Fataneh Sorkh 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ كم حجم ترين كتاب جهان منتشر شد؛ افتخارات دوپينگي ها !!! اين كتاب فقط جلد دارد 2 لینک به دیدگاه
Fataneh Sorkh 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ خوش ترين رنگ محبت در وجود اي كه پيكارت تعصب مي سرود با تو هستم با تو اي يار نفيس پرسپوليسم پرسپوليسم پرسپوليس 2 لینک به دیدگاه
Fataneh Sorkh 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ كي از قرمزا 6 تا خورده بود؟ ما كه هر چي بگيم نداره سود كي تو دربي اشك ميريزه مث رود؟ جيليزو ويليزتونو در مياريم مث فست فود! 2 لینک به دیدگاه
Fataneh Sorkh 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ نيروي هوايي كشور به پرسپوليسي ها هشدار جدي داد! سخنگوي نيروي هوايي كشور اعلام كرد:پرسپوليسي ها خيلي پرچمشون بالاس توي خطوط هوايي اختلال ايجاد ميكنه! 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ اگه سه تا بازی رو بتونیم ببریم، احتمال قهرمانیمون بالاست فقط امیدوارم عرضه بردن سه بازی پشت سر هم رو این تیم لعنتی داشته باشه ( من یه پرسپولیسی هستم که از تیمم ناراحتم ) 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ تبریک به همه پرسپولیسی های عزیز:icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: انشالله سال دیگه قهرمانی مونو جشن می گیریم 3 لینک به دیدگاه
Fataneh Sorkh 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ منم به همه ي پرسپوليسي هاي عزيز تبريك ميگم،دوس داشتم قهرمان بشيم ولي...بازم خدا رو شكر؛ اين دوپينگيا هم كه سهميه نگرفتن و با اين همه ادعاشون ب هيچ جا نرسيدن! انشاالله سال بعد قهرمان شيم و تيم زياد تغيير نكنه... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ تبریک میگم به همه پرسپولیسیای عزیز دیروز فقط حسرت دوتا چیزو خوردم. یکیش دوتا گل مفت بازی قبلی با راه آهن به خصوص گل دقیقه آخر یکی هم که بیشتر حرصو درآورد گل دقیقه آخر فولاد به پرسپولیس تو بازی برگشت که توپو از اوت در آوردن و گل زدن و بردن ولی عوضش ضدحال خوردن دوتا از تعطیل ترین تیمای لیگ که سپاهان و استقلال بودن خیلی حال داد از نصرتی ضربه کاشتن گل خوردن خیلی حرفه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده