Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پیمان اون یه نفری که به یوحنا رای داده بود همون سپیده بود. پس آرا الان اینطوریه: پیمان: 4نفر یوحنا: 3نفر سپیده: 1نفر جالبه که این یه مورد میخواد استثنا بشه و من حال حمایت کردن از مدیرو ندارم 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کدوم سه نفر به من رای دادن؟ 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پیمان اون یه نفری که به یوحنا رای داده بود همون سپیده بود. پس آرا الان اینطوریه:پیمان: 4نفر یوحنا: 3نفر سپیده: 1نفر جالبه که این یه مورد میخواد استثنا بشه و من حال حمایت کردن از مدیرو ندارم نامرد :viannen_38: واسه دور دوم اتاق شیشه ایت، همچین بهت رکب بزنم ! کدوم سه نفر به من رای دادن؟ حالا !! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نامرد :viannen_38: واسه دور دوم اتاق شیشه ایت، همچین بهت رکب بزنم ! حالا !! دیدی تبانیههههههههههه هیچکی غیر سپیده به من رای نداد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پیمان و آرمینم رای دادن دیگه. ولی خیالت راحت باشه نفر بعدی پیمانه. :gnugghender: حالا کو تا دور دوم. من فقط وقتی یوحنا و مهسا نباشن خودم سریع داوطلب میشم 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پیمان و آرمینم رای دادن دیگه. ولی خیالت راحت باشه نفر بعدی پیمانه. :gnugghender: پیمان که رای ش باطله آرمین رو هم خریده بودن فقز میمونه سپیده چونه نزنین دیگه:icon_razz: حالا کو تا دور دوم. من فقط وقتی یوحنا و مهسا نباشن خودم سریع داوطلب میشم شوما مطمئن باش من این دفعه رو از دست نمیدم 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باید یوحنا بره... یا یوحنا یا هیچ کسه دیگه... :w00: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باید یوحنا بره... یا یوحنا یا هیچ کسه دیگه... :w00: :w00:دهه گل بود به سبزه نیز آراسته شد:w74: 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :w00:دههگل بود به سبزه نیز آراسته شد:w74: خب تا حالا همه رو تو فرستادی.الان نوبته خودته 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باید یوحنا بره... یا یوحنا یا هیچ کسه دیگه... :w00: :w00:دههگل بود به سبزه نیز آراسته شد:w74: :ws3::ws3: خرید و فروش چیه ! اینجا همه رای ها مستقله ! آرمین هم نظر واقعیش رو گفت 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فردا هم زمان با بسته شدن اتاق شیشه ای رضا اتاق شیشه ای یوحنا باز میشه. ضمنا مجلس زنانه نیز همزمان در همین مکان برگزار میگردد 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب تا حالا همه رو تو فرستادی.الان نوبته خودته من تازه برا اولین میخوام یکی که پیمان باشه رو بفرستم:w00: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فردا هم زمان با بسته شدن اتاق شیشه ای رضا اتاق شیشه ای یوحنا باز میشه. ضمنا مجلس زنانه نیز همزمان در همین مکان برگزار میگردد بترکی تو! 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بترکی تو! :icon_redface: میخوای من بترکم که یکی از رای هات کم بشه؟؟؟ اصلا نمی ترکم 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :w00: :ws18::ws18: :ws44::ws44: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالا پیمان بره تو اتاق.یوحنا بیرون باشه باهاش کار دارم 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالا پیمان بره تو اتاق.یوحنا بیرون باشه باهاش کار دارم من هستم نگران نباش گلم 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :w00: :ws18::ws18: :ws44::ws44: داد نزن دخلت اومده 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب واسه اتاق شیشه ای بعدی پیمان رای آورد. اتاق شیشه ایش باز میشه. در ضمن رای ها دوباره صفر میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده