O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ اوریون در حال عبور باش خب اصلا راکد نباش فقط جاده پیچ دار نرو خواهشا :دی بیا از همین کنار پیاده رو صاف برو هیچ کوچه و خیابون و میدونی هم نپیچ ما قبول داریم :دی این هم مصداقش :دی دوستان رئیس اینجا کیه ؟ اوریون قبول مسئولیت کرده ، تا تعطیلات هست قال قضیه رو بکنید :دی زهی خیال باطل. من نمیتونم از پیاده رو برم. میخ داره در ضمن چون هفته ای یه بار دارم میام و از دعوا ها و قهرا و گیس و گیس کشی ها فیض میبرم تا هفته ای دیگر من را نخواهید دید. :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اصن دیگه راه نداره خود اوریون اومده اینجا اعلام آمادگی کرده. مسئول اینجا کیه؟ بیاد صندلی رو راه بندازه؟ لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ کمپین جمع آوری امضا برای نشاندن اوریون در اتاق شیشه ای روی صندلی داغ لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ حاجی ؟ عمو ؟ خانم ؟ رئیس کیه ؟ اریون قبول کرده لطفا سریعتر اتاق رو آماده کنید همه کار و زندگی دارن . سپاس لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اوریون اوریون اوریون :w155: :دی لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اوریون پس کو؟ بابا تعطیلات داره تموم میشه ها لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اوریون تا آخر تعطیلات مسافرته نمیاد. ولی بعد از تعطیلات تا اومد اولین جایی که بیاد باید تاپیک اتاق شیشه ایش باشه. اگه اون موقع نیومدم میاریمش :ws3: شما صاحاب اینجا رو بیارین ببینه اوریون نفر بعدیه بقیش حله لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ شیییییییییییییییییییییییییییره:persiana__hahaha: من نیز موافقت خودم رو اعلام میکنننننننننننننننننننننننننننننننننننم:shad: :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ مسئول اینجا کیه؟ :w00: بیا بگو اوریون نفر بعدیه من امشب خوابم ببره لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ همه با هم: اوریوووووووووووووووووون اوریوووووووووووووووووووووووووووووووووون لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ خب همونطور که از ظواهر امر پیداشت 2 نفر کاندید شدن برای نشستن روی صندلی فوق داغ! سمندون و اوریون خب همونطور که مطلع هستید باید خود کاربر اعلام امادگی بکنه برای نشستن حالا هر کدوم زود تر بیان و موافقت بکنن من تاپیکشو میزنم... :flowerysmile: لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ خدا خیرتون بده هر کدوم باشن ما راضیم جدی کاندید شدن؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ خب همونطور که از ظواهر امر پیداشت 2 نفر کاندید شدن برای نشستن روی صندلی فوق داغ! سمندون و اوریون خب همونطور که مطلع هستید باید خود کاربر اعلام امادگی بکنه برای نشستن حالا هر کدوم زود تر بیان و موافقت بکنن من تاپیکشو میزنم... :flowerysmile: ای بابا اشتباه شدهههههههههه من که کاندید نشدم ..........من خیلی درگیرم:rose: من با شرکت کاربری به نام اوریون :4chsmu1:موافق هستم نه خودم . :persiana__hahaha:با تشکر. لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ خدا خیرتون بده هر کدوم باشن ما راضیم جدی کاندید شدن؟ ای بابا اشتباه شدههههههههههمن که کاندید نشدم ..........من خیلی درگیرم:rose: من با شرکت کاربری به نام اوریون :4chsmu1:موافق هستم نه خودم . :persiana__hahaha:با تشکر. خب پس میمونه تا اریون بیاد و اعلام امادگی بکنه... :flowerysmile: لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ سمندون و اوریون قافیه هم داره ها میگم دو نفره نمیشه رو صندلی بشینین؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ قافیه هم داره هامیگم دو نفره نمیشه رو صندلی بشینین؟ کاناپه نیست که صندلیه... لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ خب پس میمونه تا اریون بیاد و اعلام امادگی بکنه... :flowerysmile: :ws3: دست شما درد نکنه اون قسمتش کار منه :167: فقط اگه منو ندیدین بدونین چی شده :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ فقط اریونننننننننننننننننننن :aghosh: فقط بهم خبر بدین که خیلی کارش دارم :167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده