رفتن به مطلب

تو این سایت کسی هست تو بورس تجربه داشته باشه ؟

*Mahla*

ارسال های توصیه شده

خخخخ....

خوب من یه جمع بندی بدم اینجا...

از اونجا که خودم هم تو این زمینه کار کردم مرموز بازی های این جامعه رو دیدم.

بعضی ها گفتن که بورس دست سپاه و این مطلب درست نیست و این سازمان کلیه درآمدش به خزانه دولت واریز میشه. و هیچ ربطی به سپاه نداره.

اول خوبیاشو بگم حال کنی:

والا بورس خیلی خوبه :ws3:

پولت یهویی میشه 2 برابر 3 برابر اگه شانس بیاری در طول یک سال یک میلیونت میشه 10 میلیون.

بازار تقریبا مطمئنیه...

بروکرهای ایرانی اغلب کلاه بردار نیستن و مسئولیت قانونی براشون داره اگه بخوان سر پولتون بازی در بیارن ولی خوب هرچه شناخته تر بهتر

اختیار خرید و فروش دست خودته و هر وقت حال کردی میفروشی و پولتو میگیری...

یکی از پر درآم ترین سرمایه گذاری هاست

آماده ی واسه بدیهاش؟ :ws3:

هر چیز بزرگ یگ سیاه چاله بزرگ هم داره...! :w58:

به بزرگی و عظمت سرمایه گذاری در بورس شک نکن و اون سیاه چاله هه حتی جونتم میتونه ببلعه. چجوری؟ (یه سکته خفیف:vahidrk:)

ایجا یک جامعه تحریک کننده و هوس برانگیزه. اگر به غرور خود مسلط نیستی وارد بورس نشو. بفهم. وارد بورس نشو :vahidrk:

اینجا دست پشت پرده زیاده. در واقع نوسانات بورس بایستی از طریق روند اقتصادی شرکتی که روش سرمایه گذاری کردی انجام بشه. اما یکسری از پولدار هایی هستن (در حد رقم تریلیون. :w58:) که میان رکب میزنن. مثلا وقتی یه سهامی به طور طبیعی بایستی رشد داشته باشه و داره... اون سرمایه دار لعنتی میاد یه رکب میزنه و تو فکر میکنی که بازار در حال برگشته و سهاتو دو دستی تقدیم آقای رکب زن میکینی و فردا با چشم گریون جلوی مانیتور میشینی. اینجا با اینکه با رقم بیشتری سهامتو فروختی ولی در اصل شما ضرر کردی. فرض کن پراید خریدی 20 میلیون. سر یه سیاه بازی فروختیش 23 میلیون. یه هفته بعد پراید میشه 27 میلیون. شما سود کردی یا ضرر؟؟ :ws52: (فکر میکنی سود کردی؟! :vahidrk:)

نگران رقم تریلیون نباش که از کجا میاد. پیدا میشه!. مثلا 20 نفر که سرمایه بالای 10 میلیارد دارن با هم هم دست میشن و هر کدومشون یه تیم 20-30 نفری از سرمایه دارارن چند میلیاردی دارن و با یه هماهنگی کوچیک رکبشون رو پیاده میکنن و خاک بر سر شما خواهند ریخت.

این یک مثال خوش بیننانشه...

گاهی اوقات در حال تماشای افزایش قیمت سهام شرکتی هستی و خودتو آماده خرید میکنی. در یک رکب زنی حرفه ای حس میکنی که وقتشه الان بخری و میخری :gnugghender: و فردا میبینی که یه ضرر تپل 10 درصدی در 24 ساعت کردی. :icon_pf (34): چرا که اون سرمایه گذاره رکب زده بود و همون لحظه که تو حس کردی وقت خریده همون لحظه ای بود که سرمایه داره سهامشو چبونده بهت. چون اوج قله افزایش قیمت بود. و شما برای اینکه خیلی ضرر نکنی 3 یا 4 روز بعد با 20 درصد ضرر تصمیم به فروش سهام میگیری و رکب سوم رو می میخوری و سرمایه داره دوباره سهام رو از چنگت در میاره و میبینی این دفعه قیمت از اونچه که تو هم خریده بودی بالا تر رفته. :sad0:

اما نمیدونم این بورس چه جامعه سیاه و تیره اییه که این اتفاقا تو اولین روز اتفاق نمیافته..!:w58:

اوایل یه حال 10 -15 درصدی بهت میده و شما اونجاس که حس میکنی اگه به جای 1 میلیون تومن 5 میلیون تومن پول داشتی الان 750,000 سود برده بودی و این تصمیم خوشگل رو میگیری و پول بیزبون رو میاری تو کارگزاری که آقا من یک بورس من bursMAN حرفه ی خواهم شد.

و این بار با شکست 10 -15 درصدی 750,000 تقدیم رکب زن بزرگ میکنی.

نبض بازار بورس ایران در حال حاضر یعنی بهار سال 95 در دست امریکاست. این آقای امریکا تحریم میکنه سهام بالا میره.. تحریم رو بر میداره سهام بالا میره... میگه بالا چست ابروهه سهام بالا میره.. میگه بالا چشت ابرو نیست سهام بالا میره.

پس کی پایین میاد؟! :ws38:

جواب: وقتی که تو خریدی. :w58:

در بورس حداکثر ضرر در یک معامله 60 درصده و من تا بحال بیشتر از این ندیدم. و حداکثر سود در این معامله هم 300 درصده و به ندرت بیشتر از این دیدم.

من میدونم این آماری که من دادم به نظرت یه آمار خیلی خوبه و من بایستی این حرکتو سرت کنم :vahidrk: که نتونسی بفهمی که این آمار، آمار خوبی نیست.

من با 500 هزار وارد بورس شدم و بعد از مدتی 50 هزار تومن سود کردم و تصمیم گرفتم که 1500 دیگه اضاف کنم و وقتی شدم 2 میلیون سر یک سهام 400 هزار ضرر کردم. اما بعدش تونستم به 1800 برسم و پولم رو بکشم بیرون و یه سهام 200 هزار تومنی هم داشته باشم. از 3 سال پیش تا بحال هنوز قیمت اون سهام به قیمت خرید من نرسیده و اگر فردا صبح بخوام بفروشمش 150 هزار قیمتشه. :ws44:

تو بورس نباس مغرور بشی :vahidrk:

نباس همه پولتو تخم مرغ بخری :vahidrk:

و نبایس پولی رو ببری به بورس که انتظار از دست دادنش رو نداری :vahidrk:

فقط در یک شرایط موفقی.

اگه بتونی لحظه رکب زنی سرمایه دارارو تشخیص بدی، شما هم میتونی هم پای اونا یه سود تپل کنی. :w02:

البته خوش شانسی حرف اول رو میزنه.

هستن کسایی که چشم بسته سهامی رو میخرن و چشم بسته میفروشن و میفهمن که بیشترین سود ممکن رو کردن. :banel_smiley_4:

این بود انشای من:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• اضافه کردن...