hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ من چی بگم آخه از داور بگم از بد شانسی بگم از بی دقتی بگم از اشتباهات مسخره بگم از چی بگم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ من چی بگم آخه از داور بگم از بد شانسی بگم از بی دقتی بگم از اشتباهات مسخره بگم از چی بگم انصافاً امروز دیگه همشون بود. :icon_pf (34): خیلی مسخره بود. کلاً یکی و نصفی حرکت داشت تیم ذوب آهن دوتاش گل شد. اون پنالتی مسخره. اخراج دقیقاً چی بود دیگه اون آخر بازی تنها احتمالش اینه که فحش داده باشه اگه غیر اون باشه بهتره چند هفته دیگه بره استراحت فغانی، زود بود برگشتنش نه پنالتی پرسپولیس پنالتی بود نه پنالتی ذوب آهن. یعنی رسماً ترکونده بود دقت بازیکنا هم دیگه اوجش بود. این همه موقعیت فقط یه گل؟ آخه مگه میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ خداشاهده اگه تو ورزشگاه میبودم میرفتم وسط داورو میزدم....لعنت به بدشانس.......اَه اَه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ انصافاً امروز دیگه همشون بود. :icon_pf (34):خیلی مسخره بود. کلاً یکی و نصفی حرکت داشت تیم ذوب آهن دوتاش گل شد. اون پنالتی مسخره. اخراج دقیقاً چی بود دیگه اون آخر بازی تنها احتمالش اینه که فحش داده باشه اگه غیر اون باشه بهتره چند هفته دیگه بره استراحت فغانی، زود بود برگشتنش نه پنالتی پرسپولیس پنالتی بود نه پنالتی ذوب آهن. یعنی رسماً ترکونده بود دقت بازیکنا هم دیگه اوجش بود. این همه موقعیت فقط یه گل؟ آخه مگه میشه؟ خدایی موقعیت ها فک کنم 15 به 2 بود کلا تو قوطی بودن! توپ خورده به پهلوی بنگر پنالتی گرفته! مگه داریم آخه! کارت دومش رو اول نداد یه چیزی گفت فک کنم تو مایه های اینکه زود بازی رو شروع کن اونم کارت داد اینم شاکی شد آی فحش میدادا خدایی دیکارمو تو زمین بود 6 تا میزد نمیدونم اینا چرا نمیزدن کلی زور میزدن دروازه خالی میزدن اوت 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ خداشاهده اگه تو ورزشگاه میبودم میرفتم وسط داورو میزدم....لعنت به بدشانس.......اَه اَه منم اگه بودم با هم میرفتیم ولی حیف نبودیم لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ منم اگه بودم با هم میرفتیمولی حیف نبودیم بخدا....... حضرت عباسی دارم میترکم....نمیدونم چیکار..... لعنتی لعنتی ......وای خدااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ تبریییییییییییییییییییییییییک پرسپولیس (منهای سوشا) عالییییی بود امروز :hapydancsmil: بنده خدا استقلالیا دیگه 4 هم نمیتونن نشون بدن میگفتن 4 تا بازی پشت سر هم (بدون در نظر گرفتن مساویا) بردیم، الانم 4 تا بازی این شکلی هست که دارن می بازن ولی فکر کنم امشب نماز شکر به جا بیارن که دوباره 6 تایی نشدن. خیلی پتانسیل 6 تایی شدنشون بود امروز 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ الان خیلی خوشحالییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ والا ک چی بردید ک بردید... والا فدا سرمون... پنالتی میزدید باووووووو خخخخخخخخخ اونم ک نتونستید... والا... پرفسور سمعی اونجا بودن ما خواستیم شادی شمارو ببینن...والا 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ الان خیلی خوشحالییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ والا ک چی بردید ک بردید... والا فدا سرمون... پنالتی میزدید باووووووو خخخخخخخخخ اونم ک نتونستید... والا... پرفسور سمعی اونجا بودن ما خواستیم شادی شمارو ببینن...والا نه عذا گرفتیم برای قشنگی...... اوه اوه نمیدونستم استقلالی هستی روزت سیاهه ببین دیگه از عدد چهار اینا حرف نزنید من به استقلالی ها پیشنهاد کردم از کلمه بوق به جای عددهای 4 - 6 و 10 استفاده کنن برای شمارش.....:ws28: بطور مثال میخوان بگن 7234 باید بگن هفت هزار و دویست و سی و بووووووق و مثال دیگر: 65478 باید بگن بوق پنچ هزار و بوق هفت صد و هشت 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ نه عذا گرفتیم برای قشنگی...... اوه اوه نمیدونستم استقلالی هستی روزت سیاهه ببین دیگه از عدد چهار اینا حرف نزنید من به استقلالی ها پیشنهاد کردم از کلمه بوق به جای عددهای 4 - 6 و 10 استفاده کنن برای شمارش.....:ws28: بطور مثال میخوان بگن 7234 باید بگن هفت هزار و دویست و سی و بووووووق و مثال دیگر: 65478 باید بگن بوق پنچ هزار و بوق هفت صد و هشت اصن خوشم نمیاد سر این چرت و پرتا با کسی بحث کنم.... شماام بفرما برو باشگاه واس"....." آفرین داداش خوبم. باریک الله 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ منم به نوبه خودم این مصیبت وارده رابه تمام استقلالیها تبریک عرض می کنم:ws28::ws28::ws28::ws28:ببخشیددیرشد گذاشتم درآرامش به خودتان فکرکنید 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اصن خوشم نمیاد سر این چرت و پرتا با کسی بحث کنم.... شماام بفرما برو باشگاه واس"....." آفرین داداش خوبم. باریک الله هیس، ششتقچارلیا فریاد نمیزنن 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ جمع کنید باو:| اولا که دوتا پنالتی برا استقلال نگرفتن که اصلا نتیجه به کل عوض میشد یه نفر از پیروزی باید اخراج میشد که نشد و اینکه کلی موقعیت خراب کردن و پنچولتون میکردیم 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تا چند وقت پیش روشون نمیشد حرف بزنن ته چاه بودن صداشون بالا نمیومد دیگه نبینم با استقلالی در بیوفتینا لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ جمع کنید باو:|اولا که دوتا پنالتی برا استقلال نگرفتن که اصلا نتیجه به کل عوض میشد یه نفر از پیروزی باید اخراج میشد که نشد و اینکه کلی موقعیت خراب کردن و پنچولتون میکردیم پیروزی نه. پرسپولیس پنالتی دوم گرفته نشده از کجا اومد؟ هرچند اون یکی هم هرکس یه چیزی میگه. اخراجه که فنایی چرت محض گفت. فردوسی پور هم خودش به زحمت جلوی خندشو نگه داشت :ws28: الان یعنی موقعیت های استقلال بیشتر بود؟ پنالتی که گل نشد، یه سیو استثنایی که اون رحمتی نیمه دوم داشت. یه توپ کرنرم، ضربه سر معلوم نشد از کجا رفت تو اوت. استقلالیا خودشونم راضی بودن 4 تا گل بیشتر نخوردن 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ junhn تعداد موقعیت های استقلال بیشتر بود عالم و آدم میدونن فنایی طرفداره پیروزی هستش و اینکه سعی میکنه داوری رو ماست مالی کنه با این حال اون دوتا رو گفت تو محوطه جریمه پیرهن برهانی رو کشیدن و قشنگ یه پنالتی توپ بود برو آمار بازی رو ببین بچه لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ �کری خوانی استقلالی ها بعد از پس گرفتن صدر جدول از پرسپولیس �یه سلامی هم بکنیم به اون پرسپولیسی که همش یه هفته صدر جدول بود، ولی اندازه 59 هفته کری خوند! �الان برو به سازمان لیگ بگو دربی چهارتا به استقلال زدیم.ببین صدررو میده بهتون؟ �پونزده هفته زحمت بکشی از آخر لیگ بیایی اول که باز بری زیر دو تا استقلال؟ خب مریضی از اولم همونجا بودی دیگه �افتخارات استقلال: دوبار قهرماني آسيا افتخارات پرسپوليس: دو هفته صدرنشيني مقتدرانه �وقت اضافى دادن بلكه پرسپولیس مساوى كنه، جاش دومی را هم خوردن :)) �پرسپولیس دو هفته اومد صدر، دید اول شدن به گروه خونیش نمیخونه، برگشت سر جاش :)) �در حال حاضر جدی ترین رقیب پرسپولیس سوشا مکانیه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده