نمیشه کاریشون کرد مثل اینا 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ یه نکته دیگه اگه توجه کرده باشید توی فهرست مطالب من به نوشته ها لینک دادم به این صورت که وقتی روی نوشته کلیک میکنی صفحه ی همون مبحث رو نمایش میده در این مورد نظری دارید ؟ اگه دیگه نظری نیست بره برای آپلود 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ یه نکته دیگه اگه توجه کرده باشید توی فهرست مطالب من به نوشته ها لینک دادم به این صورت که وقتی روی نوشته کلیک میکنی صفحه ی همون مبحث رو نمایش میده در این مورد نظری دارید ؟ اگه دیگه نظری نیست بره برای آپلود همه چیز عالیه فقط چند نکته تو سخن ابتدایی مجله غلط املایی هست بگیر.......سطر7-فرزندصلح بشه فرزندصالح......سخنی با خوانندگان وسخن پابانب بعضی کلمات توهم رفته شده ان اگه ماله فونته اشکال نداره نستعلیق هم نباشه فقط خوانا باشه درمورد لینک کردن فهرست هم کار بسیار خوبی بود دستت درد نکنه 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ ممنون سامان عزيز كارت بسيار عاليه خسته نباشيد 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ ویرایش قبلی یه سری مشکلات داشت که متوجهش نشده بودم این آخرین و بی نقص ترینشه موفق باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ سلام یه سوال این وسط برای من پیش اومده !!!! واقعا فکر میکنید به من اختیارات مدیریتی دادید ؟! در حال حاظر فقط میتونم ویرایش کنم !!!! میخوام بعضی تاپیکا رو حذف کنم و قدرتش ندارم همون بهتر که همین یه اختیار هم از من گرفته بشه !!!! 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ خوب هیلدا خانوم اینجا تحریریه مجله است فعلا فقط من و شما وعافا ومدیران سبز به این نقطه دسترسی داریم ولاغیر...:gnugghender: شماره دوم مجله رو دانلود کن ،این تاپیک روهم از اول بخون اگه نقطه مبهمی وجود داشت بگو تاراهنماییت کنم 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ خوب هیلدا خانوم اینجا تحریریه مجله است فعلا فقط من و شما وعافا ومدیران سبز به این نقطه دسترسی داریم ولاغیر...:gnugghender: شماره دوم مجله رو دانلود کن ،این تاپیک روهم از اول بخون اگه نقطه مبهمی وجود داشت بگو تاراهنماییت کنم مرسی اقا پیمان خب من همه صفحات و بحث ها رو خوندم الان توجیهم کاملا وردی که دیروز دادید هم خوندم مطالب پیشنهادیم رو تا اخر هفته ارائه میدم 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ برای بخش بانوان خوبه ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ دوستان فعلا تا اطلاع ثانوی کار مجله رو متوقف کنید 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ خوب گویا موفق شدیم دسترسی این بخش رو محدود به کاربران خود تالار کنیم از امروز فعالیت جدی خودمون رو واسه ایجاد مجله آغاز خواهیم کرد تا بهترین مجله رو ما ارائه کنیم منتظر نظرات وفعالیت ارزشمند تک تک شما هستم اگه خدا قبول کنه فعلا فقط افراد زیر ومدیران ارشد به این بخش دسترسی دارند وسایر مدیران این بخش رو نخواهند دید peyman2133 afa Ssara mah simaa خانوم بهار یه نکته :در تاپیکی جداگانه مسائل مدیریتی تالار رو ایجاد میکنم تا با مشورت هم نقاط ضعف تالار رو بپوشونیم وتالاری پویا وفعال ویکدست از نظر مدیریت داشته باشیم 4 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ اگه دوست داشته باشید و جای خالی در مجله، میتونیم یه قسمت هم مربوط به معرفی یه مکان دیدنی یا گردشگری اختصاص بدیم 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ اگه دوست داشته باشید و جای خالی در مجله، میتونیم یه قسمت هم مربوط به معرفی یه مکان دیدنی یا گردشگری اختصاص بدیم پیشنهادخوبیه....میشه دربخش متفرقه های مجله جاداد ....منتظرمطالب مفید شماهستیممسؤولیت مجله فعلاگردن mah simaa است اگه خواستیدمیتونیدمطالب روبه صورت خصوصی واسه من یاایشون بفرستید.. 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ 1]دوستان عزیزمیتوانندمطالب خودشون رودرهمین بخش به صورت تاپیک بزنند تا درموردش اگه بحثی هست یانیاز به تغییرات داره انجام بشه وبعدبره واسه چاپ2]این مجله به جرأت میتوانم بگویم قوی ترین مجله انجمن ازلحاظ محتوی خواهدبود..چون بیشترمطالب نگارش خود کاربران ماست ....3]کمی همکاری کنیم تاآخرهفتهانشاالله وبدون حرف پیش مجله آماده خواهدشد..فقط واسه طرح روی جلد مجله چندتاطرح آماده کنیم تابهترین روباهمفکری هم انتخاب کنیم..ممنونم ازهمکاری وتوجه همه شما..واقعانمیدونم این همکاری وتوجه شماراچگونه میتوانم جبران کنم.. 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ سلام هیلدا بانو....میشه یه آمار بدی کدوم بخشهای مجله هنوز خالیه(غیراز سخن پایانی که هنوز وقت نکردم بنویسم) ممنونم ...منتظرم 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ سلام خسته نباشید به جز سخن پایانی که اقا پیمان زحمتشو باید بکشن بخش کودک و نوجوان و بانوان و اقایان و متفرقه هنوز اماده نیستند موضوعاتسخنی باخوانندگان وفهرست مطالب................1صفحه -----> اماده ازدواج ومسائل زناشویی............3صفحه -----> اماده تحلیل بحث ازدواج موقت بخش سوم حقوق خانواده خانه وخانه داری.........1صفحه ----> اماده پفک گردویی خواص میوه ها سازگاری غذا ها با هم آشپزی...............1صفحه ---->اماده اموزش کودک ونوجوان............2صفحه ----> اماده نیست بانوان............3صفحه ----> اماده نیست پیشنهاد : مهندسی ابرو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقایان............2صفحه -----> اماده نیست متفرقه(شامل سؤالات خوانندگان ازمجله،اخبار.دانستنیهاو..... .......)............تا4صفحه ----> اماده نیست پیشنهاد : خط شناسی انواع پوست و مراقبت از آن ها موضوعاتی که بیش تر از یک موضوع در نظر گرفته شده باید انتخاب شه از بینشون من موضوعاتی که رو که داشتیم قرار دادم حالا اینکه کدوم تو مجله باشه انتخاب شماست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده