Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این شتریه که درخونه هر کسی ممکنه بخوابه تا تو باشی دیگه اینقدر اتاقا رو داخ نکنی موافقم پس تا اینجا یوحنا 4 رای ! تصویب شد. تاپیک اتاق شیشه ای یوحنا باز شد 2 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ برید کشکتون رو بسابید ! اگه جای این همه اسپم برا یوحنا تبلیغ میکردی خودتم به اون رای میدادی یوحنا میرفت تو اتاق:167::w00: 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگه جای این همه اسپم برا یوحنا تبلیغ میکردی خودتم به اون رای میدادی یوحنا میرفت تو اتاق:167::w00: من اینقده مظلومم 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من اینقده مظلومم من حاضرم به جای تو برم اتاق شیشه ای:icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من حاضرم به جای تو برم اتاق شیشه ای:icon_pf (17): الهی فدات شم آرمین جان محمد داوطلب داریم البته بعد از یوحنا 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ الهی فدات شم آرمین جان محمد داوطلب داریم البته بعد از یوحنا پس دیگه یوحنا شد؟؟؟؟ به سلامتی... صلواتی محمدی پسند ختم کنید. کی شروع میشه اتاق شیشه ای یوحنا؟؟؟:167: 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من حاضرم به جای تو برم اتاق شیشه ای:icon_pf (17): پیمان چقد بهت رشوه داده که بیای اینجا فدا کاری؟ میخوای اسم گروهتون رو بذاری پیماسترانگ؟ 5 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پیمان چقد بهت رشوه داده که بیای اینجا فدا کاری؟ میخوای اسم گروهتون رو بذاری پیماسترانگ؟ تکنولوژی گذاشتن آهنگ تو پروفایل رو بهم منتقل کرده 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پیمان چقد بهت رشوه داده که بیای اینجا فدا کاری؟ میخوای اسم گروهتون رو بذاری پیماسترانگ؟ تکنولوژی گذاشتن آهنگ تو پروفایل رو بهم منتقل کرده ما اینیم دیگه خرابه رفیق 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آرمین تو میخوای داوطلب بشی تو تاپیک آشنایی با اتاق شیشه ای و درخواست برای حضور در اتاق شیشه ای بگو. اینجا واسه انتخاب یه نفره غیر از خودمون. فعلاً هم که پیمان باید خودشو آماده کنه داشت نقشه میکشید که این تاپیک یه جورایی برداشته بشه بعد از انتخاب فرناز ولی نمیدونست خودش نفر بعدیه 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آرمین تو میخوای داوطلب بشی تو تاپیک آشنایی با اتاق شیشه ای و درخواست برای حضور در اتاق شیشه ای بگو. اینجا واسه انتخاب یه نفره غیر از خودمون. فعلاً هم که پیمان باید خودشو آماده کنه محمد رای ها رو شفاف بنویس، اینقد هم توطئه نکن ! یوحنا یه رای داشت، سپیده و آرمین و من هم بهش رای دادیم شد 4 تا، من 3 تام داشت نقشه میکشید که این تاپیک یه جورایی برداشته بشه بعد از انتخاب فرناز ولی نمیدونست خودش نفر بعدیه چقد هم همتون گوش کردید ! 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد رای ها رو شفاف بنویس، اینقد هم توطئه نکن ! یوحنا یه رای داشت، سپیده و آرمین و من هم بهش رای دادیم شد 4 تا، من 3 تام چقد هم همتون گوش کردید ! پیمان در نرو رای منم به خودته باید حتما بیای که بازجویی شی:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این شتریه که درخونه هر کسی ممکنه بخوابه تا تو باشی دیگه اینقدر اتاقا رو داخ نکنی یه بار که بری اون تو میفهمی چقدر جواب دادن به سوالا سخته دیگه نمیای اونقدر سوال بپرسی تازه نگران نباش خودم هم اتق تو داخ میکنم هم براش تبلیغ میکنم:ws28: خونه ما در نداره شترا دوست ندارن بیان جلو خونه ما برید کشکتون رو بسابید ! شوما برو یه صندلی راحت بساز که باید بشینی ساعت ها به سوال جواب بدی موافقم پس تا اینجا یوحنا 4 رای ! تصویب شد. تاپیک اتاق شیشه ای یوحنا باز شد لطفا بروید کشکتون رو بسابید اگه جای این همه اسپم برا یوحنا تبلیغ میکردی خودتم به اون رای میدادی یوحنا میرفت تو اتاق:167::w00: :icon_razz::icon_razz:سپیده میکشمتاااااااااااااااااااااا:icon_razz: من اینقده مظلومم اگه تو مظلومی مظلوم بره کجا الهی فدات شم آرمین جان محمد داوطلب داریم البته بعد از یوحنا :icon_razz::icon_razz::icon_razz: پس دیگه یوحنا شد؟؟؟؟به سلامتی... صلواتی محمدی پسند ختم کنید. کی شروع میشه اتاق شیشه ای یوحنا؟؟؟:167: نوبت شما هم میشه برادر:icon_razz: پیمان چقد بهت رشوه داده که بیای اینجا فدا کاری؟ میخوای اسم گروهتون رو بذاری پیماسترانگ؟ زنده باد مامی:flowerysmile: محمد رای ها رو شفاف بنویس، اینقد هم توطئه نکن ! یوحنا یه رای داشت، سپیده و آرمین و من هم بهش رای دادیم شد 4 تا، من 3 تام فقز من یدونه رای داشتم اونم خوده سپیده بود:icon_razz: کسی دیگه ای رای نداده تازه تو الان 5 تا رای داری من یکی پیمان در نرو رای منم به خودته باید حتما بیای که بازجویی شی:flowerysmile: ایوللللللللللللللللللللل ستاره:w31: 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پیمان در نرو رای منم به خودته باید حتما بیای که بازجویی شی:flowerysmile: اگه من راپورت شوما یکی رو ندادم ! به مرد غریبه رای می دی تازه شدیم 4 به 4 با یوحنا ! همه جا مرسومه که رییس از مدیراش حمایت می کنه ! لذا تاپیک اتاق شیشه ای یوحنا باز شد ! 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چی چی 4 به 4:w00: من یدونه بیشتر ندارم تویی که شدی 4تا 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چی چی 4 به 4:w00:من یدونه بیشتر ندارم تویی که شدی 4تا خیر 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ الکی بحث نکنید هردوتون باید بیاید البته اول پیمان چون هی داره جیم میشه 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ الکی بحث نکنید هردوتون باید بیاید البته اول پیمان چون هی داره جیم میشه من فقط اسمم بد در رفته ! به خدا 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خیر بلی الکی بحث نکنید هردوتون باید بیاید البته اول پیمان چون هی داره جیم میشه پیمان بلی بنده خیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده