jonny depp 8297 ارسال شده در 24 مهر، 2011 جمله ی آخر ایهام داشت 2 تا برداشت میشه ازش کرد کدوم منظورته
کلافه 597 ارسال شده در 24 مهر، 2011 شنیدین میگن چون خوک حیوون بیغیرتیه، خوردن گوشتش آدم رو بیغیرت میکنه ؟ اگه اسلام میدونست گوشت گاو و گوسفند چه تاثیری رو مردم ما داره رو این دوتا هم یه تجدید نظری میکرد ... مغلطه شما در این تاپیک اینه که اصلا اسلام علت حرمتش رو بیان نکرده بلکه فقط حکمش رو که این حلاله و این حرامه . اینکه علتش چی می تونه باشه رو دانشمندان پزشکی اسلامی مطرح کردن . الان هم اگه خیلی تمایل دارید برید در مورد تاثیرات خوردن هر کدام از اونها بدونید به کتب علمی مراجعه کنید . 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 مهر، 2011 هر سیستم غذایی که مردمانش دارای سلامتی جسمانی و طول عمر بیشتر باشند،از همه کاملتر است. میانگین عمر ژاپنی ها و چینی ها فعلا بالاتره،پس دستورات غذایی اسلام نسبت به آنها ناقص تر است،چون ملاک، عملی شدن است نه شعار..... در مورد تاثیر گوسفند هم باید بگم،گوسفند چاره ای جز گوسفند بودن ندارد. چون هدفش ذبح شدن است و هدف الله تبارک تعالی هم از خلقت گوسفند ، مذبوح شدن این بشر است... 7
anvil 5769 ارسال شده در 24 مهر، 2011 هر سیستم غذایی که مردمانش دارای سلامتی جسمانی و طول عمر بیشتر باشند،از همه کاملتر است. میانگین عمر ژاپنی ها و چینی ها فعلا بالاتره،پس دستورات غذایی اسلام نسبت به آنها ناقص تر است،چون ملاک، عملی شدن است نه شعار..... در مورد تاثیر گوسفند هم باید بگم،گوسفند چاره ای جز گوسفند بودن ندارد. چون هدفش ذبح شدن است و هدف الله تبارک تعالی هم از خلقت گوسفند ، مذبوح شدن این بشر است... تنها رزیم غذایی نیست که طول عمر بالا میبره. 4
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 24 مهر، 2011 بچه ها کسی اینجا گوشت شتر خورده؟ آره حمید جان من خوردم خیلی هم شوره گوشتش اگر بخوری همش باید آب بخوری چون مرتب تشنه میشی ولی خوشمزست گوشتش 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 24 مهر، 2011 آره حمید جان من خوردم خیلی هم شوره گوشتش اگر بخوری همش باید آب بخوری چون مرتب تشنه میشی ولی خوشمزست گوشتش اما گوشت شتر که شیرین هست 1
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 24 مهر، 2011 کی گفته شیرینه؟ شنیدم از کسایی که خوردن.الان هم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود شیرینه 1
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 24 مهر، 2011 شنیدم از کسایی که خوردن.الان هم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود شیرینه نمی دونم والا همه که میگن شور و گرمه آخه اگر بخوری خیلی تشنت میشه ولی شیرینی من توش ندیدم وقتی خوردم 2
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 24 مهر، 2011 الان تو کشتارگاه هایی ک خوک پرورش میدن از این ک مدفوع خودشونو بخورن جلوگیری میشه و خوک بصورت بهداشتی ! رشد میکنه و کرم تو گوشتش نیست در مورد جمله دوم هم چون خودشون خرافاتی بودن بر اساس خرافات عصر خودشون ترجیح دادن مردم از گاو و گوسفند تغذیه کنن تا همزادپنداری ایجاد بشه اگه از مزیت های خر بودنم اطلاع داشتن شاید الاغ هم مثل گوسفند گوشت لذیذ مسلمونا بود 6
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 24 مهر، 2011 الان تو کشتارگاه هایی ک خوک پرورش میدن از این ک مدفوع خودشونو بخورن جلوگیری میشه و خوک بصورت بهداشتی ! رشد میکنه و کرم تو گوشتش نیست در مورد جمله دوم هم چون خودشون خرافاتی بودن بر اساس خرافات عصر خودشون ترجیح دادن مردم از گاو و گوسفند تغذیه کنن تا همزادپنداری ایجاد بشه اگه از مزیت های خر بودنم اطلاع داشتن شاید الاغ هم مثل گوسفند گوشت لذیذ مسلمونا بود خر رو به در کباب های کوبیدمون ازش استفاده می کنن 4
Bernabeo 1062 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2011 منوی سرآشپز :167: گوشت شتر رو با یه مقدار دنبه دو بار چرخ کنید یه مقدار پیازم بهش اضافه کنید لذیذترین کباب کوبیده ایه که تا حالا خوردم 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 25 مهر، 2011 منوی سرآشپز :167: گوشت شتر رو با یه مقدار دنبه دو بار چرخ کنید یه مقدار پیازم بهش اضافه کنید لذیذترین کباب کوبیده ایه که تا حالا خوردم همون شب رگهامون میگیره سکته می زنیم 4
Bernabeo 1062 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2011 همون شب رگهامون میگیره سکته می زنیم ینی انقد لب مرزی و رفتنی ؟!!! :167:
jonny depp 8297 ارسال شده در 26 مهر، 2011 ینی انقد لب مرزی و رفتنی ؟!!! :167: آره با ورزش به زور 30 تا کلسترولمو آوردم پایین اینو بخورم فاتحه ام خوندست 1
الهام. 8079 ارسال شده در 26 مهر، 2011 منوی سرآشپز :167: گوشت شتر رو با یه مقدار دنبه دو بار چرخ کنید یه مقدار پیازم بهش اضافه کنید لذیذترین کباب کوبیده ایه که تا حالا خوردم فوق العادس! اصلا گوشت شتر کلا خوشمزس ولی کباب معمولیش(چنجه!) مثل لاستیک میشه!!! 3
Bernabeo 1062 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2011 آره با ورزش به زور 30 تا کلسترولمو آوردم پایین اینو بخورم فاتحه ام خوندست پس تو دیگه جفت پاهات اونور گوره خدا بیامرز ...
VINA 31339 ارسال شده در 27 مهر، 2011 نمی دونم والا همه که میگن شور و گرمه آخه اگر بخوری خیلی تشنت میشه ولی شیرینی من توش ندیدم وقتی خوردم منم خوردم دقیقا منم حس کردم شوره:icon_pf (34): اصلا خوشم نیومد از شوریش:icon_pf (34): الان تو کشتارگاه هایی ک خوک پرورش میدن از این ک مدفوع خودشونو بخورن جلوگیری میشه و خوک بصورت بهداشتی ! رشد میکنه و کرم تو گوشتش نیست در مورد جمله دوم هم چون خودشون خرافاتی بودن بر اساس خرافات عصر خودشون ترجیح دادن مردم از گاو و گوسفند تغذیه کنن تا همزادپنداری ایجاد بشه اگه از مزیت های خر بودنم اطلاع داشتن شاید الاغ هم مثل گوسفند گوشت لذیذ مسلمونا بود یه کنسروشم دادن بیرون من ندیدم و نخوردم اما میگن خوشمزش فوق العادس!اصلا گوشت شتر کلا خوشمزس ولی کباب معمولیش(چنجه!) مثل لاستیک میشه!!! یه سس دارن توش میخوابونن نرم میشه 1
JOSTEJO 18 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 سلام بر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده