afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ صرفا پیشنهاد بود عافا جانهر طوری که خودتون صلاح می دونید خیلی از نظراتی که تو گفتگوهای تالار خانواده بچه ها می دن، انصافا قابل تامله خواهش ميكنم........... اتفاقا در جمع بندي ميزگرد كه بصورت مقاله اي ارائه بشه ، نمونه اي استفاده كردم با عنوان نظرات دوستان ! 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ تقسیم بندی من: آشپزی 2 صفحه کودکان و نوجوانان 4 صفحه آقایان 3 بانوان 3 پزشکی و سلامت و تغذیه 4 طنز و شعر 2 جمعا 18 صفحه باشه ! 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ تقسیم بندی من:آشپزی کودکان و نوجوانان آقایان بانوان پزشکی و سلامت و تغذیه طنز و شعر جمعا 18 صفحه باشه ! ریزتعدادصفحات؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ریزتعدادصفحات؟؟؟ اومممممممممم اونا رو یادم رفت ! 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ سخن با خوانندگان 1 ص ازدواج و مسايل زناشويي 3-4 صفحه راه و رسم زندگي 1-2 اشپزي 1 صفحه كودك و نوجوان 2-3 بانوان 1-2 آقايان 1-2 خانه داري 1ص تغذيه 1ص مجموع 15 صفحه 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ بررسي و ويرايش بخش تحريريه كي انجام ميشه ، كي داوطلبه واسه اين كار ؟ 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من هرسه نظرروقیاس کردم.یه میانگین گرفتم.شد این: سخنی باخوانندگان وفهرست مطالب................1صفحه ازدواج ومسائل زناشویی............3صفحه خانه وخانه داری.........1صفحه آشپزی...............1صفحه کودک ونوجوان............2صفحه بانوان............3صفحه آقایان............2صفحه متفرقه(شامل سؤالات خوانندگان ازمجله،اخبار.دانستنیهاو............)............تا4صفحه جمعا15صفحه اگه موافق هستید تصویب بشه. 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اره خوبه ............. فقط بخش ازدواج بشه 3 صفحه و بخش خانه داري 1 صفحه كافيه 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ بررسي و ويرايش بخش تحريريه كي انجام ميشه ، كي داوطلبه واسه اين كار ؟ هنوزمطلبی ارائه نشده. مطالب روگفتم اینجابزنیم باهم تصمیمگیری میکنیم هرکس هرقسمت رودیدمیتونه انجام بده عهده دارمیشه.متاسفانه من نتونستم مقاله دوم روبرسونم. شماچه کردید؟ 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من مطالبي رو كه تونستم جمع اوري كنم رو در بخش تحريريه ارسال كردم ..... منتظر نقد و ويرايشه !!!!! 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من هرسه نظرروقیاس کردم.یه میانگین گرفتم.شد این: سخنی باخوانندگان وفهرست مطالب................1صفحه ازدواج ومسائل زناشویی............3صفحه خانه وخانه داری.........1صفحه آشپزی...............1صفحه کودک ونوجوان............2صفحه بانوان............3صفحه آقایان............2صفحه متفرقه(شامل سؤالات خوانندگان ازمجله،اخبار.دانستنیهاو............)............تا4صفحه جمعا15صفحه اگه موافق هستید تصویب بشه. همین برا شروع مناسبه! همون طور که گفتم من مقاله ای ارسال نمیکنم اما میتونم یه جمعبندی مناسب از مقاله های دیگه ارایه بدم ! اگر موافقید اعلام کنید تا من کارم رو شروع کنم ! 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ همین برا شروع مناسبه!همون طور که گفتم من مقاله ای ارسال نمیکنم اما میتونم یه جمعبندی مناسب از مقاله های دیگه ارایه بدم ! اگر موافقید اعلام کنید تا من کارم رو شروع کنم ! بسم الله........... 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ به نظرم بهتره به جای این قدر بحث بر سر کپی پیست که نمی دونم چرا توی تالار خانواده این قدر رایج شده (حالا انگار توی تالارای دیگه نیست ) چندین مقاله رو با هم ترکیب کنیم و نتیجه گیری و چکیده نهایی رو ارائه بدیم واقعا کار روانشناسا مگه چیه ؟ به جز این که به قضایا عمیق تر و البته از جنبه های مختلف نگاه می کنن همون زندگی که اونا دارن ما هم داریم فقط دیدگاهمون فرق می کنه که با مطالعه بیشتر هر کس می تونه برای خودش به نوعی روانشناس باشه متاسفم اگه تند رفتم آخه این بحث کپی پیست روی اعصاب منه :icon_pf (34): راستی می تونین روی من هم به عنوان آچار فرانسه حساب کنین تا جایی که در توانم باشه سعی می کنم در پیشبرد مجله مثمر ثمر باشم ! 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ به نظرم بهتره به جای این قدر بحث بر سر کپی پیست که نمی دونم چرا توی تالار خانواده این قدر رایج شده (حالا انگار توی تالارای دیگه نیست ) چندین مقاله رو با هم ترکیب کنیم و نتیجه گیری و چکیده نهایی رو ارائه بدیم واقعا کار روانشناسا مگه چیه ؟ به جز این که به قضایا عمیق تر و البته از جنبه های مختلف نگاه می کنن همون زندگی که اونا دارن ما هم داریم فقط دیدگاهمون فرق می کنه که با مطالعه بیشتر هر کس می تونه برای خودش به نوعی روانشناس باشه متاسفم اگه تند رفتم آخه این بحث کپی پیست روی اعصاب منه :icon_pf (34): راستی می تونین روی من هم به عنوان آچار فرانسه حساب کنین تا جایی که در توانم باشه سعی می کنم در پیشبرد مجله مثمر ثمر باشم ! ممنون درجایی اشاره کردم اشکالی نداره کپی باشه فقط ازنظرمحتوی اینقدرقوی باشه که قابل چاپ بشه. نوشتن مقاله چیزی جزاینکه گفتی نیست اینکه ازمنابع مختلف وازمقالات دیگه تکه برداری میشه ولابلای این تکه برداری نظرات شخصی نویسنده آورده میشه.نظرمابرای اینکه کدام کپی برداری راتأکید میکنیم برای مجله استفاده نشه چون میخواهیم به نحوی تولیدکننده باشیم نه مصرف کننده اینکه بیایم ازیه جای دیگه یه مطلبی راعیناکپی کنیم تو مجله چیز جالبی نیست.این مربوط به مقاله نویسی مجله است وگرنه بخشهایی مثل آشپزی یاآموزشهابعید است غیرکپی بشود چیزی چاپ کرددرتمام مجلات معتبرکشوراینگونه هست.تأکید مابرای غیرکپی بودن مقالات ارائه شده است نه قسمتهای دیگه.صدالبته اگه برای قسمتهای دیگه مجله هم بشه غیرکپی استفاده کردعالی خواهدشد.وقتی یه انجمن علمی پژوهشی مجله چاپ کند هرچی اطلاعات داخلش کپی نباشداعتباربیشتری اول برای تالار بعدبرای انجمن خواهدشد. 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام واسه بخش ازدواج ومسائل زناشویی مقاله "تحلیل مسئله ای ازدواج موقت"نگارش م.بابائی مناسب است برای چاپ. بانوان وآشپزی راکه عافاوطلا زحمت گردآوری شوبکشندواسه بخش آقایان ودخترهاوپسرها خودم مطلب میرسونم. یه کم همت کنیم ایشالاتاهفته دیگه آماده چاپ میشه. 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اين مقاله خوبه ، فقط يه كم طولانيه !!! تحلیل مساله ی ازدواج موقت(بخش ازدواج ومسائل زناشوئی) 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ میشه دوقسمت چاپ بشه بهترم هست 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اره خوبه .......... يه مقاله در دو شماره 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ واسه صفحه اول مجله هم بايد به فكر يه طرح يا لوگويي باشيم 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سخنی باخوانندگان وفهرست مطالب................1صفحه ( اين بخش رو كي آماده ميكنه ؟ ) ازدواج ومسائل زناشویی............3صفحه فعلا براي اين بخش اين مقالات ارسال شده : معیار صحیح انتخاب همسر رابطه خانوادگی تحلیل مساله ی ازدواج موقت(بخش ازدواج ومسائل زناشوئی) خانه وخانه داری.........1صفحه آموزش ميوه ارايي شیوه زندگی در منازل کوچک(خانه داری) آشپزی...............1صفحه اموزش اشپزي ( ويژه ماه مبارك ) کودک ونوجوان............2صفحه درک مفهوم جنسیت در کودکان بانوان............3صفحه ؟؟؟؟؟ آقایان............2صفحه ؟؟؟؟؟ متفرقه(شامل سؤالات خوانندگان ازمجله،اخبار.دانستنیهاو............)............تا4صفحه مقاله " اصالت خانوادگی " آسیب شناسی خانواده نظر شما چيه ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده