Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 آبان، 2013 سلام بر لُنگیهای عزیز عرض از مزاحمت: تاریخ دقیق شمارش جوجه ها رو مشخص کردید؟ یا اینکه مثل همیشه همون آخر پاییزه؟ 3
R@M!N 2978 ارسال شده در 16 آبان، 2013 سلام بر لُنگیهای عزیزعرض از مزاحمت:تاریخ دقیق شمارش جوجه ها رو مشخص کردید؟ یا اینکه مثل همیشه همون آخر پاییزه؟ سلام بر مهندس اسماعیل کیسه........ما جوجه نمی شماریم........اول بشه آخر بشه بازم تیم مورد علاقمونه..... 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 آبان، 2013 سلام بر مهندس اسماعیل کیسه........ما جوجه نمی شماریم........اول بشه آخر بشه بازم تیم مورد علاقمونه..... بعید میدونم حالا کاش امروز ببرید که همچنان در جدول امیدوار باقی بمونید تا شاید در نهایت رنگ آسیا رو دیدید 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 آذر، 2013 مرده شور هم پرسپولیس هم اون کسیه کش ها دو ساعت ملت علاف خودتون کردین پا تلوزیون ن 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 آذر، 2013 مرده شور لُنگ با این بازیش بازی رو خراب کردند خشن بازی کردند :vahidrk: 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 7 آذر، 2013 مرده شور کیسه که اومده بود یه مساوی بگیره اينكهسرورتون استقلال، 2 موقعيت 100 رو خراب كردند، ميگي اومده بودند مساوي؟ 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 7 آذر، 2013 استقلالی ها کلوپ ندارید مدام اینجا پلاس هستید پرسپولیس همیشه پرسپولیسه حتی اگه با تیمی چون استقلال مساوی کنه 2
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 7 آذر، 2013 اينكهسرورتون استقلال، 2 موقعيت 100 رو خراب كردند، ميگي اومده بودند مساوي؟ سرورمون استقلال:ws28::ws28::ws28:(6تا به افتخار کیسه) طبق آمار رسمی تنها موقعیت داخل چارچوب مال پرسپولیس و شوت صادقیان بود.. جالبه نکونام بازیکن اخلاق شد درحالیکه طبق نظرکارشناسان باید اخراج میشد قلعه نوعی در کنفرانس مطبوعاتی گفته همین که نباختیم خوبه 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 آذر، 2013 سرورمون استقلال:ws28::ws28::ws28:(6تا به افتخار کیسه)طبق آمار رسمی تنها موقعیت داخل چارچوب مال پرسپولیس و شوت صادقیان بود.. جالبه نکونام بازیکن اخلاق شد درحالیکه طبق نظرکارشناسان باید اخراج میشد قلعه نوعی در کنفرانس مطبوعاتی گفته همین که نباختیم خوبه پس اون موقعي كه مجيدي تك به تك شد و يا ساموئل تك به تك شد شما خيالتون راحت بود؟ جايي كه من بودم فقط خودم استقلالي بودم و بقيه لُنگ. مُرده بودند خيلي خوش شانسيد خيلي زياد همه عالم و آدم ميدونند كه كفه ترازو به نفع استقلال بود به جز شما لُنگيهاي بدبخت 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 آذر، 2013 استقلالی ها کلوپ ندارید مدام اینجا پلاس هستیدپرسپولیس همیشه پرسپولیسه حتی اگه با تیمی چون استقلال مساوی کنه داريم ولي نميدوني اين 2 سال چه حالي ميده اينجا باشيم نه مكه هنوز رتبه بالايي نداشته، خيلي فشار روحي وارد كرديم هيچ لذتي بالاتر از لذت بيان واقعيات براي لُنگي ها نيست. استقلال هميشه با تيم هاي رده پايين بد بازي كرده. مهمترين مشكل استقلال همينه. لُنگ هم از اين قضيه مستثني نيست. اونم رده پايينه 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 8 آذر، 2013 داريم ولي نميدوني اين 2 سال چه حالي ميده اينجا باشيمنه مكه هنوز رتبه بالايي نداشته، خيلي فشار روحي وارد كرديم هيچ لذتي بالاتر از لذت بيان واقعيات براي لُنگي ها نيست. استقلال هميشه با تيم هاي رده پايين بد بازي كرده. مهمترين مشكل استقلال همينه. لُنگ هم از اين قضيه مستثني نيست. اونم رده پايينه شیخ با مریدان پرسپولیس و استقلال در صحرا نشسته بود که ناگهان بادی وزید و پرسپولیسی ها را برد!!.. استقلالی ها با غرور از شیخ پرسیدند : یا شیخ آیا ما قویتریم? شیخ خندید و گفت : نه شما سوراخید و باد از شما رد شد. 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 آذر، 2013 شیخ با مریدان پرسپولیس و استقلال در صحرا نشسته بود که ناگهان بادی وزید و پرسپولیسی ها را برد!!.. استقلالی ها با غرور از شیخ پرسیدند : یا شیخ آیا ما قویتریم? شیخ خندید و گفت : نه شما سوراخید و باد از شما رد شد. اين حرفا رو نزنيد چي بگيد پس؟ بالا بريد، پايين بيايد، هميشه زير ماييد 3
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 8 آذر، 2013 پس اون موقعي كه مجيدي تك به تك شد و يا ساموئل تك به تك شد شما خيالتون راحت بود؟جايي كه من بودم فقط خودم استقلالي بودم و بقيه لُنگ. مُرده بودند خيلي خوش شانسيد خيلي زياد همه عالم و آدم ميدونند كه كفه ترازو به نفع استقلال بود به جز شما لُنگيهاي بدبخت همه عالم و آدم احتمالا خوداتون هستید نکنه اون شوت ساموئلو که نزدیک خط کرنر رفت موقعیت خطرناکه یا اون ضربه ای که الفرهادتون میخواست بزنه ولی سایه توپو زد طبق آمار رسمی تنها توب در چارپوب شوت صادقیان بود جانم
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 آذر، 2013 همه عالم و آدم احتمالا خوداتون هستیدنکنه اون شوت ساموئلو که نزدیک خط کرنر رفت موقعیت خطرناکه یا اون ضربه ای که الفرهادتون میخواست بزنه ولی سایه توپو زد طبق آمار رسمی تنها توب در چارپوب شوت صادقیان بود جانم اون شوت صادقیان که از راه دور بود. نه اینکه موقعیت خاصی باشه سیاوش هم یه توپ زد که بالای تیر رد شد ساموئل هم زد که شانس آوردید و رد شد اگه نکونام حواسش رو جمع کرده بود اون ضربه سر باید گل میشد فرهاد هم همینطور شما فقط و فقط همین شوت از راه دور بود که هر تیمی میتونست بزنه. حتی چوکای تالش 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 8 آذر، 2013 ما اختلافمون با رئال 80 تائه نمیریم با طرفداراشون کل بندازیم، شما چجوری روتون میشه با تیمی که 300-400 تا ازتون بالاتره کل کل کنید آخه؟ 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 آذر، 2013 ما اختلافمون با رئال 80 تائه نمیریم با طرفداراشون کل بندازیم، شما چجوری روتون میشه با تیمی که 300-400 تا ازتون بالاتره کل کل کنید آخه؟ 2
ارسال های توصیه شده