قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من اصلاً پشیمون شدم که گفتم ایلیا...... :w00: مگه خودت توی یه تاپیک نگفتی اگه گنه کاری و از این جور چیزا باز آی؟؟؟؟؟؟ اصلاً خودم دوباره میرم اتاق شیشه ای...... چی خیال کردین....... میخواین تا آخر خودم اتاق شیشه ای باشم....... اصلاً هم ملالی نیست داداش...... :w00: عمرنات سدیم و عمران که میدونی چیه عمرنات شهرسازی که اگه کسی بتونه رای منو پس نده..... متاسفم رفيق 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ از همين حالا خودت رو آماده كن واسه صندلي برقي بعدي باز هم اسپم؟؟؟؟:w00::w00::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 1 . yuhana 2 . Fahim 3 . afa 4 . مبهم 5 . pesare irani 6 . hamid_hisystem 7 . نازگل 8 . royan aria 9 . samaneh66 10 . RezaMTJAME 11 . ... اسم منو چرا نوشتی؟؟؟:w00: من هیچ دخالتی تو این شورش نداشتم بوخودا اگر دیشبم گفتم به خودت گفتم نه به فهیم یه صحبت پدر دخملی بود نه بیشتر یوحنا که هنوز رای نداده همینو بگو والا ----------------------------------------------------------------------------------- من به باباییم رای نمیدم آخه خودم نیستم ازش سوال بپرسم بابایی نری تو اتاق تا خودم بیامهااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ تو از كجا پيدات شد ؟؟ با منی؟؟؟؟ اگه با منی باید به عرضت برسونم که هر جا که بی قانونی(اسپم) باشه منم هستم 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 1 . yuhana 2 . Fahim 3 . afa 4 . مبهم 5 . pesare irani 6 . hamid_hisystem 7 . نازگل 8 . royan aria 9 . samaneh66 10 . RezaMTJAME 11 . mim-shimi 12 . setare ariae 13 . rezanassimi 14 . soil-eng 15 . YAGHOT SEFID 16 . salvador 17 . sevda 18 . mr.abooli 19 . eng.esmail 20 . TIRED 21 . 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اسم منو چرا نوشتی؟؟؟:w00:من هیچ دخالتی تو این شورش نداشتم بوخودا اگر دیشبم گفتم به خودت گفتم نه به فهیم یه صحبت پدر دخملی بود نه بیشتر همینو بگو والا ----------------------------------------------------------------------------------- من به باباییم رای نمیدم آخه خودم نیستم ازش سوال بپرسم بابایی نری تو اتاق تا خودم بیامهااااااااااااااااااااااااااا بابايي به دادم برس 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ متاسفم رفيق محو شدن مثل نینجاها که سهله اگه شکلک کل فرم های شائولین رو هم بزاری بازهم همونیه که گفتم...... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بابايي به دادم برس پروفایلها پر از تبلیغات ایلیا کارت ............ شاختش:crystalball: تا شد بشماری خوابت نمی آد تازه بخوابی کابوس می بینی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 1 . yuhana 2 . Fahim 3 . afa 4 . مبهم 5 . pesare irani 6 . hamid_hisystem 7 . نازگل 8 . royan aria 9 . samaneh66 10 . RezaMTJAME 11 . mim-shimi 12 . setare ariae 13 . rezanassimi 14 . soil-eng 15 . YAGHOT SEFID 16 . salvador 17 . sevda 18 . mr.abooli 19 . eng.esmail 20 . TIRED 21 . این لیست اعدامیهای سایت هستن؟؟/ میخواید ما رو یه جا جمع کنید بسوزونید؟؟ نه این کار رو نکنید :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ این لیست اعدامیهای سایت هستن؟؟/میخواید ما رو یه جا جمع کنید بسوزونید؟؟ نه این کار رو نکنید :girl_blush2: با سرب داغ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ با سرب داغ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ با سرب داغ یعنی میخوای سری داغ بریزی توی حلقمون؟؟؟ نه توی حلق نریز بریز توی گوش بهتره 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ با سرب داغ ميخواي منم بيام كمكت تنها نباشي ؟؟؟ تنهايي خسته ميشيا براي فرار از .....تنها راه نجات بود 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ یعنی میخوای سری داغ بریزی توی حلقمون؟؟؟نه توی حلق نریز بریز توی گوش بهتره نه كف پا و بعد روي چشم .. كم كم از پشت گردن ريخته ميشه توي لباس 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 1 . yuhana 2 . Fahim 3 . afa 4 . مبهم 5 . pesare irani 6 . hamid_hisystem 7 . نازگل 8 . royan aria 9 . samaneh66 10 . RezaMTJAME 11 . mim-shimi 12 . setare ariae 13 . rezanassimi 14 . soil-eng 15 . YAGHOT SEFID 16 . salvador 17 . sevda 18 . mr.abooli 19 . eng.esmail 20 . TIRED 21 . معمار67سبز 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بابا ایلیا دیگه احتیاج به تبلیغ نداره که خودش مثه پسر خوب میاد به همه ی سوالا جواب می ده رای گیری نمی خواد من بنا به خواست دوستان اومدم بعدی ایلیا باشه 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بابا ایلیا دیگه احتیاج به تبلیغ نداره کهخودش مثه پسر خوب میاد به همه ی سوالا جواب می ده رای گیری نمی خواد من بنا به خواست دوستان اومدم بعدی ایلیا باشه مليحه ؟؟؟ تو ديگه چرا ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده