not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ تعجبو خوب اومدی هانیه جونپیشونیت عرق کردا 4 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ حالا پرسپولیس بالاخره چندم میخواد بشه؟ فعلا در حال رایزنی هستیم.....با سردار هماهنگ می کنیم بعد رسانه ایش می کنیم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ اخی 30 ثانیه اخر چه گل ِ بدی خوردین:2rqfst4: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: کیسه کش حیا کن این تاپیکو رها کن:hapydancsmil: به افتخار کاپیتان مهدوی کیا:hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ شانس رو میبینی - بعد از چند وقت اومدیم یه بازی قشنگ ببینیم و لذت ببریم دقیقه 60 رسیدم خونه - گوشیمم سایلنت کردم و گفتم الان دیگه وقت تفریحه ساعت یه ربع به 9 بیدار شدم دیدم بازی تموم شده و از اول نیمه دوم وقت اضافه دیگه چیزی یادم نمیاد خواستم یه فوتبال ببینیمااا :4564: 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ شانس رو میبینی - بعد از چند وقت اومدیم یه بازی قشنگ ببینیم و لذت ببریم دقیقه 60 رسیدم خونه - گوشیمم سایلنت کردم و گفتم الان دیگه وقت تفریحه ساعت یه ربع به 9 بیدار شدم دیدم بازی تموم شده و از اول نیمه دوم وقت اضافه دیگه چیزی یادم نمیاد خواستم یه فوتبال ببینیمااا :4564: منم امروز از ساعت 4 خوابیدم یهویی خانمم بیدارم کرد ساعت 8:40 بود 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ منم امروز از ساعت 4 خوابیدم یهویی خانمم بیدارم کردساعت 8:40 بود بیچاره تو اون 5 ساعت چی کشیده! 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ پس تا صبح بیدارین شما دوتا! بشینین گلهای خورده اس اسو بشمورین سر یه فصل تموم نشده خوابتون میبره. به این برکت قسم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ پس تا صبح بیدارین شما دوتا!بشینین گلهای خورده اس اسو بشمورین سر یه فصل تموم نشده خوابتون میبره. به این برکت قسم از اون حرفا بمیرم هانیه جون، این بازیای تیمتون اعصاب برات نذاشته 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ از اون حرفابمیرم هانیه جون، این بازیای تیمتون اعصاب برات نذاشته من کاملا به اصحابم مثلثم فقط این سر عت نابووووده 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 20 دقیقه تا شروع طوفان سرخ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پکیدین شیر ه سپاهان:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 20 دقیقه تا شروع طوفان سرخ شیــــــــــــــــره ه ه ه ه ه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پکیدینشیر ه سپاهان:hapydancsmil: بدو برو دم خونه خودتون توپ بازی کن.فقط پرسپولیس 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدو برو دم خونه خودتون توپ بازی کن.فقط پرسپولیس راستی از لثیگ چه خبر؟ یادمه انقد فونتای جدولو کوچیک میکردن تا پرسپولیس بیاد صفحه اول جای آقا اسماعیل خالی 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی از لثیگ چه خبر؟یادمه انقد فونتای جدولو کوچیک میکردن تا پرسپولیس بیاد صفحه اول جای آقا اسماعیل خالی فعلا حذفی رو داشته باش 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بی لیاقتا . واقعاً حیف این همه طرفدار 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده