jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ جمله ی آخر ایهام داشت 2 تا برداشت میشه ازش کرد کدوم منظورته لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ شنیدین میگن چون خوک حیوون بیغیرتیه، خوردن گوشتش آدم رو بیغیرت میکنه ؟ اگه اسلام میدونست گوشت گاو و گوسفند چه تاثیری رو مردم ما داره رو این دوتا هم یه تجدید نظری میکرد ... مغلطه شما در این تاپیک اینه که اصلا اسلام علت حرمتش رو بیان نکرده بلکه فقط حکمش رو که این حلاله و این حرامه . اینکه علتش چی می تونه باشه رو دانشمندان پزشکی اسلامی مطرح کردن . الان هم اگه خیلی تمایل دارید برید در مورد تاثیرات خوردن هر کدام از اونها بدونید به کتب علمی مراجعه کنید . 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ هر سیستم غذایی که مردمانش دارای سلامتی جسمانی و طول عمر بیشتر باشند،از همه کاملتر است. میانگین عمر ژاپنی ها و چینی ها فعلا بالاتره،پس دستورات غذایی اسلام نسبت به آنها ناقص تر است،چون ملاک، عملی شدن است نه شعار..... در مورد تاثیر گوسفند هم باید بگم،گوسفند چاره ای جز گوسفند بودن ندارد. چون هدفش ذبح شدن است و هدف الله تبارک تعالی هم از خلقت گوسفند ، مذبوح شدن این بشر است... 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها کسی اینجا گوشت شتر خورده؟ 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ هر سیستم غذایی که مردمانش دارای سلامتی جسمانی و طول عمر بیشتر باشند،از همه کاملتر است. میانگین عمر ژاپنی ها و چینی ها فعلا بالاتره،پس دستورات غذایی اسلام نسبت به آنها ناقص تر است،چون ملاک، عملی شدن است نه شعار..... در مورد تاثیر گوسفند هم باید بگم،گوسفند چاره ای جز گوسفند بودن ندارد. چون هدفش ذبح شدن است و هدف الله تبارک تعالی هم از خلقت گوسفند ، مذبوح شدن این بشر است... تنها رزیم غذایی نیست که طول عمر بالا میبره. 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها کسی اینجا گوشت شتر خورده؟ آره حمید جان من خوردم خیلی هم شوره گوشتش اگر بخوری همش باید آب بخوری چون مرتب تشنه میشی ولی خوشمزست گوشتش 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ آره حمید جان من خوردم خیلی هم شوره گوشتش اگر بخوری همش باید آب بخوری چون مرتب تشنه میشی ولی خوشمزست گوشتش اما گوشت شتر که شیرین هست 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اما گوشت شتر که شیرین هست کی گفته شیرینه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ کی گفته شیرینه؟ شنیدم از کسایی که خوردن.الان هم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود شیرینه 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ شنیدم از کسایی که خوردن.الان هم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود شیرینه نمی دونم والا همه که میگن شور و گرمه آخه اگر بخوری خیلی تشنت میشه ولی شیرینی من توش ندیدم وقتی خوردم 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ الان تو کشتارگاه هایی ک خوک پرورش میدن از این ک مدفوع خودشونو بخورن جلوگیری میشه و خوک بصورت بهداشتی ! رشد میکنه و کرم تو گوشتش نیست در مورد جمله دوم هم چون خودشون خرافاتی بودن بر اساس خرافات عصر خودشون ترجیح دادن مردم از گاو و گوسفند تغذیه کنن تا همزادپنداری ایجاد بشه اگه از مزیت های خر بودنم اطلاع داشتن شاید الاغ هم مثل گوسفند گوشت لذیذ مسلمونا بود 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ الان تو کشتارگاه هایی ک خوک پرورش میدن از این ک مدفوع خودشونو بخورن جلوگیری میشه و خوک بصورت بهداشتی ! رشد میکنه و کرم تو گوشتش نیست در مورد جمله دوم هم چون خودشون خرافاتی بودن بر اساس خرافات عصر خودشون ترجیح دادن مردم از گاو و گوسفند تغذیه کنن تا همزادپنداری ایجاد بشه اگه از مزیت های خر بودنم اطلاع داشتن شاید الاغ هم مثل گوسفند گوشت لذیذ مسلمونا بود خر رو به در کباب های کوبیدمون ازش استفاده می کنن 4 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ منوی سرآشپز :167: گوشت شتر رو با یه مقدار دنبه دو بار چرخ کنید یه مقدار پیازم بهش اضافه کنید لذیذترین کباب کوبیده ایه که تا حالا خوردم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ منوی سرآشپز :167: گوشت شتر رو با یه مقدار دنبه دو بار چرخ کنید یه مقدار پیازم بهش اضافه کنید لذیذترین کباب کوبیده ایه که تا حالا خوردم همون شب رگهامون میگیره سکته می زنیم 4 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ همون شب رگهامون میگیره سکته می زنیم ینی انقد لب مرزی و رفتنی ؟!!! :167: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ینی انقد لب مرزی و رفتنی ؟!!! :167: آره با ورزش به زور 30 تا کلسترولمو آوردم پایین اینو بخورم فاتحه ام خوندست 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ منوی سرآشپز :167: گوشت شتر رو با یه مقدار دنبه دو بار چرخ کنید یه مقدار پیازم بهش اضافه کنید لذیذترین کباب کوبیده ایه که تا حالا خوردم فوق العادس! اصلا گوشت شتر کلا خوشمزس ولی کباب معمولیش(چنجه!) مثل لاستیک میشه!!! 3 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ آره با ورزش به زور 30 تا کلسترولمو آوردم پایین اینو بخورم فاتحه ام خوندست پس تو دیگه جفت پاهات اونور گوره خدا بیامرز ... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ نمی دونم والا همه که میگن شور و گرمه آخه اگر بخوری خیلی تشنت میشه ولی شیرینی من توش ندیدم وقتی خوردم منم خوردم دقیقا منم حس کردم شوره:icon_pf (34): اصلا خوشم نیومد از شوریش:icon_pf (34): الان تو کشتارگاه هایی ک خوک پرورش میدن از این ک مدفوع خودشونو بخورن جلوگیری میشه و خوک بصورت بهداشتی ! رشد میکنه و کرم تو گوشتش نیست در مورد جمله دوم هم چون خودشون خرافاتی بودن بر اساس خرافات عصر خودشون ترجیح دادن مردم از گاو و گوسفند تغذیه کنن تا همزادپنداری ایجاد بشه اگه از مزیت های خر بودنم اطلاع داشتن شاید الاغ هم مثل گوسفند گوشت لذیذ مسلمونا بود یه کنسروشم دادن بیرون من ندیدم و نخوردم اما میگن خوشمزش فوق العادس!اصلا گوشت شتر کلا خوشمزس ولی کباب معمولیش(چنجه!) مثل لاستیک میشه!!! یه سس دارن توش میخوابونن نرم میشه 1 لینک به دیدگاه
JOSTEJO 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ سلام بر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده