Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یحیی باید بره - فایده نداره علی دایی کریم باقری رو سوزوند یحیی هم مهدوی کیا رو تو همون 5 دقیقه آخر دو سانتر انجام داد که تو کل بازی ندیدیم انگار آیه اومده بود مهدوی کیا رو 5 دقیقه اخر بیاره 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا حمید شهرساز کجان؟ نبینم دپرس باشین 1 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نشد ولی مهم نیست.... به استقلالی ها که همیشه اینجا پلاسن تبریک میگم 4 لینک به دیدگاه
Mojtaba Gohargani 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عامل باخت امروز فقط یحیی بودجام رو بی خیال داش مهدی رو بچسب ک شرمندش شدیم و نتونستیم خوشحالش کنیم غم داش مهدی کم بود غم خداحافظی جادوگر هم بهش اضافه شدای خدا بسههههههههههههههههههه دیگهههههههههههههههههههه یه نگاه کوچیک هم به ما پرسپولیسیا بکنی بد نیست 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هر چي تلاش كردم كه پُست ندم ولي نتونستم توي اين تاپيك جلو خودم رو بگيرم. حميد صفحه قبلي همين تاپيك خيلي دور برداشته بودي مورد خاصي بود كه داشتي خوشحالي ميكردي؟ بازي و نتيجه اون رو بيخيال، مهدي رو بچسب. واقعاً دلم براش سوخت كه در تنهايي و بصورت كاملاً غريبانه خداحافظي كرد. واقعاً ناراحت شدم كه آخرين بازمانده تيم 98 كه فوق العاده ترين تيم ايران بود، خداحافظي دردناكي داشت. علي كريمي هم مورد بي مهري قرار گرفت. مثل كريم و عابدزاده 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]از رويانيان و يحيي خواهشميکنم استعفا دهند[/h] [h=2]عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت:از مديرعامل باشگاه و سرپرست اين باشگاه خواهش ميکنم که هرچه زودتر استعفاي خود را اعلام کنند.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] حسين نژادفلاح درباره شکست روز گذشته پرسپوليس مقابل سپاهان و از دست دادن جام قهرماني عنوان کرد:پرسپوليس در اين فصل نتايج خوبي نگرفته و من از آقاي رويانيان و گلمحمدي خواهش ميکنم استعفاي خود را اعلام کنند تا مردم بدانند که آنها از اشتباه خود آگاه هستند و ميدانند که مشکل کجا بوده است. به گزارش فارس، وي ادامه داد: آقاي گلمحمدي از سرمايههاي ماست و معتقدم که در ساير تيمها تجربه کسب کند پس از آن براي تيم خود تلاش کند آقايان بايد در تيمهاي ديگر تجربه کسب کنند و پس از آن به پرسپوليس بيايند. عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس خاطرنشان کرد: اگر بخواهد همين افراد در باشگاه باقي بمانند فصل آينده نيز همين نتايج ادامه خواهد داشت. بايد تغيير و تحولاتي در باشگاه رخ دهد. آقاي شيريني فرد بسيار محترمي هستند اما سرپرست يک تيم بايد فوتبالي باشد تا بتواند تيم را براي موفقيت آماده کند. نژاد فلاح درباره اينکه آيا هيئت مديره قصد ندارد مديرعامل را برکنار کند، گفت: من با آقاي مالکي صحبت کردم و تقاضا کردم که ظرف امروز و فردا جلساتي را برگزار کند تا در اين باره تصميم بگيريم. [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]حقيقي: اشتباه کردم ضربه پنالتي را با شوت زدم[/h] [h=2]هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت:. من اشتباه کردم که شوت زدم ديروز افتضاحترين روز زندگي فوتباليم بود و واقعا اين روز تلخ نميدانم چطور بايد از ذهنم پاک شود.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] رضا حقيقي در خصوص بازي مقابل سپاهان، اظهار داشت: با تلاش بازيکنان بازي را خيلي خوب شروع کرديم اما سرانجام اين بازي برايمان خيلي تلخ بود به خدا همه تلاش خودمان را در اين بازي انجام داديم اما نشد که نشد. وي افزود: در اين بازي حتي از جان هم مايه گذاشتيم تا براي هواداران و مخصوصا مهدويکيا طوري بازي کنيم که برنده بازي باشيم و دل آنها را شاد کنيم، اما نشد. وي ادامه داد: با توجه به اينکه 2 بار از حريف پيش افتاديم ميتوانستيم بازي را ببريم. تيمي که جلو بيفتد شرايطش براي پيروزي خيلي بهتر است اما متاسفانه ما نتوانستيم که به هدفمان برسيم. حقيقي ادامه داد: تا دقيقه 105 که گل دوم را زديم همه چيز آرام بود و بايد 10 دقيقه بازي را نگه ميداشتيم که متاسفانه دقيقه يک وقت اضافه دوم گل خورديم. اگر بنگر آن دروازه خالي را گل ميزد چه بسا که اتفاقات شيرينتري ميافتاد. هافبک قرمزپوشان يادآور شد: بالاخره همه چيز دست به دست هم داد که متاسفانه اين بازي به پنالتي بکشد، حتي اگر ما الان برنده بازي بوديم باز هم ميگفتم همه چيز شانسي است چون پنالتي همه چيز را موکول به شانس ميکند اما در نهايت باختيم. حقيقي يادآور شد: هيچوقت نبايد روي پنالتي حساب کرد و ما بايد در طول بازي کار را تمام ميکرديم چون بعد از 120 دقيقه فشار و خستگي راهي پنالتي شديم که آن اتفاقات افتاد اما به سپاهان تبريک ميگويم. وي در خصوص خراب کردن پنالتياش نيز گفت: من شوت زدم و توپم به بيرون دروازه رفت يک بار هم در فجر اين اتفاق برايم افتاد. من اشتباه کردم که شوت زدم ديروز افتضاحترين روز زندگي فوتباليم بود و واقعا اين روز تلخ نميدانم چطور بايد از ذهنم پاک شود. چون واقعا صحنههايي ديدم که برايم تلخ و عجيب بود. [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]مهدويکيا: روز تلخي برايم بود[/h] [h=2]کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در طول بازي با سپاهان و با توجه به اينکه 2 بار از حريف جلو افتاديم شايسته پيروزي بر سپاهان بوديم.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] مهدي مهدويکيا در خصوص بازي مقابل سپاهان و خداحافظياش از فوتبال اظهار داشت: واقعا متاسفم در روزي که ميخواستم در يک جشن باشکوه 4 گوشه زمين را ببوسم اما متاسفانه تبديل به روز تلخي براي من شد. وي افزود: ما در طول بازي با توجه به اينکه 2 بار از حريف خوب و فرصتطلب خود جلو افتاديم ميتوانستيم تيم برتر زمين باشيم و جشن قهرماني بگيريم اما همه چيز تمام شد و ديگر بهتر است دربارهاش حرفي نزنيم. مهدويکيا ادامه داد: وقتي که چهارگوش زمين را براي خداحافظي ميبوسيدم ديدن هواداران بر روي صندليها که بهتزده بودند روي قلبم سنگيني ميکرد هرگز دوست نداشتم با اين صحنهها از فوتبال خداحافظي کنم اما اين اتفاق افتاد و شايد قسمت من بود. وي خاطرنشان کرد: همانطور که قبلا هم گفتم يک سال ميخواهم استراحت کنم و سپس به آيندهام فکر کنم از هواداران هم عذرخواهي ميکنم که روز گذشته در ابتدايي که به زمين آمدم با تشويقهاي يکنواخت آنها روبرو شدم و به همين دليل باز هم احساسي شدم. واقعا هواداران براي من سنگ تمام گذاشتند. مهدويکيا در پايان درباره خداحافظي کريمي نيز گفت: علي براي اين فوتبال خيلي زحمت کشيده و من از اين خداحافظي او در روز خداحافظي خودم باور کنيد غافلگير شدم اميدوار هستم که علي هميشه موفق باشد چون يکي از بهترينهاي فوتبال کشورمان بود. شايد کريمي ميتوانست در تنها بازي آينده به تيم ما کمک کند اما او تصميم خودش را گرفته و نميدانم دربارهاش چه حرفي بزنم. اين اتفاق براي همه سنگين بود. [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]باقري: امسال سال پرسپوليس نبود[/h] [h=2]پيشکسوت فوتبال کشورمان گفت: امسال سال ناکامي پرسپوليس بود و دليلش را نميدانم، زحمات زيادي کشيده شد و همه تلاش کردند اما متاسفانه اتفاقات خوبي نيفتاد.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] کريم باقري در خصوص فينال جام حذفي اظهار داشت: همانطور که از قبل پيشبيني ميکرديم بازي بسيار سخت و حساسي را مقابل سپاهان داشتيم و حريف باز هم نشان داد که مانند چند سال گذشته تيمي بسيار خوب و تاکتيکي است و واقعا هم مقابل ما خيلي خوب بازي کرد. به گزارش فارس ، وي افزود: ما دوبار جلو افتاديم و بايد قدر گلهايمان را بيشتر ميدانستيم اما متاسفانه زود همه چيز را تمام شده ديديم و گلهاي سادهاي خورديم. خيلي سخت و خوب گل زديم اما راحت گل خورديم. باقري ادامه داد: اين سپاهان همان تيمي است که خود را مقابل استقلال ديکته کرده بود و به نظرم روز بسيار بدي بود. در شرايطي که ميتوانستيم با قهرماني در جام حذفي دل هواداران را شاد کنيم و به آشتي آنها جواب مثبت بدهيم اما نشد و همه چيز تمام شد. باقري يادآور شد: متاسفانه امسال سال ناکامي پرسپوليس بود و دليلش را نميدانم. زحمات زيادي کشيده شد و همه تلاش کردند اما متاسفانه اتفاقات خوبي نيفتاد. البته باور کنيد خيلي شرايط پس از بازي بد شده بود تا حدي که نميتوانستم روي سکوها را نگاه کنم. باقري در خصوص خداحافظي مهدويکيا نيز گفت: بالاخره مهدويکيا هم تصميمش را گرفت ولي اين خداحافظي به دلش نچسبيد. براي مهدي نيز همه چيز سخت شده بود اما فوتبال همين است. يک روز، روز خوب است و يک روز، روز بد. کاپيتان سابق قرمزپوشان در پاسخ به سؤالي که مشکل بازي چه بود، گفت: الان وقت صحبت کردن درباره اين مسائل نيست وقتي که بازي به پنالتي کشيده شود همه چيز شانسي و 50-50 ميشود. به نظر ما با تمرکز پنالتي زدند و پيروز هم شدند که جا دارد به آنها تبريک بگويم. فوتبال ديروز روز بد خود را به ما نشان داد. البته همه زحمت کشيدند که پرسپوليس برنده باشد اما روي يکي دو اشتباه اين اتفاق نيفتاد. [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]منتقمي: توانايي گلمحمدي همين بود[/h] [h=2]بهروز منتقمي معتقد است پرسپوليس نه تنها در بحث فني، بلکه در ساختار باشگاه هم نياز به بازنگري و پالايش دارد.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] قائم مقام باشگاه پرسپوليس درباره ناکامي اين تيم در فصل اخير پس از، از دست دادن قهرماني جام حذفي اظهار کرد: بايد از هواداران پرسپوليس که هميشه اين تيم را دوست داشتهاند و از آن حمايت کردهاند عذرخواهي کرد. مسلما در آيندهاي نزديک هيات مديره تشکيل جلسه ميدهد و اتفاقات رخ داده را بررسي خواهد کرد. وي ادامه داد: براي فصل پيشرو بايد با يک برنامهريزي مدون، علمي، فني و استفاده از نظرات کارشناسان خبره تيمي را تشکيل داد که اين همه هوادار عاشق خوشحال باشند و بتوانند تيم محبوب خود را در آسيا ببينند. اين خانواده بزرگ نياز به خوشحالي دارد. منتقمي در پاسخ به اين سوال که فکر ميکند تغيير چقدر براي پرسپوليس ضروري است؟ به ايسنا گفت: من نميتوانم به جاي هيات مديره تصميم گيري کنم. مدت کوتاهي است که به پرسپوليس آمده ام. به هر حال تلاش در پرسپوليس زياد بود، اما آن چيزي که سرمربي ما داشت، همين بود که مردم ديدند. به عنوان کسي که ساليان سال در ورزش کار کرده مي گويم پرسپوليس نه تنها بحث فني، بلکه در ساختار باشگاه نياز به پالايش و بازنگري دارد. به گزارش ايسنا، رويانيان در زمان حضور خود در پرسپوليس اقدامات پايهاي جديدي براي اين باشگاه انجام داده، اما خبري از کسب قهرماني براي سرخپوشان نبوده است. منتقمي در اين رابطه گفت: به مساله خوبي اشاره کرديد. از نظر پايهاي کارهاي خوبي در پرسپوليس انجام شده، اما بايد بدانيم که آيينه باشگاه تيم بزرگسالان است و هواداران هم به خاطر همين تيم جذب پرسپوليس شدهاند. درست است که ما نياز داريم در بخشهايي مثل اقتصادي، آموزشي، آکادمي و ... خوب باشيم. اما بايد بدانيم که تيم بزرگسالان مهمترين وجه باشگاه است. حتي الان اگر به رئال مادريد هم نگاه کنيد متوجه مي شويد که آيينه اين باشگاه تيم فوتبالش است. با وجود اين که تيمهاي بسکتبال، هندبال و ... اين باشگاه هم در رقابتهاي اروپايي حضور دارند. بايد مراقب باشيم تيم بزرگسالان به آن چيزي که بايد برسد. [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]تارتار: از خداحافظي کريمي شوکه شدم[/h] [h=2]بازيکن اسبق پرسپوليس معتقد است کريمي و مهدوي کيا خيلي زود از فوتبال خداحافظي کردند و مي توانستند در پرسپوليس و تيم ملي بسيار مثمرثمر باشند.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] مهدي تارتار درباره بازي سپاهان و پرسپوليس در فينال جام حذفي گفت: پرسپوليس نتوانست بازي خوبي از خود به نمايش بگذارد و در مجموع سپاهان بهتر از پرسپوليس عمل کرد. به گزارش ايسنا ، وي افزود: پرسپوليس دو مرتبه از سپاهان پيش افتاد، اما نتوانست بازي را به خوبي اداره کند و نتيجه برد خود را حفظ کند و بازيکنان سپاهان چه در زدن گلهاي تساوي و ضربات پنالتي با تجربه تر بودند. بازيکن اسبق پرسپوليس درباره تعويضهاي پرسپوليس نيز، گفت: از تعويض کريم انصاريفرد متعجب شدم، زيرا وي از بهترين بازيکنان تيم بود و توانسته بود حريف را در منطقه دفاعي خودشان نگه دارد. تارتار تعويض نقي زاده با کريمي را در جهت حفظ نتيجه بازي دانست و خاطر نشان کرد: نقي زاده به دليل خاصيت تدافعي و جنگندگي مي توانست در حفظ نتيجه به پرسپوليس کمک کند، اما اين تعويض نتيجه قابل قبولي نداشت. وي همچنين خداحافظي کريمي و مهدوي کيا از دنياي فوتبال را بسيار زود دانست و تاکيد کرد: مهدوي کيا و کريمي از بسياري از بازيکنان آماده تر بودند و بسيار خوب تمرين ميکردند و شرايط فيزيکي خوبي داشتند. مربي سابق پرسپوليس با بيان اين که از خداحافظي کريمي شوکه شدم، ادامه داد: علي کريمي، بازيکن بسيار توانمندي است که براي پرسپوليس و تيم ملي در شرايط کنوني ميتواند بسيار مثمرثمر باشد و حداقل پنج سال ديگر به فوتبال خود در سطح حرفهاي ادامه دهد. تارتار درباره عملکرد کادر فني پرسپوليس نيز به ايسنا گفت: گل محمدي، مربي جوان و خوش نامي در فوتبال ايران است و بازيکن بزرگي بوده است که ميتواند با يک برنامهريزي اصولي و جذب بازيکنان کليدي فصل آينده نيز سرمربي پرسپوليس باشد و در کار خود موفق شده و نتايج خوبي را کسب کند. وي بازيکنان جذب شده در ابتداي فصل را در سطح خوبي دانست و خاطر نشان کرد: پرسپوليس به اين دليل که ژوزه را دير به خدمت گرفت يک نيم فصل را به خاطر عدم شناخت ژوزه نسبت به بازيکنان از دست داد. بازيکن اسبق پرسپوليس با اشاره به اين که ژوزه مربي بزرگي در جهان است، تاکيد کرد: اين مربي بايد سه ماه قبل از شروع ليگ به خدمت گرفته ميشد تا بتواند با شناخت بيشتر نسبت به بازيکنان نتايج بهتري را کسب کند. [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=1] موافقت ضمنی با استعفای گلمحمدی/ گزینههای جدید هدایت پرسپولیس مشخص شدند [/h] » سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال کد خبر: 92021812799 چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در پایان نشست رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، دو گزینه به عنوان اولویت اول سرمربیگری سرخپوشان در فصل آینده انتخاب شدند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، فداحسین مالکی، رئیس هیأت مدیره و محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با توجه به استعفای یحیی گلمحمدی، عصر امروز نشست فوقالعادهای با یکدیگر داشتند. فداحسین مالکی، نتایج این جلسه را به شرح ذیل در اختیار روابط عمومی باشگاه پرسپولیس قرار داد: با توجه به استعفای یحیی گلمحمدی جلسه فوقالعادهای برگزار و درباره نحوه انتخاب سرمربی و کادرفنی فصل آینده مباحثی مطرح شد. به منظور هدر نرفتن وقت و زمان بر انتخاب سرمربی در اسرع وقت تاکید و تصمیماتی نیز اتخاذ شد. 1- درباره استعفای آقای یحیی گلمحمدی ضمن تشکر از زحمات و خدمات ارزنده او در دوران کوتاه سرمربیگری باید اعلام کنیم که چیزی از ارزشهای او کاسته نشده و زحماتش نادیده گرفته نمیشود. باشگاه به گونهای شایسته از او تقدیر به عمل خواهد آورد. 2- درباره سرمربی و کادرفنی فصل بعد ابتدا چهار گزینه مطرح شد که سه گزینه ایرانی بودند و یک گزینه خارجی و در نهایت دو گزینه به عنوان اولویت اول تعیین و مقرر شد مدیرعامل محترم باشگاه در 48 ساعت آینده بررسیهای نهایی را انجام داده و پس از دریافت نظرات کارشناسی تصمیم نهایی را مطرح کند. انتخاب سرمربی و بازیکنان جدید پرسپولیس در اسرع وقت در این نشست مورد تاکید قرار گرفت. 1 لینک به دیدگاه
parsa1448 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه چرا گل محمدی جوون و بی تجربه بود ولی واسه فصل بعد بهتر بود میموند تا اینکه یه ژوزه یا امثالشو بیآرن 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]آخرين وضعيت باليني «همايون بهزادي»[/h] [h=2]همايون بهزادي بازيکن اسبق تيم ملي که از عصر روز دوشنبه در بيمارستان تهران بستري شده، در حال حاضر از هوشياري برخوردار است و برخي اخبار مبني بر کما و عدم هوشياري وي تاييد نميشود.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] براساس اطلاعات حاصله از تماس با دفتر پرستاري بيمارستان تهران، همايون بهزادي به علت تنگي نفس و بيقراري ناشي از آن، در حال حاضر در بخش CCU بيمارستان تهران بستري است و علائم حياتي او ثابت است. به گزارش ايسنا، همايون بهزادي ملقب به "سرطلايي" در 14 دي ماه سال 1320 در خرمآباد به دنيا آمده است. او در تيمهاي شاهين، پيکان و پرسپوليس بازي کرد و از 18 سالگي براي بازي در تيم ملي فوتبال انتخاب شد. بهزادي در آبان سال 54 در جريان تيمهاي پرسپوليس و نفتيانيک باکو در حالي که 33 سال داشت، براي هميشه از دنياي فوتبال خداحافظي کرد. [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]جلالي: حضورم درپرسپوليس درحد حرف است[/h] [h=2]مجيد جلالي گفت: حرف زدن درباره موضوعي که هنوز قطعي نشده هويت ندارد.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] وي درباره شايعه سرمربيگري اش در پرسپوليس عنوان کرد: اين موضوع فقط در حد حرف است و فعلا چيزي قطعي نيست. مسئولان پرسپوليس هم هيچ صحبتي با من انجام نداده است. اگر چنين اتفاقي افتاده درباره اش حرف بزنيم بهتر است. به گزارش اوج ، جلالي در پاسخ به اين سوال که آيا براي قبول هدايت پرسپوليس تمايل دارد يا نه، گفت: اگر 3 ماه پيش اين سوال را از من ميپرسيديد، جواب مي دادم اما الان با توجه به حرف و حديث هاي موجود صحبت دراينباره صحيح نيست. وي در پايان افزود: حرف زدن درباره موضوعي که هنوز قطعي نشده هويت ندارد و دوست ندارم بيش از اين صحبتي کنم. [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]رويانيان: قصد رفتن ندارم مگر اينکه برکنارم کنند[/h] [h=2]مديرعامل باشگاه پرسپوليس ميگويد ظرف سه چهار روز آينده با فعاليتهاي شبانهرزوي تکليف کادر فني پرسپوليس را مشخص ميکند تا "تجربه تلخ" سال گذشته تکرار نشود.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] محمد رويانيان که اين روزها به خاطر ناکامي پرسپوليس در قهرماني در جام حذفي زير فشار است براي فصل آينده وعده ميدهد که پرسپوليسي "قدرتمند و طوفنده" به هواداران هديه کند. او درباره وضعيت يحيي گلمحمدي گفت: گلمحمدي در شرايط بسيار سخت پرسپوليس را تحويل گرفت و اگر پرسپوليس را قهرمان ميکرد اکنون به او لقب امپراتور ميدادند. او مربي محجوب و بامنشي است اما متاسفانه فشارهاي زيادي به او وارد شد. رسانهها فشار زيادي آوردند تا او را برکنار کنيم اما به او دست نزدم و حتي براي حمايت از سرمربي تيم به تمرين رفتم، يحيي را در آغوش گرفتم و به او روحيه دادم. از او خواستم که استعفا ندهد اما بامداد امروز ساعت 3 بدون هماهنگي با من استعفا داد. به نقل از ايسنا، وي افزود: البته هنوز به طور کامل با استعفاي او موافقت نکردهام. او در کنار سه گزينه ديگر نامزدهاي مربيگري در پرسپوليس هستند. ما دو گزينه داخلي و يک گزينه خارجي داريم و ظرف سه چهار، روز آينده با کاري شبانهروزي و بدون اينکه بخوابم تکليف سرمربي را مشخص ميکنم. هرچند عجله نخواهم کرد اما نبايد تيم را معطل نگه دارم تا تجربه تلخ سال گذشته تکرار شود. رويانيان درباره جايگاه کميته فني در باشگاه پرسپوليس گفت: ميخواهم شجاعانه بگويم که سال آينده به کميته فني قدرت دخالت خواهم داد. در فوتبال ايران اين طور باب شده که مربي نميپذيرد که در کميته فني پاسخگو باشد. حتي ضعيفترين مربيان ايراني هم چنين چيزي را قبول نميکنند اما من اگر مربي بزرگي براي پرسپوليس بياورم به او خواهم گفت که کارم فوتبال نيست و فوتبال را به عدهاي کارشناس سپردهام و شما بايد در کميته فني پاسخگو باشيد. وي با انتقاد از پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس گفت: من يک برادري را به کميته آوردم، بعد که گلمحمدي را انتخاب کرديم با من تماس گرفت و خيلي رک و صريح گفت تو بايد من را سرمربي تيم ميگذاشتي و از آن روز به بعد مدام عليه ما مصاحبه ميکند. ما بيش از 100 پيشکسوت داريم. نبايد اين طور باشد که يک نفر را که انتخاب ميکنيم صداي 99 نفر ديگر دربيايد. پييشکسوت ما بايد حدود و ثغور و شان خود را بشناسد. مشکل ما اين است که پيشکسوت ما فرهنگ تعامل ندارد، همافزايي ندارد و آن وقت ما توقع داريم که بچه فوتباليست ما تربيت شود! پيشکسوتان بايد بپذيرند که ديگر امروز روز آنها نيست. روز جوانان مملکت است. بايد بگويم پيشکسوتان بزرگترين مشکل ما هستند. رويانيان درباره نيمکتنشيني مهدي مهدويکيا همزمان با حضور گلمحمدي با وجود عملکرد بسيار خوبش در نيم فصل نخست گفت: اساسا افراد در سيستمها نبايد خيلي توقع منحصر به فردي داشته باشند. مهدويکيا در نيم فصل اول قهرمان پرسپوليس بود. او در نيم فصل نخست نقش يک رهبر شايسته را ايفا کرد. اما در نيم فصل دوم اين اتفاق نيفتاد. اين اشکال از سوي سرمربي ما بوده يا هر کس ديگر، نبايد اتفاق ميافتاد. در دو ماه گذشته سنگيني خداحافظي مهدويکيا روي تيم ما سايه انداخت. نه مهدويکيا و نه هيچ کس ديگري نبايد اجازه ميدادند اين اتفاق ميافتاد و اين بيسياستي کادر فني ما بود. من قبول دارم که کادر فني ما نبايد ميگذاشت که بحث خداحافظي مهدويکيا برايش به يک چالش تبديل شود. وي افزود: همين پيشکسوتان که اين روزها مصاحبه ميکنند و ميگويند دلشان براي مهدويکيا سوخته در اين مدت هيچ کدامشام با گلمحمدي تماس نگرفتهاند. متاسفانه ما خوب حرف ميزنيم اما حرفمان تا عملمان فاصله زياد دارد. رسانههاي ما هم قدرت تحمل ندارند. کريم باقري و علي دايي خداحافظي کردند، براي کدامشان مراسم خداحافظي گرفتند. چقدر به بحث خداحافظي مهدويکيا پرداختند؟ و ديديد که چگونه چند روز قبل و بعد از فينال جام حذفي خداحافظي مهدوي کيا همه چيز را تحتالشعاع خود قرار داد. من و برادرم از قديم عاشق مهدويکيا بودهايم ولي بايد درست و متعادل رفتار کنيم. اين اشتباه گلمحمدي بود که به مهدويکيا زمان کمي براي بازي داد. او ميتوانست 15 دقيقه حداقل به مهدويکيا بازي بدهد اما آقاي پيشکسوت، کارشناس يا رسانه، اينقدر تند نرويد. کدام اسطوره ما به صورت درست و حسابي از فوتبال خداحافظي کرد؟ رويانيان درباره خداحافظي علي کريمي هم گفت: خوب نيست که کريمي اين طور از فوتبال خداحافظي کند. کريمي نگاه خوبي نسبت به من ندارد. البته ايرادي هم متوجه او نيست. او مثل بچه من است و رابطه قلبي با او دارم و هر کاري که بلد باشم براي او انجام ميدهم. همان شبي که اعلام کرد از فوتبال خداحافظي کرده بيش از 10 با او تماس گرفتم اما دو، سه موبايلي که از او داشتم خاموش بود. اميدوارم که او خداحافظي نکند. وي در پايان بحث رفتنش از پرسپوليس را شايعه عنوان کرد و گفت: شايعهاي مطرح است که رويانيان ميرود و اين مسئله در روحيه بازيکنان فعلي ما و بازيکناني که قصد جذبشان را داريم تاثير ميگذارد. اما بايد بگويم من قصد رفتن ندارم مگر اينکه برکنارم کنند. اما قطعا اگر از پرسپوليس بروم پول را دست خودم نگه ميدارم تا به بازيکنان باز هم پول بدهم! [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]مهدويکيا در امارات پا به توپ شد[/h] [h=2]تيم ملي زير17 سال امروز بعدازظهر در کمپ تيمهاي ملي امارات تمرين کرد. در اين تمرين مهدي مهدويکيا به همراه بازيکنان اين تيم تمرين کرد.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، تيم ملي زير17 سال ايران امروز بعداز ظهر در زمين شماره يک کمپ تيمهاي ملي امارات تمرين کرد. به گفته پرهيزگار سرپرست تيم ملي زير17 سال، کاروان تيم ملي زير17 سال در هتل تايم اقامت دارد و امروز بعداز ظهر در هواي ابري دوبي تمرين کرد. به گزارش ايسنا، در اين تمرين مهدي مهدوي کيا پا به پاي بازيکنان تمرين کرد و تمريناتش را زير نظر علي دوستي مهر انجام داد. اين تمرين با گرم کردن با توپ آغاز شد و پس از مرور کارهاي تاکتيکي بازيکنان در دو نيمه زمين فوتبال دستگرمي بازي کردند. تمرينات تيم ملي زير17 سال، در کمپ تيمهاي ملي امارات برگزار ميشود و محل اقامت کاروان ايران با محل تمرين وفرودگاه دوبي 20 دقيقه فاصله دارد. تيم ملي زير17 سال فردا بعدازظهر از ساعت 16:30 به وقت تهران در مقابل تيم ملي زير17 سال امارات که درست مثل تيم ملي ايران در حال آماده سازي براي حضوري پرقدرت در جام جهاني نوجوانان زير17 سال 2013 امارات است، در حال آماده شدن است. [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]کرانچار از ليست گزينههاي پرسپوليس خط خورد[/h] [h=2]با نظر اعضاي کميته فني باشگاه پرسپوليس زلاتکو کرانچار از ليست گزينههاي اين تيم خط خورد.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] مسئولان باشگاه پرسپوليس اعتقاد خاصي به حضور مربيان داخلي براي فصل آينده در پرسپوليس دارند اما با توجه به نتايج کرانچار برخي اعضاي کميته فني نيمنگاهي نيز به اين مربي داشتند اما با توجه به اينکه محمد رويانيان اعلام کرده دوست دارد با مربي ايراني کار خود را دنبال کند، اعضاي کميته فني نيز به اين موضوع تاکيد کردند. به گزارش فارس از آخرين تصميمات در جلسه هيئت مديره با توجه به جمع بندي هاي انجام شده بين اعضا و به دليل عدم جمع بندي مناسب در مورد اين مربي کروات، نام زلاتکو کرانچار سرمربي حال حاضر سپاهان از ليست پرسپوليسيها براي مذاکره جهت فصل آينده کنار رفت. اعضاي هيئت مديره و رويانيان تاکيد زيادي بر استفاده از مربيان ايراني دارند. [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]دو گزينه جديد هدايت پرسپوليس مشخص شد[/h] [h=2]در پايان نشست رئيس هياتمديره و مديرعامل باشگاه پرسپوليس، دو گزينه به عنوان اولويت اول سرمربيگري سرخپوشان در فصل آينده انتخاب شدند.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، فداحسين مالکي، رئيس هيأت مديره و محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس با توجه به استعفاي يحيي گلمحمدي، عصر امروز نشست فوقالعادهاي با يکديگر داشتند. فداحسين مالکي، نتايج اين جلسه را به شرح ذيل در اختيار روابط عمومي باشگاه پرسپوليس قرار داد: با توجه به استعفاي يحيي گلمحمدي جلسه فوقالعادهاي برگزار و درباره نحوه انتخاب سرمربي و کادرفني فصل آينده مباحثي مطرح شد. به منظور هدر نرفتن وقت و زمان بر انتخاب سرمربي در اسرع وقت تاکيد و تصميماتي نيز اتخاذ شد. - درباره استعفاي آقاي يحيي گلمحمدي ضمن تشکر از زحمات و خدمات ارزنده او در دوران کوتاه سرمربيگري بايد اعلام کنيم که چيزي از ارزشهاي او کاسته نشده و زحماتش ناديده گرفته نميشود. باشگاه به گونهاي شايسته از او تقدير به عمل خواهد آورد. - درباره سرمربي و کادرفني فصل بعد ابتدا چهار گزينه مطرح شد که سه گزينه ايراني بودند و يک گزينه خارجي و در نهايت دو گزينه به عنوان اولويت اول تعيين و مقرر شد مديرعامل محترم باشگاه در 48 ساعت آينده بررسيهاي نهايي را انجام داده و پس از دريافت نظرات کارشناسي تصميم نهايي را مطرح کند. انتخاب سرمربي و بازيکنان جديد پرسپوليس در اسرع وقت در اين نشست مورد تاکيد قرار گرفت. [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]حاشيه نشست 5 ساعته کميته فني پرسپوليس[/h] [h=2]جلسه 5 ساعته کميته فني پرسپوليس شب گذشته با حواشيهايي دنبال شد.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] شب گذشته باشگاه پرسپوليس براي روشن شدن وضعيت خود در سال آينده ميزبان پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس بود. به گزارش فارس، در اين جلسه درخشان، باقري، کلاني، آشتياني، وطنخواه، پروين، پيرواني، استيلي، باقري و رويانيان حضور داشتند. علي پروين اولين نفري بود که در جلسه شب گذشته حضور پيدا کرد و از طرفي ديگر کريم باقري آخرين نفر بود. حاضرين در ابتداي جلسه به علي پروين به صورت جداگانه تبريک گفتند و پروين هم خاطرات مالزي را براي آنها تعريف کرد. رويانيان حدود نيم ساعت پس از تمرين در اين جلسه شرکت کرد. او با ديدن چند خبرنگار ناگهان عصباني شد و گفت: در خانه خودمان هم از دست شما رهايي نداريم. جلسه روز گذشته قرار بود بدون حضور خبرنگاران باشد. اين جلسه از ساعت 18:30 الي 23 در باشگاه پرسپوليس برگزار شد البته درخشان اواسط جلسه اين جمع را ترک کرد. با پايان يافتن جلسه نيز ابتدا کريم باقري بود که به ترک محل جلسه اقدام کرد در همين اوضاع خبرنگاران تصويري دور او دويدند و باقري گفت که من مصاحبه نميکنم، سپس يکي از خبرنگاران فرياد زد آقاي باقري شما ميخوهيد سرپرست پرسپوليس شويد. ناگهان باقري با چهره عصباني برگشت و گفت من ميخواهم سرپرست پرسپوليس شوم چه کسي به شما اين حرف را زده؟ بدانيد چه چيزي ميگوييد. نه آقا از اين خبرها نيست پس از گذشت زمان اندکي پروين از در ديگر باشگاه به بيرون آمد او با ديدن خبرنگاران با استارت صد متر به سمت ماشينش رفت و سريعاً باشگاه را ترک کرد. پس از ترک اين افراد نوبت به رويانيان رسيد که باز هم اين خبرنگار تصويري از رويانيان در خصوص جايگزيني شيريني پرسيد که همين موضوع باعث ناراحتي رويانيان شد. [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]رويانيان:ديگر نژادفلاح را به باشگاه راه نميدهيم[/h] [h=2]مديرعامل پرسپوليس در يک گفت و گوي تلويزيوني به انتقاد شديد از نژاد فلاح پرداخت.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] محمد رويانيان با انتقاد شديد از نژاد فلاح،عضو هيئت مديره پرسپوليس،جلوي دوربين تلويزيوني اظهار داشت:ديگر او را به باشگاه پرسپوليس راه نمي دهيم.او حرف هايي زده که دودش به چشم خودش مي رود. به گزارش اوج نيوز، وي افزود:6 ماه است که سکوت کرده ام تا پرسپوليس ضعيف نشود اما در اين شرايط تيم را تنها نمي گذارم. وي در خصوص استعفاي گل محمدي هم اظهار داشت:هر وقت متن استعفا را بيبينم با آقاي مالکي در موردش تصميم گيري مي کنيم اما اولويت ما براي فصل بعد او است. [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]گزارش تمرين امروز پرسپوليس[/h] [h=2]تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي برگزار شد که بازيکنان از وضعيت سرمربي تيمشان ميپرسيدند و در تماس تلفني از گلمحمدي ميخواستند به تمرين بازگردد.[/h][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس امروز از ساعت 10:40 به مدت يک ساعت در سکوتي عجيب برگزار شد. در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس بيشتر به دنبال وضعيت يحيي گلمحمدي بودند و در تماسهاي تلفني با مربيان خود درخواست کردند که به تمرينات پرسپوليس برگردند اما گلمحمدي تصميم خود را مبني بر استعفا گرفته بود و از طريق دستياران خود از بازيکنان در تمرين امروز تشکر کرد. به گزارش فارس، در تمرين امروز کريمي، مهدويکيا، پولادي، قاضي و نوري غايب بودند. *پروويچ، نيلسون و نوروزي نيز به جاي تمرين فيزيوتراپي کردند. *در تمرين امروز رضا ترابيان بيشتر نظارهگر بود، وي اعلام کرد من نيازي به استعفاء ندارم چون قراردادي با پرسپوليس نداشتم. * اسماعيل هلالي ميهمان ويژه تمرين امروز قرمزپوشان بود. *هيچ هواداري در تمرين امروز حضور نداشت. *در تمرين امروز يحييگلمحمدي نيز غايب بود اما دستياران او امورات تمرين را بر عهده داشتند. *فرزاد حاتمي مهاجم استقلال در اطراف ورزشگاه ديده شده بود و همين باعث شد برخيها زمزمه پيوستن اين بازيکن به پرسپوليس را مطرح کنند. *با صحبتهاي انجام شده به احتمال فراوان دستياران گلمحمدي نيز به زودي استعفاءهاي خود را اعلام خواهند کرد. *در حاشيه تمرين امروز سعيد شيريني درگيرياش با علي کريمي را تکذيب کرد و اعلام کرد به دليل شرايط پرسپوليس مجبور بود به رختکن برود و به همين دليل مهدويکيا را در هنگام خداحافظي همراهي نکرده است. *برخي از اعضاي کادر پزشکي تيم ملي کشورمان در تمرين امروز آخرين وضعيت بازيکنان مليپوش پرسپوليس را جويا ميشدند. *تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين فردا، ساعت 15 براي بازي با تراکتورسازي راهي تبريز خواهند شد. [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ /اختصاصی تسنیم/[h=1]احتمال معرفی هیئت مدیره پرسپولیس تا پایان امشب/ وزیر ارتباطات و سجادی پرسپولیسی میشوند؟[/h]خبرگزاری تسنیم: به احتمال فراوان امشب هیئت مدیره جدید باشگاه پرسپولیس معرفی میشود. به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پس از کش و قوسهای فراوان در مورد هیئت مدیره جدید پرسپولیس به احتمال فراوان امشب اعضای جدید هیئت مدیره این باشگاه معرفی میشوند. شنیدهها حاکی از آن است که رویانیان، پروین، سجادی، نامی (وزیر ارتباطات) و یک فرد جدید دیگر جزو گزینههایی هستند که برای حضور در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از شانس بالایی برخوردارند و امکان دارد امشب به عنوان عضو هیئت مدیره معرفی شوند. 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ به گزارش مشرق به نقل از فارس، قاسم حدادیفر ملیپوش فوتبال کشورمان در جریان برگزاری اردوهای تیم ملی قراردادی را با مسئولان باشگاه پرسپولیس امضا کرد اما او پس از بازیهای پلی آف تصمیم گرفت در ذوب آهن بماند. با توجه به اینکه قاسم حدادیفر از پرسپولیسیها چک و پول هم دریافت کرده بود مسئولان این باشگاه همچنان دست بردار او نیستند و علیرغم مذاکراتی که مسئولان ذوب آهن با او داشتند اما همچنان پیگیر حضور حدادیفر در پرسپولیس هستند. حتی مسئولان پرسپولیس پیگیریهایی را از طریق کمیته انضباطی به صورت محرمانه داشتهاند و مثل اینکه تکلیف حدادیفر نیز مانند قاسم دهنوی با انتقال به جمع سرخ پوشان بسته خواهد شد. همچنان ذوب آهنیها به دنبال مذاکره و تفاهم با پرسپولیسیها هستند تا دست از سر قاسم حدادیفر بردارند حتی شواهد پیداست که سازمان لیگ نیز اعلام کرده که این بازیکن با توجه به امضای قرارداد با پرسپولیسیها برای بازی در ذوب آهن دچار مشکلاتی هست. گفتنی است قاسم حدادی فر در گفتوگو با فارس از هرگونه اظهار نظر در این باره خودداری کرد. 2 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ پرسپولیس از درآمد ما سهم دارد / هواداران باید مشارکت کنندپرسپولیسیها : مدیر عامل شرکت صدرا سیستم پاسارگاد گفت: بنابر ابلاغ آقای رویانیان و با توجه به دعوتی که از ایشان شده است برای انجام مذاکرات با باشگاههای سائوپائولو و پالمیراس راهی برزیل خواهم شد. عبدالله تفرشی افزود: با توجه به دعوتی که باشگاههای برزیلی برای انجام مذاکرات در حوزه اقتصادی و ورزشی از مدیر عامل باشگاه پرسپولیس داشتهاند، آقای رویانیان خواستند که اینجانب برای انجام گفتگوها با دو باشگاه پالمیراس و سائوپائولو راهی برزیل بشوم. امیدواریم در یکشنبه و دوشنبهای که پیش رو داریم قراردادهای همکاری منعقد شود. وی ادامه داد: برزیل مهد فوتبال جهان است و در سالهای آینده با توجه به برگزاری رقابتهای جام جهانی 2014 و بازیهای المپیک، مرکز ثقل فوتبال خواهد بود. فوتبال ایران باید به فکر پایگاههایی در این منطقه باشد و ارتباطات خود با باشگاههای برزیلی را افزایش دهد. این در حالی است که باشگاه پرسپولیس در این زمینه پیش قدم شده اما متاسفانه مطالب ضد و نقیضی منتشر میشود. مدیر عامل شرکت sisخاطر نشان کرد: سائوپائولو با چهار بار قهرمانی در جهان، باشگاهی شناخته شده برای همه علاقهمندان فوتبال در سطح دنیا است. آنها 6 بار قهرمان لیگ برتر برزیل شدهاند و دهها کاپ قهرمانی در منطقه آمریکا از آن خود کردهاند. باشگاه پالمیراس هم در عین حال باشگاهی مطرح در سطح جهان است. تفرشی درباره مسائلی که پیرامون شرکت صدرا سیستم پاسارگاد مطرح میشود تصریح کرد: برخی دوستان با سابقه در فوتبال که مدیر عامل باشگاه لیگ برتری بودهاند و هر جا که حضور داشتهاند نتیجه عملکردشان برای فوتبالدوستان مشخص است، طی روزهای گذشته مطالبی را مطرح کردهاند که ناشی از عدم اطلاع کافی آنها و دور از شأن باشگاه بزرگ پرسپولیس و طرفهای همکار باشگاه بوده است. وی در ادامه گفت: جدا از اینکه باید بگویم شبکههای تلویزیونی خارجی دلشان برای ما نسوخته است یادآوری میکنم بین ما و شرکتی که این روزها به هر حال مشکلات حقوقی پیدا کرده ارتباطی وجود ندارد. آنها یک سال اسپانسر پرسپولیس بودهاند و فعالیتهای خود را در جایی دنبال کردند. با این اوصاف بهتر است بعضی مدیران محترم بجای اینکه به مسائل غیر واقعی بپردازند به دنبال راهکار برای حل کار خود و مشکلات باشگاههای خودشان باشند. تفرشی افزود: آقای رویانیان با اقداماتی که انجام داده و مسیری که تبعین کردهاند شرایط خوبی را فراهم آوردهاند و اگر روزی قرار شد پرسپولیس خودگردان باشد بتواند خودش را اداره کند و حتی فعالیتهایش را توسعه و پیشرفت ببخشد. تفرشی پیرامون نحوه تعامل و همکاری با باشگاه پرسپولیس و شرکت sisاینگونه توضیح میدهد: این همکاری براساس قراردادی شکل گرفته که منافع دو طرف را تامین میکند. در شرکت صدرا سیستم پاسارگاد فعالیتهای مختلفی انجام شده و یا در حال شکلگیری است. نوشابه پرسپولیس به بازار عرضه شد و وسایل بازی کودکان هم در راه است. طرح رستورانهای زنجیرهای را هم دنبال میکنیم. برنامه شرکت این است که امسال با شتاب و قدرت بیشتری حرکت کرده و به پرسپولیس کمک کنیم. اینجا منفعت دو سویه است. وی تصریح کرد: ما متعهد هستیم هر ساله مبلغی را که به عنوان کف قرارداد تعیین شده را به پرسپولیس پرداخت کنیم اما موضوع به اینجا ختم نمیشود. این رقم براساس درآمد مشخصی تعیین شده است. اگر این درآمد از سقف تعیین شده بگذرد پرسپولیس در آن سهیم میشود. در واقع بر اساس مشارکت هواداران در خریداری محصولات، خدمات یا همین کارتهای هواداری که اگر جا بیفتد میتواند پرسپولیس را بینیاز کند توانمندی ما بالا میرود و به همان نسبت پرسپولیس از درآمدهای ما سهم خواهد برد. سایت رسمی باشگاه 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ تبرییییییک قدم اول رو محکم برداشتیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده