Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 1. yuhana 2 . Fahim 3 . afa 4 . مبهم 5 . pesare irani 6 . hamid_hisystem 7 . نازگل 8 . royan aria 9 . samaneh66 10 . RezaMTJAME 11 . mim-shimi 12 . setare ariae 13 . rezanassimi 14 . soil-eng 15 . YAGHOT SEFID 16 . salvador 17 . sevda 18 . mr.abooli 19 . eng.esmail 20 . TIRED 21 . معمار67سبز 22 . abie bicaran 23 . pianist 24 . Doctor_Shovan 25 . maryam_k 26 . *Sara* 27 . !ala 28 . Urban Woman 29 . ooraman 30 . vahid2007 31 . afsaneh521 32 . mahnaz.d 33 . sharifi1984 34 . hodaa :jawdrop::jawdrop::jawdrop: اقا من ترغيب شدم برم براي كانديداتوري دور بعدي رياست جمهوري !! یوحنا رای نداده یوحنا رای می دی با نه ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :icon_razz: نگاه می کنییییییییییی.............. (به لهجه پاندای کونگ فو کار بخونش.....) 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ یوحنا رای نداده یوحنا رای می دی با نه ؟؟ نع 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نع مطمئنی پشیمون نمیشی ؟؟؟:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ یوحنا رای نداده یوحنا رای می دی با نه ؟؟ احتیاج به رای یوحنا نیست بذار رای نده حداقل علی فکر کنه یکی طرفدارشه 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ احتیاج به رای یوحنا نیستبذار رای نده حداقل علی فکر کنه یکی طرفدارشه موافقم بزار دلش خوش باشه :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مطمئنی پشیمون نمیشی ؟؟؟:gnugghender: بله بله بابایه بیچاره من که میره تو اتاق بالاخره حالا چه من رای بدم چه ندم احتیاج به رای یوحنا نیستبذار رای نده حداقل علی فکر کنه یکی طرفدارشه :banel_smiley_4:این علی علی که میگی بابامه هاااااااااا باید طرفدارش باشم یا نه موافقم بزار دلش خوش باشه :gnugghender: فهیم جونم کسی تبلیغ اتاق شیشه ای تو رو میکنه خودمم خیالت راحت شما در آینده ای نه چندان دور میری تو اتاق حتی شاید قبل از من 4 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بله بله بابایه بیچاره من که میره تو اتاق بالاخره حالا چه من رای بدم چه ندم :banel_smiley_4:این علی علی که میگی بابامه هاااااااااا باید طرفدارش باشم یا نه فهیم جونم کسی تبلیغ اتاق شیشه ای تو رو میکنه خودمم خیالت راحت شما در آینده ای نه چندان دور میری تو اتاق حتی شاید قبل از من یوحنا جان شما بمون طرف علی اینجوری بهتر هم هست 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ فهیم جونم کسی تبلیغ اتاق شیشه ای تو رو میکنه خودمم خیالت راحت شما در آینده ای نه چندان دور میری تو اتاق حتی شاید قبل از من به همین خیال باشین که من برم اتاق شیشه ای :w16: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اصلا بحث سر ایلیاست پای من رو چرا وسط میکشید :w74: ایلیا : 33 رای نبووووووووووووووووووووود؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ یوحنا رای نداده یوحنا رای می دی با نه ؟؟ اسم منم هست ! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ به همین خیال باشین که من برم اتاق شیشه ای :w16: شما میری با پای خودتم میری:w16: وقتی همه بیان رای بدن بگن فهیم باید بره تو اتاق میری با جان ودل 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلام:dancegirl2: به من گفتن به قاصد حکیم رای بدم 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اصلا کیا کاندید شدن که بخوایم رای بدیم بگین دیگه چه کسایی هستن من شاید بخوام رایم رو عوض کنم ! :wht: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نفر بعدی : قاصدک حکیم جناب ایلیا 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلام:dancegirl2:به من گفتن به قاصد حکیم رای بدم :icon_gol: اصلا کیا کاندید شدن که بخوایم رای بدیمبگین دیگه چه کسایی هستن من شاید بخوام رایم رو عوض کنم ! :wht: اینجا کسی کاندید نمیشه خودت یه نفر رو انتخاب می کنی رای می دی بعدشم اینجا وقتی رای دادی رای دادی دیگه پس دادن رای در کار نیست :guntootsmiley2: نفر بعدی : قاصدک حکیم جناب ایلیا :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اسم منم هست ! زیاد به این لیست ایلیا توجه نکن اسم لیستش لیست سیاهه لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بیچاره حکیم ............. آقا من نمیشناسمش ولی بهش رای میدم 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ فکر کن هر کدوم بیان 10تا سوال هم که بپرسن میشه ..... ایلیا جان گمونم خودت رو باید واسه یه اتاق شیشه ای خیلی دوست داشتنی آماده کنی:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده