El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به نظرتون بهشت چه جور جاییه؟ چه امکاناتی داره؟ به نظرتون رودخونه شیر کاکائو ارزش اینهمه خوش نگذروندن تو زندگیو داره؟ واسه خانما که فقط انگیزشون شیر کاکائو هست ؛ و البته یه باغه خوشگل با حیوونای دوس داشتنی واسه مردا هم حوریا 6 تا 6 تا که هرچی دستور بدی اطاعت میکنن ، با شیر کاکائو نه نتی ؛ نه صفا سیتی ، نه قلیون ، نه مخ زدن دختر همسایه ، نه پیتزا ، نه موبایل ، نه ایکس باکس ، نه پیشرفت ، نه کل کل ، نه فینال لیگ قهرمانان اروپا ، نه تظاهرات ، نه غر غر کردن ، نه تکنولوژی های جدید ، و نه خیلی گناهای لذت بخش ؛ تا ابد حوری و شیر کاکائو یعنی به فکر خدا چیزای جذابتری نرسیده؟:icon_pf (34): خدایی چند درصد باور دارین بهشت و جهنمی هست؟ 12 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ من ب شخصه :دی اعتقاد ندارم ک بعد از مرگ ب بهشت / جهنم برم این چیزا نیازای خیلی ابتداییه ب نظرم واسه دل خوش کردن مردم قرن های قبل خوب بود ک جذابیت خاصی نداشت زندگی تو زمین ولی الان همه جور تفریح و حوری های متنوع با امکانات زیاد :دی میوه های سرتاسر دنیا و خلاصه همه چیزی ک تو بهشت وعدشو دادن هست چ کاریه وقتی تو این دنیا همش هست ازشون استفاده نکنیم و خودمونو محروم کنیم ک شاید بریم جای دیگه و مجانیشو استفاده کنیم ! 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ حتی دیگه منهتنی نیست که آرزوی دیدنشو داشته باشیم نیویورک رو هم خراب میکنن جاش جنگل میسازن با رودخونه شیر موزو شیر کاکائو اسمشم میزارن بهشت برین نیویورک که خوشگلتر بود 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اولا برای بانوان مومنه ، در بهشت غلمان هست،الکی سیاه نمایی نکنید در بهشت چیزی برای بانوان مومنه نیست. :zadan: ثانیا من عاشق شیر و عسل جاری در جوب هستم،اینکه سیستم لوله کشی نیست و کاملا سُنتی باید کنار رودخانه خم بشی و شیر عسل بخوری خیلی معنویه. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ثالثا،بهشت را به بها دهند نه به بهانه..... چه بهایی میخواهید در این دنیا پرداخت کنید تا بهشت گیرتان بیاید. 12 لینک به دیدگاه
nezami 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سلام. من آدم خيلي معتقدي نيستم ولي اينو هميشه باور دارم كه خدا انقدر بزرگ و بخشندس كه تا اونجا كه بتونه بنده هاشو ميبخشه و ميفرستتشون بهشت در ضمن بنظر من هر كسي بهشت مخصوص خودشو داره يعني خدا هر كسيو تو جايي با امكاناتي كه ميخواد قرار ميده كه بهش ميگن بهشت . من به اون بهشت و جهنمي كه ديگران ميگن اعتقاد ندارم لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ من شنيدم كه ميگن بهشت و جهنم بيشترش تو همين دنياس :JC_thinking: ولي كلا هنوز به هيچ نتيجه اي نرسيدم!! 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اولا برای بانوان مومنه ، در بهشت غلمان هست،الکی سیاه نمایی نکنید در بهشت چیزی برای بانوان مومنه نیست. :zadan: ثانیا من عاشق شیر و عسل جاری در جوب هستم،اینکه سیستم لوله کشی نیست و کاملا سُنتی باید کنار رودخانه خم بشی و شیر عسل بخوری خیلی معنویه. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ثالثا،بهشت را به بها دهند نه به بهانه..... چه بهایی میخواهید در این دنیا پرداخت کنید تا بهشت گیرتان بیاید. غلامان سیاه ؟ نوامیسمون رو بدیم دست غلامان سیاه؟ من تو عمرم 2 قاشق عسل نخوردم ، میخوام چیکار اقیانوس عسل رو؟ من هزار تومن هم بها نمیدم به رودخونه های شیرکاکائو 7 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ نظر من به خيام نزديكتره نقدو ول نميكنم نسيه رو بچسبم 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ من شنيدم كه ميگن بهشت و جهنم بيشترش تو همين دنياس :jc_thinking:ولي كلا هنوز به هيچ نتيجه اي نرسيدم!! پس این که گفتن رودخونه های شیرکاکائو و حوری و غلامان سیاه هیکلی چی؟ 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر منو دیگر کارشناسا :دی اگه بهشت و جهنمی باشه تو همین دنیاست ! این تاپیکو دیدم اولین چیزی که به ذهنم رسید اون اهنگ پرواز همای بود که میگفت " بهشت همان ناکجاست , بهشت همان ناکجاست ... . بهشت خوبیش اینه که تونسته طرز فکر خیلی از مردما رو در طول تاریخ تغییر بده و به سمت ادم شدن بیشتر بکشونه ! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ غلامان سیاه ؟ نوامیسمون رو بدیم دست غلامان سیاه؟ غلام چیه بی بصیرت !!!! :zadan: غلمان ها ، جوانانی برومند و رشید با اندامی از جنس مرمر و بلور هستند که حتی به بعضی از مردان مومن هم به عنوان ولیمه داده میشوند. اما وظیفه اصلیشان هدیه به مومنات است. 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ منظورتون از اینکه تو این دنیاست یعنی چی؟ یعنی باور دارین همه آدمای بد سزای اعمالشون رو تو همین دنیا میبینن ؛ و آدمای خوب هم پاداش میگیرن؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ غلام چیه بی بصیرت !!!! :zadan: غلمان ها ، جوانانی برومند و رشید با اندامی از جنس مرمر و بلور هستند که حتی به بعضی از مردان مومن هم به عنوان ولیمه داده میشوند. اما وظیفه اصلیشان هدیه به مومنات است. اوووو چه دین کاملی ، فکر همه چیو کرده ، فقط من موندم چرا س.ک..س تو این دنیای رئال ممنوع و مضر هست اما دنیایی که وعدش رو بهمون دادن کلهم حوری و غلامانو ولیمه هست ، تو این چرا عشق بین 2 نوجوان 17 ساله کناه هست ولی تو اون دنیا گروهی هست و یه دونی اسی هستو 6 تا حوری؟ چرا این دنیا باید گریه کنیم تا اون دنیا بخندیم؟ چرا تضمینی وجود نداره برای موجود بودن جهان بعدی؟ البته این سئوالا از تو نیستا ، از علمای دین هست البته همش رو با سفسته جواب میدن 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اوووو چه دین کاملی ، فکر همه چیو کرده ، فقط من موندم چرا س.ک..س تو این دنیای رئال ممنوع و مضر هست اما دنیایی که وعدش رو بهمون دادن کلهم حوری و غلامانو ولیمه هست ، تو این چرا عشق بین 2 نوجوان 17 ساله کناه هست ولی تو اون دنیا گروهی هست و یه دونی اسی هستو 6 تا حوری؟ چرا این دنیا باید گریه کنیم تا اون دنیا بخندیم؟ چرا تضمینی وجود نداره برای موجود بودن جهان بعدی؟ البته این سئوالا از تو نیستا ، از علمای دین هست البته همش رو با سفسته جواب میدن في الواقع سفسطه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ في الواقع سفسطه یاد حسنا بخیر 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اونجا تبعیض ....ای خدا به مردان حوریه وعده دادند به زنان غلام......... همه جا مردا باید خوش باشند 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ یاد حسنا بخیر آخخیی حسنا 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اوووو چه دین کاملی ، فکر همه چیو کرده ، فقط من موندم چرا س.ک..س تو این دنیای رئال ممنوع و مضر هست اما دنیایی که وعدش رو بهمون دادن کلهم حوری و غلامانو ولیمه هست ، تو این چرا عشق بین 2 نوجوان 17 ساله کناه هست ولی تو اون دنیا گروهی هست و یه دونی اسی هستو 6 تا حوری؟ چرا این دنیا باید گریه کنیم تا اون دنیا بخندیم؟ چرا تضمینی وجود نداره برای موجود بودن جهان بعدی؟ البته این سئوالا از تو نیستا ، از علمای دین هست البته همش رو با سفسته جواب میدن اون دنیا یه دنیای کامله و انسانهای کامل درون وارد میشند!!! !با ادمای اینجا که قابل مقایسه نیست!!! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ یادش بخیر دیشب بادوستان در همین مورد حرف می زدیم و کلی هم خندیدیم. یکی از دوستام گفت بیا بریم یه کیلو سیب بخرم بشین زیر درخت بخور اگه بعد تموم شدن از هرچی سیب حالت بهم نخورد هرچی مخوای بگو. حالا چه برسه که اونجا همیشه میوه بخوری و با حوری ها بگردی که آخرش چی بشه؟ یه روذ ،دوروز ،یه هفته، ده روز چقد میشه این همه زندگیه تکراری و بدون هیجان رو تحمل کرد. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ یه کتابی بود دوسال پیش خوندم یه حاجی میمیره میره بهشت زنشو با چن تا غلمان می بینه یه جا هم با خیام رو به رو میشه پیامبر رو هم می بینه که مثل ......... هر روز میره مسجد و بلال هم از بس اذون گفته گلوش پاره شده اسمش یادم نیس خیلی خوب بهشت رو توصیف کرده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده