رفتن به مطلب

تو این سایت کسی هست تو بورس تجربه داشته باشه ؟

*Mahla*

ارسال های توصیه شده

یه سوال این صندوق های کارگزاری رو از کجا پیدا کنیم

بعدشم بازم حداقل چقدر ازت میگیرن و سود متوسط شون چقدره

ماهانه بهت پرداخت میکنن یا سالیانه؟

و یه سوال مهم تر

اگه همچین صندوق هایی هست پس چرا ملت همیشه سودجوی ما به طرفش کشیده نمیشن و زیاد بین مردم عامی شناخته شده نیس

درضمن برای من سود خیلی خیلی مهمه برعکس مهلا

سارا جان برای اینکه ما بتونیم وارد معاملات بورس بشیم باید یه کارگزاری رو انتخاب کنیم.این کارگزاری به ما شماره حساب خودش رو میده و ما باید پول خودمون رو به حساب کارگزاری بریزیم. بعد از اینکار ما عضو اون کارگزاری میشیم و میتونیم از طریق کارگزاری، خودمون اقدام به معامله و خریدو فروش سهم کنیم.در واقع کارگزاری نقش واسطه (دلال) رو برای ما انجام میده و هر خریدو فروشی که ما انجام میدیم درصد ناچیزی رو برای خودش بر میداره.مثلا شما به ارزش یک میلیون تقاضای سهام سایپا رو میکنی.کارگزاری شما خریداری میکنی و پورسانت خودش رو بر میداره (مثلا حدود 15هزار تومن)، به همین ترتیب هم شما میتونی بفروشی...

اما هر کارگزاری خودش هیات مدیره و مدیرعامل داره و یه شخص حقوقی محسوب میشه. اونا صرفا به همین پورسانت گرفتن اکتفا نمی کنند بلکه میان از مجموع پولهایی که امثال من و شما گذاشتیم، خودشون هم به عنوان یه شخص حقوقی اقدام به خرید و فروش سهم میکنن...ممکن ضرر کنن0مثل منو شما) و ممکنه سود کنن. اما چون خودشون دستشون توی کار هست و از کارشناسای زبده برخوردارن خیلی خیلی به ندرت اتفاق میفته که خود اونها هم ضرر کنن...

این در مورد حالتی بود که ما خودمون میخوایم معامله کنیم و فقط کارگزاری برای ما نقش واسطه رو داره اما حالت دیگه:

عده ای از آدمها چون تازه کار هستن، یا کمتر اهل ریسک هستن، به جای اینکه خودشون معامله کنن، پول خودشون رو به صندوق اون کارگزاری میسپارن.. میزان سودی که کارگزاری به شما میده بستگی به این داره که چقدر اون کارگزاری خودش در خریدو فروش سهم موفق عمل کرده باشه و چقد خوب سود کرده باشه..به میزان سودی که خودشون کردن اونها به شما سود میدن..گفتم سال 89 چون بورس ایران خیای رونق پیدا کرد(که بیشتر کاذب بود) همه کارگزاریها خیلی خوب سود دادند. اینکه چرا مردم اینکار رو انجام نمیدن چون هنوز خیلی توی ایران جا نیفتاده، تبلیغات بانکها این اجازه رو نمیده و دولت بیشتر دوست داره که بجای اینکه کارگزاریهای خصوصی خودشون سود کنن، مردم خوشون سرمایه رو وارد بازار کنن. اما سارا جان سودی که یه کارگزاری میتونه به ما بده خیلی خیلی بیشتر از پول خوابوندن توی بانکها هست..واسه همین بانکهای دولتی یا خصوصی سعی می کنن جلوی تبلیغات صندوق های سرمایه گذاری رو بگیرن...راستی هر وقت پولت رو خواستی اگه اشتباه نکنم ظرف 72 ساعت بدون اینکه ازش چیزی مثل بانکها کسر کنن بهت عودت میدن...

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سارا جان برای اینکه ما بتونیم وارد معاملات بورس بشیم باید یه کارگزاری رو انتخاب کنیم.این کارگزاری به ما شماره حساب خودش رو میده و ما باید پول خودمون رو به حساب کارگزاری بریزیم. بعد از اینکار ما عضو اون کارگزاری میشیم و میتونیم از طریق کارگزاری، خودمون اقدام به معامله و خریدو فروش سهم کنیم.در واقع کارگزاری نقش واسطه (دلال) رو برای ما انجام میده و هر خریدو فروشی که ما انجام میدیم درصد ناچیزی رو برای خودش بر میداره.مثلا شما به ارزش یک میلیون تقاضای سهام سایپا رو میکنی.کارگزاری شما خریداری میکنی و پورسانت خودش رو بر میداره (مثلا حدود 15هزار تومن)، به همین ترتیب هم شما میتونی بفروشی...

اما هر کارگزاری خودش هیات مدیره و مدیرعامل داره و یه شخص حقوقی محسوب میشه. اونا صرفا به همین پورسانت گرفتن اکتفا نمی کنند بلکه میان از مجموع پولهایی که امثال من و شما گذاشتیم، خودشون هم به عنوان یه شخص حقوقی اقدام به خرید و فروش سهم میکنن...ممکن ضرر کنن0مثل منو شما) و ممکنه سود کنن. اما چون خودشون دستشون توی کار هست و از کارشناسای زبده برخوردارن خیلی خیلی به ندرت اتفاق میفته که خود اونها هم ضرر کنن...

این در مورد حالتی بود که ما خودمون میخوایم معامله کنیم و فقط کارگزاری برای ما نقش واسطه رو داره اما حالت دیگه:

عده ای از آدمها چون تازه کار هستن، یا کمتر اهل ریسک هستن، به جای اینکه خودشون معامله کنن، پول خودشون رو به صندوق اون کارگزاری میسپارن.. میزان سودی که کارگزاری به شما میده بستگی به این داره که چقدر اون کارگزاری خودش در خریدو فروش سهم موفق عمل کرده باشه و چقد خوب سود کرده باشه..به میزان سودی که خودشون کردن اونها به شما سود میدن..گفتم سال 89 چون بورس ایران خیای رونق پیدا کرد(که بیشتر کاذب بود) همه کارگزاریها خیلی خوب سود دادند. اینکه چرا مردم اینکار رو انجام نمیدن چون هنوز خیلی توی ایران جا نیفتاده، تبلیغات بانکها این اجازه رو نمیده و دولت بیشتر دوست داره که بجای اینکه کارگزاریهای خصوصی خودشون سود کنن، مردم خوشون سرمایه رو وارد بازار کنن. اما سارا جان سودی که یه کارگزاری میتونه به ما بده خیلی خیلی بیشتر از پول خوابوندن توی بانکها هست..واسه همین بانکهای دولتی یا خصوصی سعی می کنن جلوی تبلیغات صندوق های سرمایه گذاری رو بگیرن...راستی هر وقت پولت رو خواستی اگه اشتباه نکنم ظرف 72 ساعت بدون اینکه ازش چیزی مثل بانکها کسر کنن بهت عودت میدن...

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

مرسی داداشی بابت توضیح کاملت

ولی یه سوال دارم

فرض کنید من x تومن دادم دست این صندوق های سرمایه گزاری

و اونم بهم y تومن به عنوان سود داد خب من الان ازکجا بفهمم این مقدارy مقدار واقعیه

درواقع سوالم اینه کار این صندوق های کارگزاری چقدر شفافه

مثلا وقتی کسی پولشو بانک میزاره اون بانک از اول طبق قانون از قبل نوشته شده میگه سود سالیانه اینقدر و غیره

ولی اینجا اون طور که من برداشت کردم میزان سود متغیره و بالا پایین داره

خب اینجوری من مشتری ازکجا بدونم سرم کلاه نرفته

• Like 4
لینک به دیدگاه
مرسی داداشی بابت توضیح کاملت

ولی یه سوال دارم

فرض کنید من x تومن دادم دست این صندوق های سرمایه گزاری

و اونم بهم y تومن به عنوان سود داد خب من الان ازکجا بفهمم این مقدارy مقدار واقعیه

درواقع سوالم اینه کار این صندوق های کارگزاری چقدر شفافه

مثلا وقتی کسی پولشو بانک میزاره اون بانک از اول طبق قانون از قبل نوشته شده میگه سود سالیانه اینقدر و غیره

ولی اینجا اون طور که من برداشت کردم میزان سود متغیره و بالا پایین داره

خب اینجوری من مشتری ازکجا بدونم سرم کلاه نرفته

من داداش کسی نیستم...:ws3:خودم دو تا خواهر دارم:w16:

کارگزاری ها حسابرس دارن عزیز من..از طرف سازمان بورس انتخاب میشن..ذی حساب دارن.. سازمان حسابرسی و دیوان محاسبات ناظر میفرسته... بابت این چیزا کامل خیالت راحت..صورت حساب سود و زیان مشخصه...:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من داداش کسی نیستم...:ws3:خودم دو تا خواهر دارم:w16:

کارگزاری ها حسابرس دارن عزیز من..از طرف سازمان بورس انتخاب میشن..ذی حساب دارن.. سازمان حسابرسی و دیوان محاسبات ناظر میفرسته... بابت این چیزا کامل خیالت راحت..صورت حساب سود و زیان مشخصه...:icon_gol:

ولی اینجا همه داداشی من هستن :ws3:

باشه هرچند اصلا واسم قابل قبول نیس این مملکت قانون داشته باشه اونم چی بوووووووووورس

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه سوال این صندوق های کارگزاری رو از کجا پیدا کنیم

بعدشم بازم حداقل چقدر ازت میگیرن و سود متوسط شون چقدره

ماهانه بهت پرداخت میکنن یا سالیانه؟

و یه سوال مهم تر

اگه همچین صندوق هایی هست پس چرا ملت همیشه سودجوی ما به طرفش کشیده نمیشن و زیاد بین مردم عامی شناخته شده نیس

درضمن برای من سود خیلی خیلی مهمه برعکس مهلا

من با یه کارشناس بورس دارم کار می کنم

اصلا اعتماد هم به این کارگزارا ندارم همشون با رابطه کار می کنن یا وارد نیستن

من 5 میلیون سرمایه گزاشتم دارم ماهیانه 800/000 تومان برداشت می کنم همه معامله هامو هم این کارشناس انجام میده.همینی که توی این سایتی که معرفی کردم سیگنال میفرسته....

همه ارزی رو هم کار می کنه هیچ کس و هیچ جا نمی تونه همچین سودی بهتون بده

خودم کار کردم و سودی نکردم تصمیم گرفتم همین کار و بکنتم خیلی هم خوبه تضمین هم گرفتم که سرمایم از بین نره

• Like 3
لینک به دیدگاه
من با یه کارشناس بورس دارم کار می کنم

اصلا اعتماد هم به این کارگزارا ندارم همشون با رابطه کار می کنن یا وارد نیستن

من 5 میلیون سرمایه گزاشتم دارم ماهیانه 800/000 تومان برداشت می کنم همه معامله هامو هم این کارشناس انجام میده.همینی که توی این سایتی که معرفی کردم سیگنال میفرسته....

همه ارزی رو هم کار می کنه هیچ کس و هیچ جا نمی تونه همچین سودی بهتون بده

خودم کار کردم و سودی نکردم تصمیم گرفتم همین کار و بکنتم خیلی هم خوبه تضمین هم گرفتم که سرمایم از بین نره

ینی خودت هیشکار نمیکنی ؟ :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ینی خودت هیشکار نمیکنی ؟ :hanghead:

اوایل خودم کار می کردم نتیجه ای نگرفتم الان دادم به کسی خیلی نتیجه خوبی داره:ws3:

چه کاریه من خودم کار کنم وقتی دارن به این خوبی واسم کار می کنن:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوایل خودم کار می کردم نتیجه ای نگرفتم الان دادم به کسی خیلی نتیجه خوبی داره:ws3:

چه کاریه من خودم کار کنم وقتی دارن به این خوبی واسم کار می کنن:a030:

بیا مارو هم یه جا بند کن :whistle:

اگه رشتم اقتصاد نبود منم مثل شما سرمایمو دست کسی میدادم که بتونه برام استفاده کنه و سود بده بهم ... اما هدف همون تجربه ست :دی:thk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بیا مارو هم یه جا بند کن :whistle:

اگه رشتم اقتصاد نبود منم مثل شما سرمایمو دست کسی میدادم که بتونه برام استفاده کنه و سود بده بهم ... اما هدف همون تجربه ست :دی:thk:

شما که می خوای تجربه به دست بیاری:w16:

باتجربه که شدی میایم پیشت برای سرمایه گذاری:a030:

البته سرمایه رو دست هر کسی نمیشه داد:ws46:

لینک به دیدگاه
شما که می خوای تجربه به دست بیاری:w16:

باتجربه که شدی میایم پیشت برای سرمایه گذاری:a030:

البته سرمایه رو دست هر کسی نمیشه داد:ws46:

:w36:

اوهوم... گرگ زیاده تو بازار :دی:thk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما هم سعی کن گرگ باشی ولی نه اینکه گوسفند ها رو بخوری بلکه به خاطر اینکه گرگ های دیگه نخورنت:a030:

خب من میخوام خرس باشم :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا؟:jawdrop:

فک کنم منظورم یوزپلنگ بود :ws52:

.......................

به نظرت میشه به این سرمایه گذاری های اینترنتی اعتماد کرد؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
فک کنم منظورم یوزپلنگ بود :ws52:

.......................

به نظرت میشه به این سرمایه گذاری های اینترنتی اعتماد کرد؟

نه نمیشه....

تو ایران اینترنت جایی برای پول درآوردن نیست....

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب گفتیم که برو فعلا اطلاعات جمع کن و تجربه بورس رو بدست بیار:ws37:

باوشه:girl_in_dreams:

در حال حاضر همینکارو میکنم :girl_in_dreams:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...
  • 4 هفته بعد...

• اضافه کردن...